εχει αρχισει και κατανταει κουραστικο παντως το θεμα με τις εμμονες με την Οδυσσεια.
Το παραστράτημα ίσως της ταινίας είναι ότι ο χαρακτήρας του Πάρκερ δεν παλεύει να επιβιώσει στην καθημερινότητά του όσο αφορά τα προς το ζήν. Μπορεί να μένει σε ένα σπίτι που εξωτερικά δείχνει αχούρι, αλλά εσωτερικά είναι high-tech, με AI και 3D printers που φτιάχνουν έως εξελιγμένες συσκευές αλλοίωσης DNA (OK, απλά!) χωρίς καν την παρουσία του Σταρκ, που ίσως στα προηγούμενα επεισόδια το έσωζε κάπως. ΟΚ πάντα έκανε τις δικές του συσκευές κλπ αλλά σε τετοιο level και υποστήριξη απο που?
Δεν μου βγάζει τον ήρωα του λαού, όπως στις παλιές, ορθόδοξες ταινίες του Ράιμι.
Το παραστράτημα ίσως της ταινίας είναι ότι ο χαρακτήρας του Πάρκερ δεν παλεύει να επιβιώσει στην καθημερινότητά του όσο αφορά τα προς το ζήν. Μπορεί να μένει σε ένα σπίτι που εξωτερικά δείχνει αχούρι, αλλά εσωτερικά είναι high-tech, με AI και 3D printers που φτιάχνουν έως εξελιγμένες συσκευές αλλοίωσης DNA (OK, απλά!) χωρίς καν την παρουσία του Σταρκ, που ίσως στα προηγούμενα επεισόδια το έσωζε κάπως. ΟΚ πάντα έκανε τις δικές του συσκευές κλπ αλλά σε τετοιο level και υποστήριξη απο που?
Δεν μου βγάζει τον ήρωα του λαού, όπως στις παλιές, ορθόδοξες ταινίες του Ράιμι.
Συμφωνω, καμια σχεση με του Ραιμι (σε όλα τα επίπεδα).
Τωρα το πραγμα εχει Αμερικανιάσει (βλ. Avengers κλπ)
Βοηθάει και η φάτσα / υφος, φυσικα.
Ειναι δυο διαφορετικά πράγματα η δράση του (που όντως ειναι street level) και η επιβίωση του (δεν ειναι street level, δε φαινεται οτι παλεύει για να ζήσει και οτι το ήθος του είναι τέτοιο που δε χρησιμοποιεί δυνάμεις προς όφελος του). Νομιζω πάνω σε αυτη την αρχη ηταν στημένος ο ηρωας στο κομικ.Μια χαρα ηρωας του λαού ειναι.
Street level hero.
Φοράει μπλουζα απο ντελι, που μαλλον φανερώνει οτι εργάζεται, ενω παιζει να υπάρχει κανα fund απο Σταρκ για τον εξοπλισμο του.
Δεν νομιζω οτι εχει πολυ μεγάλη αξια να σταθούμε σε τετοιες λεπτομέρειες.
Δεν με απασχολεί η καταγωγή αλλά η φατσα / υφος. Και οι 2 προηγουμενοι ήταν σαφως καλύτεροι. Αυτός ειναι (όπως και όλες οι ταινίες με αυτόν), Αμερικανάκι.Σωστα, διοτι στα κομικ ο Πητερ Παρκερ ηταν γεννημα θρέμμα βρετανός
Δεν μας εγραψες την αποψη σου για την ταινια![]()
Μακαρι....Οι δύο πρωτες δεν μου αρεσαν και εμενα. Ειδικα η δευτερη, ηταν σκουπιδάκι.
Αυτη εχει εντελώς αλλο ύφος. Πολύ δυνατή.
Δεν με απασχολεί η καταγωγή αλλά η φατσα / υφος. Και οι 2 προηγουμενοι ήταν σαφως καλύτεροι. Αυτός ειναι (όπως και όλες οι ταινίες με αυτόν), Αμερικανάκι.
Αμερικανάκι με την σαχλή ένοια εννοώ, προφανώςΠΡΕΠΕΙ να ειναι αμερικανακι
Ενα παιδι απο το Queens υποτιθεται οτι ειναι . Ο προηγουμενος εχω εκφραστει πολλες φορες οτι μπορει ναναι καλος ηθοποιος αλλα εντελως ακαταλληλος για τον ρολο σαν ξυλαγγουρο ηταν παντα.
Ο Χολαντ σε αυτην την ταινια εφερε την προσωπικη μαγεια που ειχε ο Toμπυ Μαγκουαιρ που επισης ηταν καταπληκτικος για τον ρολο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.