"Σπασίματα" στην αναλογική μετάδοση του ΣΚΑΪ από Πάρνηθα

Andreas Astra

Established Member
11 December 2009
169
Αυλίδα,Greece
Κανω αναλογικη ληψη απο παρνηθα.Πριν λιγο ενω παρακολουθουσα CSI στον ΣΚΑΪ εμφανιζονταν σε τακτα χρονικα διαστηματα,σπασιματα στην εικονα σαν της δορυφορικης ή ψηφιακης μεταδοσης.Το παρατηρησε κανεις αλλος;Η παρνηθα κανει αναμεταδοση απο δορυφορο;

Απάντηση: Σπασιματα στον ΣΚΑΪ

Κάνει αναμετάδοση από Link. Έχει όμως και back-up σύστημα από δορυφόρο. Τώρα τα σπασίματα θα μπορούσαν να οφείλονται και σε ψηφιακό Link κι όχι απαραίτητα σε δορυφόρο.

Το έχω δει και εγώ, όχι στον Alpha. Πιάνω τα ψηφιακά από Υμηττό, αλλά πιάνω λίγο και αναλογικά από Πάρνηθα. Όταν κλείνω τον ψηφιακό δέκτη αφήνω την τηλεόραση για μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά στα αναλογικά πριν την κλείσω. Σε κάποιο άλλο κανάλι σε αναλογικό zapping (νομίζω στο BB), είδα και εγώ να μου βγάζει μήνυμα στην οθόνη “Δεν υπάρχει σήμα”, και να παγώνει η εικόνα. Προς στιγμήν νόμιζα ότι έβλεπα ακόμα από τον δέκτη.

Κανω αναλογικη ληψη απο παρνηθα.Πριν λιγο ενω παρακολουθουσα CSI στον ΣΚΑΪ εμφανιζονταν σε τακτα χρονικα διαστηματα,σπασιματα στην εικονα σαν της δορυφορικης ή ψηφιακης μεταδοσης.Το παρατηρησε κανεις αλλος;Η παρνηθα κανει αναμεταδοση απο δορυφορο;

Συμβαινουν εδω και πολυ καιρο απο Παρνηθα αυτα τα ψιλοσπασιματα στον ΣΚΑΪ. Αλλα ουδεις ασχολειται...