Spartacus: Blood and Sand

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    57
Βαλε εσυ τις ιντσες!!και εμεις θα βαλουμε τα μπυρονια και τα κοψιδια!!!!:ernaehrung004:

:flipout:τι να βαλω....... τωρα που βαλατε την ιδεα περασα τον ατλαντικο οποτε αμα θελετε να σας στειλω τα μπλου ρευ κατι κανουμε χαχαχαχαχααααα

Αποφασισα εστω και καθυστερημενα να δω την σειρα.
Να ξεκινησω με το Season1 ή το gods of the arena?

Πολύ καλή η σειρά! ;)
Δεν έχω δει την τελευταία σεζόν μόνο.. το War of the Damned (2013)

Πρώτα να δεις το

Prequel: Gods of the Arena (2011)
καθώς προηγείτε χρονικά της όλης ιστορίας.. και στην συνέχεια τα

Season 1: Blood and Sand (2010)
Season 2: Vengeance (2012)
Season 3: War of the Damned (2013)

Ξέρεις βέβαια ότι η σειρά έχει σκηνές "soft" sex.. :cool:

Περισσότερα:

http://en.wikipedia.org/wiki/Spartacus_(TV_series)
&
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Spartacus_episodes

Re: Απάντηση: Spartacus: Blood and Sand

Θα ξεκινησεις πρωτα με την season 1 και μετα με το gods of the arena

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ καλή η σειρά! ;)
Δεν έχω δει την τελευταία σεζόν μόνο.. το War of the Damned (2013)

Πρώτα να δεις το

Prequel: Gods of the Arena (2011)
καθώς προηγείτε χρονικά της όλης ιστορίας.. και στην συνέχεια τα

Season 1: Blood and Sand (2010)
Season 2: Vengeance (2012)
Season 3: War of the Damned (2013)

Περισσότερα:

http://en.wikipedia.org/wiki/Spartacus_(TV_series)
&
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Spartacus_episodes

Προσωπικα για εμενα καλυτερο θα ηταν να εβλεπε πρωτα την πρωτη season και μετα το preguel της ιστοριας(μαθαινεις ετσι πιο ευκολα τους χαρακτηρες,με αποτελεσμα να σου ερθει κουτι μετα η ιστορια στο πως εξελιχθηκαν ολλα γυρω απο την περιβοητη σχολη των μονομαχων.

Τελικά μάλλον έχει δίκιο ο spartan27gr..
τώρα θυμήθηκα ότι το prequel πετάει spoiler από το Season 1: Blood and Sand! :cool:

Δες τα όπως τα βγάλανε χρονικά.. απλώς να ξέρεις με το Gods of the Arena (2011) θα κάνεις ένα flashback και δεις πως ξεκίνησε η ιστορία της Αρένας στην Capua και του "House of Batiatus"

Last edited:
ΟΚ. Θα προσπαθησω να την δω.
Ακουσα οτι τα πρωτα επεισοδια ειναι λιγο φλατ αλλα μετα φτιαχνει. Ετσι ειναι?
Σορρυ που δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες...

Χμ.. ας το πούμε και έτσι.. απ' ότι θυμάμαι όσο αναπτύσετε η ιστορία έχει και περισσότερο ενδιαφέρον! ;)

Απάντηση: Re: Spartacus: Blood and Sand

Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεστε κύριε.

Το μόνο που ξέρω, είναι το ότι από τότε που ολοκληρώθηκε, δεν μπορώ να βρω άλλη σειρά που να "κρατάει το ενδιαφέρον" με αντίστοιχα ενδιαφέρουσα "πλοκή". :)

Βασικά ήθελα να πω ότι είναι μία πολύ καλή ηθικογραφική σειρά,
παρουσιάζοντας μία πιστή απόδοση της ζωής, των ηθών και των εθίμων των ανθρώπων της εποχής! :p :cool:

Κάπως καλύτερη η διατύπωση τώρα! :)
By the way, ίσως έχει αναφερθεί ξανά στο θέμα, αλλά να θυμίσουμε ότι για όσους αρέσκονται στα ήθη, έθιμα και τις δολοπλοκίες της εποχης, υπάρχει το εξαιρετικό Rome το οποίο προσωπικά κατέχει εξαιρετικά υψηλή θέση στο Top 5 των αγαπημένων μου σειρών ever.

Βασικά ήθελα να πω ότι είναι μία πολύ καλή ηθικογραφική σειρά,
παρουσιάζοντας μία πιστή απόδοση της ζωής, των ηθών και των εθίμων των ανθρώπων της εποχής! :p :cool:

Ηθογραφία δηλαδή. Κάτι σαν το Ζητιάνο του Καρκαβίτσα, τη Φόνισσα του Παπαδιαμάντη, το Περηφάνια και Προκατάληψη της Jane Austen, την Ευγενία Γκραντέ του Μπαλζάκ...

Η κοπέλα εδώ να πούμε είναι ίδια η Φραγκογιαννού

1x01-The-Red-Serpent-spartacus-blood-and-sand-17089118-900-506.jpg

Και το παληκάρι εδώ όλο συλλογιέται την καλή του, σαν τον Πατούχα του Κονδυλάκη ένα πράγμα
Spartacus_Blood_and_Sand_Death_of_Solonius.jpg

By the way, ίσως έχει αναφερθεί ξανά στο θέμα,
αλλά να θυμίσουμε ότι για όσους αρέσκονται στα ήθη, έθιμα και τις δολοπλοκίες της εποχης, υπάρχει το εξαιρετικό Rome το οποίο προσωπικά κατέχει εξαιρετικά υψηλή θέση στο Top 5 των αγαπημένων μου σειρών ever.

Συμφωνώ, εξαιρετική η σειρά.. την έχω δει! :)
Εδώ είναι:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/3483-Rome

Απο τις αγαπημενες μου σειρες. Λιγα και καλα επεισοδια χωρις fillers που εχουν συνηθως οι σειρες , αντε να εχει καποια ελαχιστα , σφαγες , ξυλο , παλια εποχη , γυναικες ( ) , δολοπλοκιες , γενικα εχει απο ολα.

Το κακο ειναι οτι απο την τριτη σαιζον και μετα (αν μετρησεις και το gods of the arena ως την δευτερη σαιζον , αρα συνολο 4) ο βασικος πρωταγωνιστης (σπαρτακος) αλλαζει ηθοποιο. Απλα να το ξερεις.

Τελος , οπως και τα παιδια παραπανω , προτεινω και εγω να τα δεις με την σειρα που βγηκαν οι σαιζον.

θα ξαναβγει ποτε κατι παρομοιο? θυμαμαι ειχα 3 μερες πηγαινα σερι για δουλεια και μετα ξανα εβλεπα μολις γυρνουσα...ο υπνος δεν υπηρχε στο προγραμμα...απλα ΤΡΟΜΕΡΟ
το rome πλησιαζει εστω σε κατι παρομοιο? αξιζει λετε να το ξεκινησω?