Spider man 3

havoc, εγώ νομίζω ότι και ο δικός σου ορισμός είναι στενός:

"Μια ιστορία": Γιατί μία και όχι πολλές (9 lives, Paris, je t' aime);
"Κινηματογραφημένη": H Φαντασία είναι κινούμενο σχέδιο, το Last Flight of Osiris (από τα Animatrix) γραφικά από υπολογιστή και το La Jetee φωτογραφίες.
"με σενάριο": Χμ... το Koyaanisqatsi έχει σενάριο;
"αρχή μέση και τέλος": Εδώ θα πρέπει να με βοηθήσεις, γιατί εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει στο τι σημαίνει αυτή τη φράση.

Μετά από αυτό το ποστ του Lepton, προκύπτει το εύλογο ερώτημα "τι είναι κινηματογράφος;"

Εδώ σας θέλω! :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Spider man 3

Μετά από αυτό το ποστ του Lepton, προκύπτει το εύλογο ερώτημα "τι είναι κινηματογράφος;"

Εδώ σας θέλω! :BDGBGDB55:

ελα λοιπον ...εσυ θα μας το πεις..

σταματα να χορευεις

και σ ακουμε ....:popcorn:

:guitarist:

να σας πω κατι ο γιος μου που ειναι 7 χρονων μετα απο 10 λεπτα
σηκωθηκε και εφυγε και του λεω που πας??? και μου λεει μπαμπα
βλακεια ειναι..παω να παιξω με τα τουβλακια και η πλακα ειναι οτι του αρεσει ο spiderman
τα συμπερασματα δικα σας

Το έργο ήταν απαράδεκτο. Το 1ο spiderman ήταν super, το 2ο μέτρο και το 3ο δεν βλέπεται. Κρίμα γιατι πηγα με ορεξη στο village να το δω και ηταν μεγαλη απογοητευση. Σπανια θελω να φυγω σε τετοια εργα, αλλα στο συγκεκριμενο θα εφευγα αν δεν ημουν με παρεα. Και φυσικα, ολη η αιθουσα χειροκροτουσε οταν επιτελους τελειωσε.

Απάντηση: Re: Spider man 3

Το έργο ήταν απαράδεκτο. Το 1ο spiderman ήταν super, το 2ο μέτρο και το 3ο δεν βλέπεται. Κρίμα γιατι πηγα με ορεξη στο village να το δω και ηταν μεγαλη απογοητευση. Σπανια θελω να φυγω σε τετοια εργα, αλλα στο συγκεκριμενο θα εφευγα αν δεν ημουν με παρεα. Και φυσικα, ολη η αιθουσα χειροκροτουσε οταν επιτελους τελειωσε.

Αυτά που λέω κι εγώ.

Διαβάζω γενικά πολύ θάψιμο του S3 κι παραλιγό να κάνω τη λαμακία και να μην πάω να το δώ, παρόλο που τα 2 προηγούμενα μου άρεσαν πολύ. Λοιπόν... ήταν ίσως το πιο διασκεδαστικό blockbuster που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια. Απλά εκπληκτικό. Αν σας άρεσε η λεπτή ειρωνεία των 2 προηγούμενων, εδώ θα τρελαθείτε απ' τη χαρά σας. Όπως και στα 2 πρώτα, δεν υπάρχει η σοβαροφάνεια πχ. των Batman-Superman, ο Spidey είναι τρωτός, ο Tobey Maguire σαν Πήτερ Πάρκερ βγάζει τρελό γέλιο (και δεν εννοώ χαβαλέ με την παρέα) με το επιτηδευμένα ηλίθιο χαμόγελό του. Ειδικά οι σκηνές όπου γίνεται "κακός" και τυπάς, περπατώντας σαν ήρωας διαφημίσεων του Αxe, είναι κορυφαίες και απορώ με όσους δεν τις κατάλαβαν και τις θεώρησαν κακόγουστες, ή και γελοίες.
Τέλος πάντων, εγώ προτείνω να τη δείτε οπωσδήποτε - και σε καλή αίθουσα. Πάντα τέτοια!

Και στην αίθουσα που την είδα χειροκροτούσαν, αλλά μόνο επειδή τους άρεσε τρελά.

Και εμένα δε με χάλασε.
'ντάξει είχε το μελό του (μονο στην σκηνή στην γέφυρα ψιλογέλασα) κατα τα άλλα είχε τις στιγμές του.
Tα εφφέ εδωσαν ρέστα ειδικά στον sandman.

Περίμενα "ποιο" κακό το alter ego του Spidey με δωσεις ψυχεδέλειας αλλα οκ δε θα άρεσε μια 1 προς 1 μεταφορά του κομικ, θα βάραινε πολύ.

Θα μπορούσε να ηταν και καλλίτερο πάντως

Απάντηση: Re: Απάντηση: Spider man 3

Λαθος φιλε Στελλιο

Κινηματογραφος ειναι μια ιστορια κινηματογραφημενη με σεναριο αρχη μεση και τελος.
ΤΕΛΟΣ

Πες μου που εισαι τωρα και τι κανεις...

ΤΕΛΟΣ!
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

Συμφωνώ απόλυτα! Σκυλοβαρέθηκα, από τις πατάτες τις χρονιάς . :twoguns: