Spartacus: Blood and Sand

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    57
Απάντηση: Spartacus - Blood and Sand

Eγώ πιστεύω ότι στον πρώτο κύκλο όταν μείωσε το γυμνό και το πολύ αίμα ,η σειρά πήρε τα "πάνω της".

Re: Spartacus - Blood and Sand

Ξεκινησα χτες να δω το πρωτο επεισοδιο των Θεων της Αρενας περιμενοντας απο τα σχολια που διαβασα μια μαλλον μετρια επανεναρξη.

Εγω λοιπον ενθουσιαστηκα.
Οκ ειχε το σοφτ πορνο του που "ριχνει"την σειρα σε θεατες σαν εμας, ελειπε ο Σπαρτακος που ηταν ο αστερας της σειρας και πραγματικα θεωρω κακη επιλογη την αντικατασταση του απο αλλον ηθοποιο λες και ειναι η Δυναστεια... , ειχε το δυσκολο εργο της απεικονισης του ζευγους Μπατιατους αρκετα νεωτερων αλλα :

Eιχε εξαιρετικη φωτογραφια , πολυ πιο προσεγμενη απο την προηγουμενη σαιζον και "γυαλιζε" υπεροχα. Δεν εψαξα να διαβασω τι εκαναν αλλα πρεπει να εστησαν καινουργια σκηνικα σε πλατω και εχουν πεσει φραγκα ειναι φανερο...

Ειχε παρα πολυ καλο μεικαπ και ειδικα εφφε. Τα αιματα ηταν απιστευτα ρεαλιστικα οχι σαν τα ψηφιακα της προηγουμενης σαιζον που ηταν και λιγο κομικ η δε απεικονιση των Μπατιατους σαν νεωτεροι εξαιρετικα πετυχημενη και αληθοφανης. Βοηθα και η σιλικονη βεβαιως βεβαιως ;)

H περιφορα της ιστοριας γυρω απο τους χαρακτηρες που στην προηγουμενη σαιζον ηταν δορυφοροι εδωσε αλλο ενδιαφερον. Ακομα και ο ρολος του κουτσου μονομαχου απεκτησε ενδιαφερον.

Ο νεος ζενπρεμιε μονομαχος ο Γκανικους ειναι εξαιρετικη επιλογη και πολυ ενδιαφερων χαρακτηρας, ελπιζω να μην τον σκοτωσουν συντομα..
.αν και τον βλεπω σε μια τιτανομαχια να σκοτωνεται απο τον Κριξο.....

Τελος η σκηνη της μονομαχιας του Γκανικους στην αγορα ειναι απο τις καλυτερες του ειδους .....πραγματικη σκηνη κοσμημα γεματη ενταση , αγχος και δυναμικοτητα.

Ελπιζω να συνεχισει ετσι.

Προσυπογράφω.

Οντως πολύ πετυχημένα η προσαρμογή στα νεότερα πρόσωπα , δεν ξέρω αν έφταιγε η σιλικόνη αλλά αυτή η Ζήνα είναι :worshippy::speechless-smiley-0

Αλλά θα περίμενα ιστορικά σαν prequel να ξεκίναγε ακόμα πιό πίσω π.χ. πριν ακόμα αποκτήσουν σχολή μονομάχων οι μπατιάτους.
Αλλά ακόμα κι έτσι δεν έχω παράπονο.

Δεν ξέρω όμως αν θα συνεχίσει κι έτσι διότι εκτός από τις υπέροχες μονομαχίες τα εφφέ και το σοφτ πορνο, θα πρέπει να υπάρχει κι ένα plot , ένας στόχος, μια γραμμή και δεν διέκρινα κάτι τέτοιο. Στην σεζόν 1 στόχος ήταν οι μονομάχοι κάποια στιγμή να απελευθερωθούν. Δηλαδή θα περάσουν και τα 6 επεισόδια μόνο με ίντριγκες και δολοπλοκίες και πισωκαρφώματα;

Last edited:

Αλλά θα περίμενα ιστορικά σαν prequel να ξεκίναγε ακόμα πιό πίσω π.χ. πριν ακόμα αποκτήσουν σχολή μονομάχων οι μπατιάτους.

Θα πήγαινε πολύ πίσω τότε, από πάππου προς πάππου πάει η σχολή..;-)

Η σειρά είναι εγγύηση, μάλλον η καλύτερη των τελευταίων χρόνων. Ξεκίνησε αυτή η σειρά επεισοδίων με φαινομενικά πολλά αρνητικά (όπως αλλαγή πρωταγωνιστών, πισογύρισμα στο χρόνο) αλλά ανταπεξήλθε απίστευτα. Μιλάμε για πολύ μυαλό ο σεναριογράφος.

Και η σκηνη-αποκορυφωση του δευτερου επεισοδιου ηταν εξαιρετικη. Ενταξει το κουρασαμε λιγο με το παραλληλο μονταζ λες και βλεπω το θωρηκτο Ποτεμκιν αλλα μιλαμε για κινηματογραφηση επιπεδου πλεον .

Τυφλα ναχουν οι 300 του Σναιντερ....

