Spendor S8

Απότι βλεπω δεν μου εχετε απαντησει στις 2 προηγουμενες αγγελιες σας για το αν ειστε καταστημα η οχι. Το μονο που μου εχετε απαντησει ειναι ενα πμ οτι τα μηχανηματα βρισκονται σε καποιο καταστημα και ειναι exdemo. Θα σας την κανω την ερωτηση για τελευταια φορα και αν δεν απαντησετε αμεσα θα αναγκαστω να στειλω τις αγγελιες σας στις προσφορες καταστηματων και να κλειδωσω τον λογαριασμο σας απο την κατηγορια των αγγελιων.

Αγαπητε φιλε Audiophile62 καλο ειναι να διευκρινησεις στον κοσμο αν πουλας μεσω καταστηματος και τις αγγελιες σου να τις ανεβαζεις στην αντιστοιχη κατηγορια.

Ακόμα η τιμή γιατι την λές μόνο μέσω πμ?
πες την να την μάθουμε απο την αρχή !!!!

Re: Απάντηση: Spendor S8

Απότι βλεπω δεν μου εχετε απαντησει στις 2 προηγουμενες αγγελιες σας για το αν ειστε καταστημα η οχι. Το μονο που μου εχετε απαντησει ειναι ενα πμ οτι τα μηχανηματα βρισκονται σε καποιο καταστημα και ειναι exdemo. Θα σας την κανω την ερωτηση για τελευταια φορα και αν δεν απαντησετε αμεσα θα αναγκαστω να στειλω τις αγγελιες σας στις προσφορες καταστηματων και να κλειδωσω τον λογαριασμο σας απο την κατηγορια των αγγελιων.

Αγαπητε φιλε Audiophile62 καλο ειναι να διευκρινησεις στον κοσμο αν πουλας μεσω καταστηματος και τις αγγελιες σου να τις ανεβαζεις στην αντιστοιχη κατηγορια.

Εάν δεν αποσαφηνιστεί το είδος της αγγελίας μέχρι τις 22.00 σήμερα, παρακαλώ ο διαχειριστής της κατηγορίας να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.

Δημητρη λογω του οτι δεν εχει μπει και προφανως δεν εχει διαβασει τα ποστ ας περιμενουμε μεχρι αυριο το απογευμα.

Λοιπον ο φιλος audiophile απαντησε οτι ολα τα μηχανηματα που πουλαει ειναι προσωπικα και δεν εχει να κανει με καταστημα εκτος μιας παλαιοτερης αγγελιας η οποια ηταν για εξυπηρετηση σε καταστημα.
Το θεμα θεωρειται ληξαν

Και άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής... χμμμ... ενδιαφέρον ακούγεται... Χρώμα αυτό της φωτογραφίας ?

αν δεν ειναι καταστημα τοτε πως ασχολειται μονο με μηχανηματα που φερνει ο Μασελος?
οχι οτι δεν μου αρεσουν αλλα ειναι παραξενο.

αν δεν ειναι καταστημα τοτε πως ασχολειται μονο με μηχανηματα που φερνει ο Μασελος?
οχι οτι δεν μου αρεσουν αλλα ειναι παραξενο.
你好? 有是有人那裡嗎? 請點頭如果您能聽見我。有是誰家庭嗎? 振作一點, 現在。我聽見您感覺下來。我能鎮您的痛, 再得到您在您的腳。放鬆。我首先需要一些資訊。基本的事實可能您顯示我何處它傷害?

Ωραία!
Δημοσιεύστε τώρα όλοι τις τιμές που πήρατε με pm να δούμε ποιός πλειοδότησε!!! :firstprize: