Τα λόγια είναι περιττά, γι αυτό προσάπτω φωτογραφία......ξέρετε αν μπορώ να βρω το κάτω καπάκι σαν ανταλλακτικό;;; και αν ναι που μπορώ να απευθυνθώ.......ευχαριστώ πάρα πολύ
Δεν γνωριζω που μπορεις να βρεις "καπακι".
Μπορεις ομως να κοψεις και να τρυπησεις μια λαμαρινα, για να χρησιμοποιησεις τις 2 βολτες, αφου βγαλεις τα μπροστινα ποδαρακια, και μια τρυπα απο τις πισω,ισως του καπακιου που φαινεται, για να τον κρεμασεις αναποδα.
Re: Απάντηση: Σπασμένη βάση απο OptomaHD800, μπορείτε να βοηθήσετε;;
Μπορείς να κόψεις τελείως τα "αυτάκια" που έχουν μείνει και να βιδώσεις την βάση απευθείας επάνω στο καπάκι (αφού το αφαιρέσεις πρώτα) χρησιμοποιώντας ροδέλα και παξιμάδι.
Βασική προϋπόθεση βέβαια, να υπάρχει ο χώρος κάτω απ´το καπάκι για τα παξιμάδια.
Είχα επικοινωνήσει με etytprojects (όπου απο εκεί που τον είχα πάρει μου είπαν οτι θα βρω λύση) και μετά απο 15 μέρες και αφού και αυτοί με την σειρά τους είχαν πάρει απάντηση στο mail που είχαν στείλει στα κεντρικά της Optoma, με πληροφόρησαν οτι το κόστος ανέρχεται στα 175 (125 το ανταλλακτικό και 50 που θέλουν εργασία αυτοί).....δεν ξέρω τι θα κάνω....ή θα κάνω την πατέντα που πρότειναν τα παιδιά (margarit και Browser ευχαριστώ πολύ) ή ίσως τα σκάσω (το βλέπω και λίγο μακροπρόθεσμα σε ενδεχόμενη πώληση αργότερα).......πάντως ευχαριστώ σε όσους μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν