spesial μοντιφιά ,, ρέυμα στην καρδιά !!

VaSiLiS-T

Supreme Member
10 January 2007
8,208
παλλληηηηηνιηηηη
μετά από καμπόσα πειράματα και αρκετά cdp σχιζμένα στην κυριολεξία !!
βρήκα τι έχουν τα έρμα και τους πειράζει στα νεύρα ,,

anyway ότι καλύτερο μπορείτε να προσφέρεται στην πηγή του στην καρδιά του εκεί που αρχίζουν όλα , ΣΤΟ DAC ΔΗΛΑΔΗ είναι καθαρό γάργαρο ρευματακι
ΚΑΙ θα κελαηδήσει τόσο καλύτερα που θα πάθετε σχεδόν πολιτισμικό σοκ ! πως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο !!
attachment.php

πεταχτε το 7805 που τροφοδοτεί το dac
και βάλτε τούτο !

BursonSuperReg_Main.gif

BursonLagReg.jpg

http://www.bursonaudio.com/Burson_Super_Regulator.htm

εννοείται οτι η δυσκολία μετατροπής και ο κίνδυνος καταστροφής του κυκλώματος για απλούς χρήστες είναι 4 στα 5 !!! μπορεί να λαμπαδιάσει to dac για πλάκα !!! εαν δεν ζυγίσετε το reg καλά ! η μπορεί να πάρετε κολοφεράντζα ολη την πίστα προσπαθώντας να αφαιρέσετε το παλιό reg ιδίως σε μοντέρνα πλακέτα που είναι ιδια και χειρότερη , απο motherboard υπολογιστου ,,, εγω βέβαια είμαι λίγο μουρλό ,, δεν έχει κλείσει 6 μηνο από την αγορα του δεν εχει βγάλει καν τα 1100 ευρα του
αλλά άξιζε το κόπο και το ρισκο !! -bye--bye-

Attachments

• m1.jpg
    m1.jpg
    146.5 KB · Views: 294
Με το ίδιο σκεπτικό εγώ φτιάχνω σε διατρητη πλακέτα LM317, LM337.
Βέβαια και αυτά θέλουν δοκιμή με εξωτερικό τροφοδοτικό πριν τα κολλήσουμε στο cdp για να μην έχουμε δράματα.
Σίγουρα είναι μια μετατροπή που αξίζει αλλα θέλει κάποια εμπειρία με το κολλητήρι.

Βασίλη τα διακριτά της Burson ποιο στοιχείο χρησιμοποιούν για voltage reference?

να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι γιατί ένα που εχω σπίτι για πειραματακια
κάπου εχει χαθεί , και αυτό που φόρεσα τώρα δεν το άνοιξα ειναι κρυμένο πισω αποτη πλακέτα και απο την μέσα πλευρά της ψύχτρας και δεν ήθελα να το ξεβιδώσω να μην τραυματίσω τα ποδαράκια του
πάντως η κυματωση στον παλμογράφο είναι μηδαμινη πραγματικά σαν μπαταρία !!! και το εύρος τάσης ΜΑΧΑΙΡΙ !!! όταν το ρυθμίσεις στα 5 είναι 5 !!
ουτε 5 και 1 , ουτε 4.90 υποδειγματική σταθερότητα ότι και να του βάλεις για φορτίο (δυστυχώς μονο 80ma ) και οση ώρα ! και επίσης δεν δουλέυει πουθενά ολοκληρωμένο .

Last edited:
ομορφο mod!

Ρεύμα στην καρδιά και παλμογράφο… χμμμ πάρε και κάτι τέτοιο:
SchillerDefigard5000m.jpg

το πρώτο που παρατηρείς είναι μεγαλύτερη λεπτομέρεια και " μαλάκωμα " στις χροιές , δεν τσιρίζει που λέμε , και ηρεμία στο background , με αποτέλεσμα όλων αυτών το ακόμα πιο ξεκούραστο και ευχάριστο άκουσμα , να ξαναπώ οτι η διαφορά που παίρνεις από την αλλαγή της τροφοδοσίας είναι ουσιαστικότερη !! σε σύγκριση με την αλλαγή ας πούμε του reg των τελεστικων ( που και εκεί κερδίζεις βέβαια ! )
κατά τα άλλα έχει πέσει παντού πισσόχαρτο , και αλλαγή ορισμένων κρισίμων πυκνωτών σε rubicon

Παρομοιες εντυπωσεις ειχαμε και στο dac του Ακριβοπουλου,οταν το τροφοδοτησε με μπαταρια.