Spartacus: Blood and Sand

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    57
Απάντηση: Re: Spartacus - Blood and Sand

Η ανωτερη ποιοτητα ετσι κι αλλιως που υπαρχει ειναι το dvd σε SD.

Ετσι γυριστηκε.

υπαρχει και σε 720ρ και ειναι :2thumb22sup:

εμενα μου αρεσε παρα πολυ αντε να δουμε τον 2 κυκλο

Re: Spartacus - Blood and Sand

Τελειωσε ο πρωτος κυκλος.

Αν ο πρωταγωνιστης λυσει το θεμα της υγειας του τοτε θα αρχισει και ο δευτερος.

Απάντηση: Spartacus - Blood and Sand

Χτες είδα το τελευταίο επεισόδιο. Δεν ξέρω αν έχω επηρεαστεί από τα πρόσφατα γεγονότα, αλλά βάζω στοίχημα ότι το τελευταίο επεισόδιο είναι ο κρυφός πόθος του ελληνικού λαού. Δεν λέω spoiler για να μην αποκαλύψω το τέλος, όποιος το έχει δει θα καταλάβει. Μόνο ο τίτλος του επεισοδίου τα λέει όλα: Kill Them All.

Φίλε με μπέδεψες!
Αυτό το επεισόδιο έχει βγει εδώ και τουλάχιστον είκοσι μέρες.
Εγώ το είδα 18 Απριλίου.

Last edited:

Τελειωσε ο πρωτος κυκλος.

Αν ο πρωταγωνιστης λυσει το θεμα της υγειας του τοτε θα αρχισει και ο δευτερος.

Αρα ...θα αργήσει ο δευτερος ....

Καμία η σύγκριση με τη εκπληκτική Ρώμη. Ο Σπαρτακος είναι action-fantasy tale σερβιρισμένο σε ένα adult πακέτο που είναι πολύ δύσκολο να απογοητεύσει όποιον αρέσκεται σε θεάματα τύπου 300.

Είδα το πρώτο επεισόδιο μετά από προτροπή φίλης (!) μου και κατέληξα να την ξεπετάξω σε 3 μέρες! Απίστευτο κάψιμο! Μετά το Lost αποφάσισα να ασχολούμαι μόνο με ολοκληρωμένες σειρές και αφού έχει βγει η πλήρης ετυμηγορία από το κοινό.

Το βιντεάκι του youtube δεν θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα την υπόθεση σε ένα μόλις λεπτό!

Επιστρέφοντας στον Σπάρτακο, my thumbs are definitely UP εντός και εκτός της αρένας!

Last edited:

Προσωπικά, όποτε έχω προσπαθήσει να δω την Ρώμη, με πήρε ο ύπνος. Μηδέν μάχες. Ολο μπλα-μπλα-μπλα δολοπλοκίες, ποιός θα την φέρει σε ποιόν, πισωμαχαιριές, ίντριγκες, σαν να παρακολουθείς Βουλή ένα πράγμα..... :flipout:

ευχάριστα νέα, χτες τελείωσα την πρώτη σαιζόν και είναι μεγάλο κόλλημα!
OFF-TOPIC: για Entourage ξέρουμε τίποτα που έχει κολλήσει από τον πέρσι?

Υπέροχα νέα!!!!
Κυρίως για την υγεία του παλικαριού αλλα και για εμας που γουστάρουμε την σειρά.
Εμπρός.....γρήγορα για δουλειά τώρα!!!!

Έψαξα λίγο στο "αρχείο" και βρήκα τη σειρά. Καλά το θυμόμουνα, ήταν 13 VCD της Καθημερινής. Η ποιότητα εικόνας δεν ήταν άσχημη (τουλάχιστον στη δικιά μου 21άρα CRT!)

Κωστα αν δεν βρω τα dvd I Claudius με ελληνικα θα με βοηθησεις εε ? :ernaehrung004:

Κωστα αν δεν βρω τα dvd I Claudius με ελληνικα θα με βοηθησεις εε ? :ernaehrung004:

Εσύ τι λες, θα σε αφήσω να βασανίζεσαι; Αν και σου αξίζει, στην ηλικία σου να μην έχεις δει το I Claudius :smash:

Εσύ τι λες, θα σε αφήσω να βασανίζεσαι; Αν και σου αξίζει, στην ηλικία σου να μην έχεις δει το I Claudius :smash:

Ποιος τοπε οτι δεν το εχω δει ? Σε πρωτη προβολη το εχω απολαυσει.

Να το ΞΑΝΑΔΩ θελω :ernaehrung004:

Δυστυχώς δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον πρωταγωνιστή και δεν θα δούμε Season 2 με τον Spartacus (Andy Whitfield) σύμφωνα με τα γραφόμενα εδώ:

http://www.suite101.com/content/spartacus-blood-and-sand-season-2-news-a265606

Θα γυριστεί Season 2 αλλά θα είναι σαν prequel του Season 1
http://www.suite101.com/content/spa...a-prequel-to-spartacus-blood-and-sand-a267594

Κρίμα, πρώτα για τον άνθρωπο και μετά για την σειρά. :frown: