Spendor SP1

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

dall

New member
16 November 2007
17
Καλησπέρα. Μου έχει τύχει μια περίπτωση με τα παραπάνω ηχεία Spendor SP1 μου τα δίνουν στα 200 . Τι λέτε αξίζει τον κόπο. Γιατί με τόσα που έχω διαβάσει έχω λιγάκι ζαλιστεί. Ευχαριστώ πολύ.

dall

New member
16 November 2007
17
καλησπέρα...έχω τα Audio Spectrum Artemis δεν πάω για να τα αντικαταστησω γιατί μου αρέσουν πολύ, απλά τα θέλω για ένα άλλο δωμάτιο που έχω. ναί είναι πολυ παλιό.

Vaggelis 1984

Senior Member
17 August 2010
423
ΑΘΗΝΑ
Τοτε παρτα και τα λεφτα ειναι λιγα και το ηχειο ειναι καλο! Αλλης φιλοσοφιας βεβαια απο το Audio Spectrum αλλα θα σου αρεσει πιστευω!

dall

New member
16 November 2007
17
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια....και για jazz -classic που ακούω πιστεύω πος είναι πολύ καλά και για τα λεφτά τους.

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,726
Αθήνα
μονο και μονο για την ιστορια που κουβαλάνε αξιζουν 100%
αν ειναι σε καλή κατασταση το ποσο ειναι αστειο
δεν ειναι κ πολύ ευκολα αν δεν κάνω λάθος... μην τα κρίνεις με συνοδα που δεν τους αξιζουν

αν δεν ημουν τόσο ζορισμένος οικονομικά και δεν τα ηθελες θα τα έπαιρνα εγω!

Οντως για τις μουσικες που λες ειναι πολύ καλα!!

Και μην αποκλείεις καθολου το γεγονος να πας τα AS στο άλλο δωμάτιο! :)

Last edited:

dall

New member
16 November 2007
17
είναι σε άψογη κατάσταση. όπως ακριβώς το λές...και μόνο γιά την ιστορία αξίζει. ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,157
Είναι εξαιρετικά ηχεία ... αν είναι σε καλή κατάσταση το ποσόν αντιστοιχεί σε σχεδόν χάρισμα ...

grio

Αν. Γενικός Διαχειριστής
Staff member
16 March 2011
4,432
Αθήνα
Τα ηχεία αξίζουν. Αυτά της φωτογραφίας είναι η πρώτη έκδοση μετά τα θρυλικά BC1, με τουίτερ Celestion και Coles σούπερ τουίτερ, μονάδες που κληρονόμησαν από αυτά, δυσεύρετες σήμερα. Τα 8ιντσα γούφερ δεν είναι από bextrene αλλά από πολυπροπυλένιο. Εξασφάλισε ότι δεν χρειάζονται εκτεταμένη επισκευή και αγόρασέ τα!

Ένα ολοκληρωμένο LS3/5a.

dall

New member
16 November 2007
17
Χτες βράδυ λοιπόν έγινα κάτοχος τον Spendor SP1….. χωρίς να τα βάλω καν στην βάση τους πολύ γρήγορα τα σύνδεσα στον SANSUI AU-555A έβαλα στο πλατό Tchaikovsky swan lake βάζω την βελόνα στον δίσκο και μέσα σε λίγα λεπτά ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια μου….Κάποιοι θα πουν πως ίσως είμαι υπερβολικός ….μπορεί. στα δικά μου αφτιά πάντως άκουσα κάτι μοναδικό. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!!

grio

Αν. Γενικός Διαχειριστής
Staff member
16 March 2011
4,432
Αθήνα
Η συναισθηματική εμπλοκή που προκαλούν τα Spendor (τουλάχιστον τα παλιά, για να νεώτερα δεν είμαι σίγουρος) είναι αναμενόμενη. Πρόσεξε γιατί, κατά τη γνώμη μου, μπαίνεις σε φάση, άθελά σου, επαναξιολόγησης και επανεκτίμησης του τρόπου που ακούς μουσική.
Βέβαια, για θετικό το επισημαίνω... :a0210:

dall

New member
16 November 2007
17
Σας ευχαριστώ πολύ!!! Σύντομα θα ανεβάσω και φώτο!!!:SFGSFGSF: