Σπασμένο πλαστικό βραχίονα

gred

New member
29 November 2007
74
Volos
Έχω ένα Triax 1,05 μ. και μου έσπασε το μαύρο πλαστικό που βιδώνει στο βραχίονα και στηρίζεται το lnb. Μου είπαν ότι δεν πωλείται μόνο του,αλλά πάει πακέτο με το πιάτο. Το έκανα θερμοκόλληση,έβγαλα τη ράγα που είχα για να μην έχει βάρος και άφησα μόνο το ένα lnb. Βέβαια με ένα δυνατό αέρα δεν ξέρω κατά πόσο θα κρατήσει. Αν ξέρει κάποιος επί του θέματος τι άλλο να κάνω ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ φίλε.
Πάντως στις φωτογραφίες που βλέπω, δεν έχουν τα πιάτα Triax το ίδιο πλαστικό με το δικό μου. Ίσως να άλλαξαν τα μοντέλα.

Πριν απο ενα μηνα περιπου , εσπασα απο κακο χειρισμο ενα παρομοιο (πιατο 90 χ 100 ) , και στο ψαξιμο ακουγα κι εγω διαφορα...
Τελικα το πηρα απο εδω ( http://www.beskas.gr/) με κατι λιγοτερο απο 5 ευρω και περιελαμβανε και μια λαμα για περισσοτερα lnb .
το πλαστικο κοματι που αντικατεστησα ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που εχει η νοβα στο μικρο πιατο της .Δες ενα και κανε συγκριση .

Θα έχω υπόψιν μου και τις 2 διευθύνσεις. Απλά δε μένω Αθήνα κι είναι πιο δύσκολες οι αναζητήσεις.

αν θέλεις βγάλε μια φωτό την βάση και ανέβασε την ώστε να δούμε πως ακριβώς είναι

...το πλαστικο κοματι που αντικατεστησα ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που εχει η νοβα στο μικρο πιατο της .Δες ενα και κανε συγκριση .
Το ίδιο ακριβώς είχα κάνει και εγώ με ένα πιάτο μου.
Έσπασε το πλαστικό και το αντικατέστησα με ένα (που ευτυχώς δεν είχα πετάξει) από παλιό πιάτο της NOVA.
Στο δικό μου έφταιξε και το γεγονός πως το είχα παρασφίξει.

Επίσης έχω παρατηρήσει πως ότι είναι σαν σκληρό πλαστικό (κοκκάλινα δεν τα λέμε?) καλό είναι να τα περνάμε και με μια μονωτική
για προστασία κυρίως από τον ήλιο, γιατί με το πέρασμα του χρόνου σπάνε σχετικά εύκολα.

Μου εσπασε στο πιατο η βαση του lnb και θα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις που πουλανε τετοια για να μην χρειαστω να αγορασω καινουργιο πιατο!!!

Last edited by a moderator: