Σπασίματα σε ταινίες από PC - Newnigma

stsalkit

Established Member
11 December 2008
160
καλημέρα σε όλους. Εδω και λίγο καιρό έχω το εξης ενοχλητικό πρόβλημα. Εχω κάνει mount τον σκληρό δίσκο του pc μου για να βλέπω ταινίες μέσω του DM800. Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, έχω σπασίματα στην ταινία (όποια ταινία) σαν να κολλάει η μεταφορά δεδομένων από το pc. το ίδιο συμβαίνει είτε παίζω την ταινία μέσω του VLC είτε του media player είτε κατ'ευθέιαν από το video. Πλέον δεν μπορώ να δώ ταινίες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Μήπως καποιος μπορεί να βοηθήσει?
Υποψιάζομαι την ταχύτητα μεταφοράς - πως μπορώ να ελέγξω την ταχύτητα? Μήπως φταίει το image (newnigma 2.8.3)? να περάσω το τελευταίο gemini?
ευχαριστώ

Αν είναι ταινία HD και το PC σου δεν έχει κάρτα που να το υποστηρίζει τότε εδώ είναι το πρόβλημα.

ναι μια χαρά. Το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα δεν εμφανίζεται από την αρχή. Η ταινία ξεκινάει κανονικά χωρις κανένα πρόβλημα και μετά από ας πούμε 20 - 30 λεπτά, σταματά, "κομπιάζει" και μερικές φορές ξεκινά πάλι, άλλες όχι. Το streaming από το 800 στο pc δουλεύει άψογα όμως.

και σε μένα έπαιζε - αλλά ξαφνικά μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Άποφάσισα να ξαναφλασάρω το newnigma και να δω μηπως διορθωθεί.
Ευχαριστώ πάντως

Ti να πώ? Κάποιο πρόβλημα με σύνδεση....Συγνωμη που δεν μπορώ να βοηθήσω.

Εξαρταται καθαρα απο την ταινια..
Δυστυχως οι DM απεχουν αρκετα απο ενα sigma based media player...
Αν για οποιοδηποτε λογο καπου "αργησουν" τα data..
(Δικτυο, τρεξιμο καποιου cron job στον dm, η απλα συγκεκριμενη διαδοχη γρηγορης κινησης με εντονο ηχο, κατι που απαιτει υψηλο bit rate, ο dm απλα δεν εχει τη δυνατοτητα να ανακαμψει και να παει παρακατω..
Αρχιζει το πιξελιασμα, το παλευει και στο τελος παπαλα....

Επειδη βαρεθηκα να βλεπω το τελος στο pc, πηρα popcornhour και ξεμπερδεψα μια και καλη με αυτα τα θεματα..
Καθε πραγμα κανει για μια δουλεια..
Οταν ο DM μεγαλωσει θα γινει popcornhour..
Μεχρι τοτε ομως, επειδη θελω να δω ταινια και οχι να κανω αεναως reflash και reboot.. thanks but no thanks.