Απάντηση: Re: Spdif transport shootout #2
Τρανσπορτ επαγγελματικο?? εγω που ασχολουμαι αρκετα χρονια με τον επαγγελματικο ηχο και τρυγυριζω και σε καποια στουντιο,καθαρο τρανσπορτ προ,δεν ειδα ποτε,ουτε ακουσα,αλλα και συναδελφοι που ψαχτηκαν κατα καιρους δεν βρηκαν τιποτα (μιλαμε παντα για τρανσπορτ χωρις ντακ μεσα),οσο για επαγγελματικα cd, με ψηφιακη εξοδο,ναι! υπαρχουν αρκετα..επειδη ομως το εχω ψαξει,μη φανταζεσαι οτι αυτα αν συνδεθουν με καποιο ντακ παιζουν καλυτερα απο ενα cd transport που συνανταμε στις hifi- hiend εταιριες.Εχουμε δοκιμασει καποιο dj της pioneer και καποιο επαγγελματικο της tascam, φτηνο dvd philips,bluesky,cd marantz (παιδια δεν θυμαμαι μοντελα,αλλα αν ειν αναγκη μπορω να ρωτησω)συγκριτικα με micromega duo cd transport-το δικο μου-και με ενα audio alchemy transport,αυτα τα βαλαμε να παιξουν με northstar dac ,audio research dac και benchmark.Το αποτελεσμα ηταν παντα καλυτερο με τα καθαροαιμα τρανσπορτ,εστω κι αν σε μερικες ηχογραφησεις ηταν πολυ κοντα με τα αλλα.Εκεινο που πηραμε κυριως απο τα τρανσπορτ ηταν μια αληθοφανεια,ως προς το τι ηταν αυτο που ακουγαμε,δηλαδη ενα εργο με κλασσικη μουσικη,εδειχνε μεγαλες διαφορες,μουσικα θεματα με ηλεκτρονικους ηχους δεν εδειχναν μεγαλες διαφορες. Αυτα...πιστευω να μην σας κουρασα