Spectron partII αυτό το Σάββατο για όσους το έχασαν...

Γιώργος ΚΟΨ

Supreme Member
20 June 2006
3,093
GLYFADA
Κατόπιν αιτήματος φίλων που έχασαν την παρουσίαση, θα την επανάλαβουμε το Σάββατο που μας έρχεται μετά τις 11 στον ίδο χώρο.

Παρακαλώ όσοι το ζητήσατε κι όσοι δεν προλάβατε σημειώστε ότι θα το επαναλάβουμε αυτό το Σάββατο μετά τις 11π.μ. στον ίδιο χώρο.....ισως και με κάποιες τροποποιήσεις...:drummer:

Τzimisce, δεν κατεβαίνεις προς τα νότια, με δύωρη άδεια βέβαια απο τον "επιλοχία", για να ακούσουμε κάτι διαφορετικό? :ears:
Γιώργη Κοψ., εκτός απροόπτου, θα είμαι εκει.

Τzimisce, δεν κατεβαίνεις προς τα νότια, με δύωρη άδεια βέβαια απο τον "επιλοχία", για να ακούσουμε κάτι διαφορετικό? :ears:

Εγώ κατέβηκα την προηγούμενη παρασκευή... :p
Δεν σε είδα όμως τριγύρω γείτονα...

Εγώ κατέβηκα την προηγούμενη παρασκευή... :p
Δεν σε είδα όμως τριγύρω γείτονα...

Μα γι'αυτό σου λέω για να κάνουμε παρέα. :ernaehrung004: Αλλωστε θα είναι καινούργιο το setup για σένα.

Mac εαν φερεις και τα TANOY, να εχεις και χρημα μαζι σου για προκαταβολη ...............

Έλα βρε παλλουκάρι!
Θα έχει καινούριο σύστημα.

Ε άμα είναι να ακούσουμε κανέναν σοβαρό τελικό αυτή τη φορά, να το προσπαθήσω μάνα μου!

Βέβαια προχθές έδειξα στη γυναίκα μου ποιος είναι ο άντρας! Της είπα ότι θα πάρω τον τελικό. Τσακωθήκαμε βέβαια αλλά εντάξει... Το κακό είναι ότι με τον τσακωμό έμεινε σιδέρωμα για το Σαββάτο και δεν θα μπορέσω να έρθω. :flipout:

Σωστόοοος...
Αλλος για ακρόαση και για μετά...τα μετά...:eating:

ΓιώργοMAc μετά το ακοόλουτρο, προτείνω οφθαλμόλουτρο σε κάποιο από τα γνωστά καφέ της ΓΛυφάδος.......Σάββατο μετά τις 3 που κλείνουν τα μαγαζιά είναι ο σωστός καφές...οπότε το πρόγραμμα μετά την ακρόαση θα συνεχιστεί εκεί!

Ε άμα είναι να ακούσουμε κανέναν σοβαρό τελικό αυτή τη φορά, να το προσπαθήσω μάνα μου!

Βέβαια προχθές έδειξα στη γυναίκα μου ποιος είναι ο άντρας! Της είπα ότι θα πάρω τον τελικό. Τσακωθήκαμε βέβαια αλλά εντάξει... Το κακό είναι ότι με τον τσακωμό έμεινε σιδέρωμα για το Σαββάτο και δεν θα μπορέσω να έρθω. :flipout:

τελικά με έναν τελικό την έσκισες τη γάτα-bye-

Απάντηση: Re: Spectron partII αυτό το Σάββατο για όσους το έχασαν...

:flipout::flipout::flipout:

Παρτης δωρο μια πρεσσα για σιδερο για να την διευκολυνεις.....:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Spectron partII αυτό το Σάββατο για όσους το έχασαν...

:flipout::flipout::flipout:

και ω τι έκπληξις όταν ανοίξει την πρέσσα, συνοδεύεται και με σουπερ ντουπερ καλώδιο ρεύματος χαιεντ (πως μπήκε εκεί άραγε?), οπότε θα της πει "χρυσή μου, αυτό θα το χρησιμοποιήσω εγώ κι εσένα θα σου δώσω το μαύρο από τον coplanδ!"

Μαλλον, δεν καταλάβατε τι έγραψε...

Το σιδέρωμα είναι το προσωπικό "κόστος" για την κτήση του τελικού.

Η πρέσσα θα κάνει τη ΔΙΚΗ του ζωή εύκολη, όχι της συζύγου... :-)

Έχουμε πρέσα βρε. Τι με πέρασες; Σαν μερικούς μερικούς που τους κάνουν οι γυναίκες τους ότι θέλουν;

Εγώ πάτησα πόδι κάτω και είπα "Αν δεν μου πάρεις πρέσα δεν ξανασιδερώνω!"

Έχουμε πρέσα βρε. Τι με πέρασες; Σαν μερικούς μερικούς που τους κάνουν οι γυναίκες τους ότι θέλουν;

Εγώ πάτησα πόδι κάτω και είπα "Αν δεν μου πάρεις πρέσα δεν ξανασιδερώνω!"

Πώς το πέτυχες αυτό ρε θηρίο?
Εγώ ακόμα παλεύω με το σίδερο χειρός!