Καλησπέρα. Μου έχει τύχει μια περίπτωση με τα παραπάνω ηχεία Spendor SP1 μου τα δίνουν στα 200 . Τι λέτε αξίζει τον κόπο. Γιατί με τόσα που έχω διαβάσει έχω λιγάκι ζαλιστεί. Ευχαριστώ πολύ.
καλησπέρα...έχω τα Audio Spectrum Artemis δεν πάω για να τα αντικαταστησω γιατί μου αρέσουν πολύ, απλά τα θέλω για ένα άλλο δωμάτιο που έχω. ναί είναι πολυ παλιό.
μονο και μονο για την ιστορια που κουβαλάνε αξιζουν 100%
αν ειναι σε καλή κατασταση το ποσο ειναι αστειο
δεν ειναι κ πολύ ευκολα αν δεν κάνω λάθος... μην τα κρίνεις με συνοδα που δεν τους αξιζουν
αν δεν ημουν τόσο ζορισμένος οικονομικά και δεν τα ηθελες θα τα έπαιρνα εγω!
Οντως για τις μουσικες που λες ειναι πολύ καλα!!
Και μην αποκλείεις καθολου το γεγονος να πας τα AS στο άλλο δωμάτιο!
Τα ηχεία αξίζουν. Αυτά της φωτογραφίας είναι η πρώτη έκδοση μετά τα θρυλικά BC1, με τουίτερ Celestion και Coles σούπερ τουίτερ, μονάδες που κληρονόμησαν από αυτά, δυσεύρετες σήμερα. Τα 8ιντσα γούφερ δεν είναι από bextrene αλλά από πολυπροπυλένιο. Εξασφάλισε ότι δεν χρειάζονται εκτεταμένη επισκευή και αγόρασέ τα!
Χτες βράδυ λοιπόν έγινα κάτοχος τον Spendor SP1….. χωρίς να τα βάλω καν στην βάση τους πολύ γρήγορα τα σύνδεσα στον SANSUI AU-555A έβαλα στο πλατό Tchaikovsky swan lake βάζω την βελόνα στον δίσκο και μέσα σε λίγα λεπτά ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια μου….Κάποιοι θα πουν πως ίσως είμαι υπερβολικός ….μπορεί. στα δικά μου αφτιά πάντως άκουσα κάτι μοναδικό. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!!
Η συναισθηματική εμπλοκή που προκαλούν τα Spendor (τουλάχιστον τα παλιά, για να νεώτερα δεν είμαι σίγουρος) είναι αναμενόμενη. Πρόσεξε γιατί, κατά τη γνώμη μου, μπαίνεις σε φάση, άθελά σου, επαναξιολόγησης και επανεκτίμησης του τρόπου που ακούς μουσική.
Βέβαια, για θετικό το επισημαίνω... :a0210:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.