Εγω μια χαρα περασα. Η σκηνες δρασης πολυ καλογυρισμενες,
Εγω μια χαρα περασα. Η σκηνες δρασης πολυ καλογυρισμενες,
Ο ιστοχώρος τους μάρανε......
Spiderman 3 - Αρλεκιν - Ξανθόπουλος Μαρθα Βούρτση
Πρέπει να έχουν πάθει μαλάκινση εγκεφάλου εκεί στο hollywood...
Ακούστε διαλόγους στα 3/4 της ταινίας. Το 1/4 είχε και καμιά σκηνή δράσης..
-Do you love me?
-I love you
-I love you for ever
-Don't leave me
-Please don't cry
-I love you (δις)
και πάλι από την αρχή...![]()
και να το δάκρυ κορόμηλο...![]()
Αν νομίζετε οτι κάνω πλάκα πηγαίνετε να το δείτε.
Αφού στο τελος είχε πιάσει νευρικό γέλιο όλη την αίθουσα και σε κάθε κλάμα και σε κάθε γκριμάτσα γέλαγαν όλοι . Ηθοποιία; τι είναι αυτό; Σενάριο; αφήστε το.
ΜΗΤΣ αυτή ήταν η ταινιάρα που περίμενες από το περσινό καλοκαίρι;![]()
Εγώ θα πάω στο σινεμά όπως και να 'χει.
Άλλωστε μ' αυτούς που θα πάω, έτσι και είναι πατάτα έχει να πέσει πολύ γέλιο...
Εγώ πάλι γιατί αναρωτιέμαι τι σόϊ "βάθος" και "περιεχόμενο" περιμένατε να δείτε σε μιά ταινία που βασίζεται σε ήρωα των κόμικς...
Μήπως ξεχνάμε σε ποιά ηλικία απευθύνονται τα κόμικς;
Προσωπικά, αυτές τις ταινίες τις βλέπω για έναν μόνο λόγο... αληθοφανή 3D Graphics & effects, και συναρπαστικές σκηνές που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αμα θέλω περιεχόμενο, θα δώ Κουστουρίτσα και θα πιώ και κανά χυμό του "Τσε".:smash:
Διαφωνώ κάθετα με όλους εσάς που δεν σας άρεσε. Εγώ την βρήκα εξαιρετική , πολύ καλύτερη από τις δυο προηγούμενες. Ο σαρκασμός του Sam Raimi δεν παίζεται. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο έρωτας, η ζήλια, η ειρωνεία κλπ. ¨όλα μελετημένα από τον δημιουργό της . Μας μεταφέρει πολύ εύστοχα την ανθρώπινη πλευρά του υπέρ ήρωα βάζοντας τον πολλές φορές να ξεφτιλίζεται και μαζί του και ολάκερο αμερικάνικο έθνός. Θα μου πείτε τώρα που τα είδα όλα αυτά? Έχει δυο – τρεις χαρακτηριστικές σκηνές που άμα τις πιάσεις κατανοείς πλήρως το τι θέλει να μας πει ο ποιητής . Ο Raimi τελικά είναι μεγάλος μάστορας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.