Απάντηση: Re: Spartacus - Blood and Sand

Ξεκινησα χτες να δω το πρωτο επεισοδιο των Θεων της Αρενας περιμενοντας απο τα σχολια που διαβασα μια μαλλον μετρια επανεναρξη.

Εγω λοιπον ενθουσιαστηκα.
Οκ ειχε το σοφτ πορνο του που "ριχνει"την σειρα σε θεατες σαν εμας, ελειπε ο Σπαρτακος που ηταν ο αστερας της σειρας και πραγματικα θεωρω κακη επιλογη την αντικατασταση του απο αλλον ηθοποιο λες και ειναι η Δυναστεια... , ειχε το δυσκολο εργο της απεικονισης του ζευγους Μπατιατους αρκετα νεωτερων αλλα :

Eιχε εξαιρετικη φωτογραφια , πολυ πιο προσεγμενη απο την προηγουμενη σαιζον και "γυαλιζε" υπεροχα. Δεν εψαξα να διαβασω τι εκαναν αλλα πρεπει να εστησαν καινουργια σκηνικα σε πλατω και εχουν πεσει φραγκα ειναι φανερο...

Ειχε παρα πολυ καλο μεικαπ και ειδικα εφφε. Τα αιματα ηταν απιστευτα ρεαλιστικα οχι σαν τα ψηφιακα της προηγουμενης σαιζον που ηταν και λιγο κομικ η δε απεικονιση των Μπατιατους σαν νεωτεροι εξαιρετικα πετυχημενη και αληθοφανης. Βοηθα και η σιλικονη βεβαιως βεβαιως ;)

H περιφορα της ιστοριας γυρω απο τους χαρακτηρες που στην προηγουμενη σαιζον ηταν δορυφοροι εδωσε αλλο ενδιαφερον. Ακομα και ο ρολος του κουτσου μονομαχου απεκτησε ενδιαφερον.

Ο νεος ζενπρεμιε μονομαχος ο Γκανικους ειναι εξαιρετικη επιλογη και πολυ ενδιαφερων χαρακτηρας, ελπιζω να μην τον σκοτωσουν συντομα..
.αν και τον βλεπω σε μια τιτανομαχια να σκοτωνεται απο τον Κριξο.....

Τελος η σκηνη της μονομαχιας του Γκανικους στην αγορα ειναι απο τις καλυτερες του ειδους .....πραγματικη σκηνη κοσμημα γεματη ενταση , αγχος και δυναμικοτητα.

Ελπιζω να συνεχισει ετσι.

+1

Oντως εκανε μια κοιλοα στην υποθεση αλλα και μια επαναληψιμοτητα με τα οργιακια και λοιπα που δεν εδωσαν κατι. Οπως και η σκηνη μονομαχιας δεν ηταν εφαμιλλη των προηγουμενων.

Εκτος απο ενα πλανο του Οινομαου που τυφλα ναχαν οι 300 δηλαδη. Πολυ φατσα ο τυπος....

Εντάξει, δεν μπορεί κάθε επεισόδιο να είναι τίγκα στην αδρεναλίνη, αλλά και αυτό είχε το ενδιαφέρον του. Ειδικά με την απρόσμενη άφιξη του πατέρα του που....

του την λέει συνέχεια..... κάτι μου λέει ότι αφού δεν γυρνάει πίσω στην Σικελία ο πατέρας του και από την στιγμή που δεν εμφανίζεται στο Season 1, μάλλον θα βρει άλλον τρόπο να τον ξεφορτωθεί πολύ σύντομα....

Re: Απάντηση: Spartacus - Blood and Sand

Εντάξει, δεν μπορεί κάθε επεισόδιο να είναι τίγκα στην αδρεναλίνη, αλλά και αυτό είχε το ενδιαφέρον του. Ειδικά με την απρόσμενη άφιξη του πατέρα του που....

του την λέει συνέχεια..... κάτι μου λέει ότι αφού δεν γυρνάει πίσω στην Σικελία ο πατέρας του και από την στιγμή που δεν εμφανίζεται στο Season 1, μάλλον θα βρει άλλον τρόπο να τον ξεφορτωθεί πολύ σύντομα....

Ε καλα....

Εγω νομιζα οτι τον φαγανε σε αυτο το επεισοδιο με το μελοκρασο ετσι οπως το πλασαρανε...

Ναι σωστός......:SFGSFGSF:

Πάντως δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ σε κάθε επεισόδιο και από τα παλιά ακόμα, βρίσκω απολαυστικούς τους διαλόγους, που κρύβουν συνέχεια μια δόση ειρωνείας, υπερβολής, σαρκισμού, γλειψίματος ....
Αυτά τα gratitude κλπ με τρελαίνουν....δεν ξέρω αν όντως μίλαγαν έτσι τότε ή είναι υπερβολές του σεναριογράφου.

Παιδιά μην μου κάνετε πλάκα :bigcry:

Δεν τα βρίσκω!

Υ.Γ. Δεχόμεθα και πμ pleeeeeeeeeease......

Ακυρο . Τα βρήκα. Απλά δεν είχε εμφανιστεί η σημαιούλα ακόμα και έπρεπε να πατήσω το link :BDGBGDB55: