Spider-Man: Brand New Day (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    9
Μεταφέρω μια εντύπωση. Χθες την είδε η οικογένεια. Εγώ δεν πήγα γιατί με πιάνει νύστα κυριολεκτικά με τον spiderman. Εν κατακλείδι, δεν ειπαν ουάου. Ενταξει μια χαρά τους φάνηκε, αλλά μου είπαν κατα λέξη ότι δεν φτάνει τις προηγούμενες. Τώρα γιατί έχει τέτοια εκτίναξη πωλήσεων, μάλλον επειδή: "στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι".

Η ταινια εχει φτιαχτει για τους φανς δεν ειναι απλα αλλη μια ταινια spiderman.

Ειναι στημενη για τους τρελλους που ζουν και αναπνεουν με το συμπαν της marvel και αν δει κανεις κανα breakdown της ταινιας ποσα πραγματα αναφερει που ο μεσος θεατης πολυ λογικα δεν παιρνει καν χαμπαρι θα καταλαβει γιατι εχει γινει τετοιος πανικος.

Και το κυριοτερο δεν ειναι μονο φτιαγμενη για τους φανς αλλα ειναι και καλοστημενη σεναριακα με φανταστικη πλοκη (ενταξει μην το παρακανουμε για την μαρβελ μιλαμε) ανατροπη και στοιχεια κανονικης ταινιας και οχι απλα μια ταινιας σουπερ ηρωων.

υγ

Πραγματικα φοβερο το πως γυρισαν τις συγκεκριμενες σκηνες, εννοειται δεν το βλεπετε αν δεν εχετε δει την ταινια

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Spider-Man: Brand New Day Behind the Scenes: Stunts, The Hand Ninjas & Practical Sets

Last edited:
Ανέλπιστα καλή.

Σωστά δομημένη με καλο σενάριο και ωραιους χαρακτήρες.
Οι guest υπερήρωες (Μπανερ/Χαλκ/Τιμωρός) ειναι πολυ ωραία ενσωματωμένοι στο σενάριο και δεν δειχνουν καθόλου ξέμπαρκοι.
Down to earth o Spiderman με πιο σοβαρο/προσωπικο ύφος.
Αυτη τη φορα φοράει στολή που...φαινεται οτι ειναι στολή, και το web swinging στην πόλη ειναι πολύ πιο καλογυρισμένο.

Η καλύτερη σιγουρα του Χολαντ. (και η προηγουμενη ηταν καλή αλλα κυρίως λόγω fan service)
Ζενταγια διεκπεραιωτική , η Σινκ ομως αρκετά καλή.

Παμε για Doomsday τώρα.

Το παραστράτημα ίσως της ταινίας είναι ότι ο χαρακτήρας του Πάρκερ δεν παλεύει να επιβιώσει στην καθημερινότητά του όσο αφορά τα προς το ζήν. Μπορεί να μένει σε ένα σπίτι που εξωτερικά δείχνει αχούρι, αλλά εσωτερικά είναι high-tech, με AI και 3D printers που φτιάχνουν έως εξελιγμένες συσκευές αλλοίωσης DNA (OK, απλά!) χωρίς καν την παρουσία του Σταρκ, που ίσως στα προηγούμενα επεισόδια το έσωζε κάπως. ΟΚ πάντα έκανε τις δικές του συσκευές κλπ αλλά σε τετοιο level και υποστήριξη απο που?

Δεν μου βγάζει τον ήρωα του λαού, όπως στις παλιές, ορθόδοξες ταινίες του Ράιμι.

Το παραστράτημα ίσως της ταινίας είναι ότι ο χαρακτήρας του Πάρκερ δεν παλεύει να επιβιώσει στην καθημερινότητά του όσο αφορά τα προς το ζήν. Μπορεί να μένει σε ένα σπίτι που εξωτερικά δείχνει αχούρι, αλλά εσωτερικά είναι high-tech, με AI και 3D printers που φτιάχνουν έως εξελιγμένες συσκευές αλλοίωσης DNA (OK, απλά!) χωρίς καν την παρουσία του Σταρκ, που ίσως στα προηγούμενα επεισόδια το έσωζε κάπως. ΟΚ πάντα έκανε τις δικές του συσκευές κλπ αλλά σε τετοιο level και υποστήριξη απο που?

Δεν μου βγάζει τον ήρωα του λαού, όπως στις παλιές, ορθόδοξες ταινίες του Ράιμι.

Μια χαρα ηρωας του λαού ειναι.
Street level hero.

