Σπασίματα στην εικόνα κατά την αναπαραγωγή mkv

Δεν δικαιολογείται βρε παιδιά να μην παίζει σωστά στο μηχάνημα αυτό σωστά το mkv έστω και με αυτή την κάρτα γραφικών. Μου ακούγεται πρόβλημα στο bandwidth μεταφοράς των δεδομένων από τον δίσκο δηλαδή. Ας δοκιμάσεις να βάλεις το αρχείο σε άλλον τοπικό δίσκο. Αν συνεχίζουν τα προβλήματα, πιθανότατα να έχει πρόβλημα και η κάρτα γραφικών.
Α, επίσης δοκίμασε και διαφορετικά mkv μήπως υπάρχει πρόβλημα από την δημιουργία τους...

Τα 20 giga είναι ο πιθανότερος ένοχος. Να υποθέσω ότι είναι σε εξωτερικό σκληρό δίσκο; Δοκίμασε με μια full hd ταινία, αλλά μικρότερο αρχείο.

Όταν θα συνδέεις τον υπολογιστή με την τηλεόραση φρόντισε η ανάλυση να είναι 1920 χ 1080 στα 24Hz. Μπες στο μενού της κάρτας και ρύθμισέ την ανάλογα.

Τσεκαρε αυτο πρωτα ωστε να ειμαστε συγουροι πως στελνεις σωστα το υλικο στην tv σου .
Σε περιπτωση που στελνεις 60 οπως γραφει η tv σου ειναι λογικο να εχεις σπασιματα

Απενεργόποιησα ολα τα βελτιωτικα της τηλεορασης και το hardware acceleration του xbmc και σαν να βελτιωθηκε λιγο . Απλα δεν εχει σε ορισμενα σημεια εκεινο το smooth που εχει οταν παιζει απο τον player της tv. Θα χρησιμοποιουσα αυτον αλλα δεν υποστηριζει .idx . Sub

Εχουν διορθωθει πολλα το στελνω σε 24p, το εχω τωρα σε δικτυακο δισκο gigabit ethernet. Το παρακολουθω σε ορισμενες ταινιες παιζει τελεια, στο lord of the rings το 2ο οταν ξεκιναει και δειχνει πλανα βουνα με εντονα χρωματα και κινηση εχει μικρο κολληματακια λετε να φταιει και η ταινια;

Επισης και κατι αλλο , εχω σε iso 3d ταινιες αλλα οταν τις παιζει απο το μακ προ στην tv δεν αναγνωριζει οτι ειναι 3d . Φταιει η καρτα που δεν υποστηριζει 3d ;