Φοράει μπλουζα απο ντελι, που μαλλον φανερώνει οτι εργάζεται, ενω παιζει να υπάρχει κανα fund απο Σταρκ για τον εξοπλισμο του.
Δεν νομιζω οτι εχει πολυ μεγάλη αξια να σταθούμε σε τετοιες λεπτομέρειες.

Συμφωνω, καμια σχεση με του Ραιμι (σε όλα τα επίπεδα).

Τωρα το πραγμα εχει Αμερικανιάσει (βλ. Avengers κλπ)

Βοηθάει και η φάτσα / υφος, φυσικα.

Συμφωνω, καμια σχεση με του Ραιμι (σε όλα τα επίπεδα).

Τωρα το πραγμα εχει Αμερικανιάσει (βλ. Avengers κλπ)

Βοηθάει και η φάτσα / υφος, φυσικα.

Σωστα, διοτι στα κομικ ο Πητερ Παρκερ ηταν γεννημα θρέμμα βρετανός :P
Δεν μας εγραψες την αποψη σου για την ταινια :)

Μια χαρα ηρωας του λαού ειναι.
Street level hero.

Φοράει μπλουζα απο ντελι, που μαλλον φανερώνει οτι εργάζεται, ενω παιζει να υπάρχει κανα fund απο Σταρκ για τον εξοπλισμο του.
Δεν νομιζω οτι εχει πολυ μεγάλη αξια να σταθούμε σε τετοιες λεπτομέρειες.
Ειναι δυο διαφορετικά πράγματα η δράση του (που όντως ειναι street level) και η επιβίωση του (δεν ειναι street level, δε φαινεται οτι παλεύει για να ζήσει και οτι το ήθος του είναι τέτοιο που δε χρησιμοποιεί δυνάμεις προς όφελος του). Νομιζω πάνω σε αυτη την αρχη ηταν στημένος ο ηρωας στο κομικ.

Σωστα, διοτι στα κομικ ο Πητερ Παρκερ ηταν γεννημα θρέμμα βρετανός :P
Δεν μας εγραψες την αποψη σου για την ταινια :)
Δεν με απασχολεί η καταγωγή αλλά η φατσα / υφος. Και οι 2 προηγουμενοι ήταν σαφως καλύτεροι. Αυτός ειναι (όπως και όλες οι ταινίες με αυτόν), Αμερικανάκι.

Την ταινία δεν την εχω δει, γι αυτό δεν την σχολίασα. Ολες οι προηγούμενες με δαύτον ήταν παντελώς αδιάφορες (και σαφώς χειρότερες όλων των προηγουμένων). Αυτή λένε είναι λίγο καλύτερη. Ε, πανω κατω ξερω τι να περιμένω. Οταν με το καλό βγει σε δισκάκι, τα λέμε.

Οι δύο πρωτες δεν μου αρεσαν και εμενα. Ειδικα η δευτερη, ηταν σκουπιδάκι.
Αυτη εχει εντελώς αλλο ύφος. Πολύ δυνατή.

Οι δύο πρωτες δεν μου αρεσαν και εμενα. Ειδικα η δευτερη, ηταν σκουπιδάκι.
Αυτη εχει εντελώς αλλο ύφος. Πολύ δυνατή.
Μακαρι....

Δεν με απασχολεί η καταγωγή αλλά η φατσα / υφος. Και οι 2 προηγουμενοι ήταν σαφως καλύτεροι. Αυτός ειναι (όπως και όλες οι ταινίες με αυτόν), Αμερικανάκι.

ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αμερικανακι

Ενα παιδι απο το Queens υποτιθεται οτι ειναι . Ο προηγουμενος εχω εκφραστει πολλες φορες οτι μπορει ναναι καλος ηθοποιος αλλα εντελως ακαταλληλος για τον ρολο σαν ξυλαγγουρο ηταν παντα.

Ο Χολαντ σε αυτην την ταινια εφερε την προσωπικη μαγεια που ειχε ο Toμπυ Μαγκουαιρ που επισης ηταν καταπληκτικος για τον ρολο.

ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αμερικανακι

Ενα παιδι απο το Queens υποτιθεται οτι ειναι . Ο προηγουμενος εχω εκφραστει πολλες φορες οτι μπορει ναναι καλος ηθοποιος αλλα εντελως ακαταλληλος για τον ρολο σαν ξυλαγγουρο ηταν παντα.

Ο Χολαντ σε αυτην την ταινια εφερε την προσωπικη μαγεια που ειχε ο Toμπυ Μαγκουαιρ που επισης ηταν καταπληκτικος για τον ρολο.
Αμερικανάκι με την σαχλή ένοια εννοώ, προφανώς

Μεγάλα λόγια είπες στο τελος.....μακάρι.....