SPIDERMAN 3 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ BLU-RAY!!!!

Εντυπώσει από την θέαση του BR:

Εικόνα: 4,5/5

Ήχος: 4/5

Η ταινία: Απογοήτευση.

Αν και Spider Fan και έχοντας διαβάσει αρκετά για την ταινία ήλπιζα ότι δεν θα ήταν φόλα.

Πόνταρα σε αυτά που είχα διαβάσει περί ‛οπτικής’ και ‛αυτοσαρκασμού’ του Ραιμι αλλά δυστυχώς φρούδες οι ελπίδες….

Η ταινία δεν έχει καθόλου ρυθμό αφού κάνει συνεχώς σκαμπανεβάσματα μεταξύ δράσης και αποπειρών αυτοσαρκασμού στην καλύτερη και γελοίων ‛Αμερικάνικων’ μηνυμάτων στην χειρότερη.

Το αποτέλεσμα είναι ένα μπάχαλο που, συ συνδυασμό με την σχετικά μεγάλη διάρκεια, απλώς κουράζει μέχρι αηδίας.

Απλώς κρίμα.

Απάντηση: Re: SPIDERMAN 3 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ BLU-RAY!!!!

δε μας τα δινουν κι εμας που πηραμε το πσ3?

Ελα μου ντε. Εγω που πηρα και δευτερο χειριστηριο και το τηλεκοντρολ δεν πρεπει να παρω κατιτις?:antlers:

εμενα το δευτερο χειριστηριο

μου το δωσανε στην προσφορα.

αλλα αφου παιζει για ενοικιαση...

τα βλεπουμε και τα τρια απο τρεις φορες το καθενα μετα απο κανα μηνα το ξαναβλεπυμε κι ολα καλα. γλυτωνουμε την αγορα

και μας μενουν τα 60 ευρω για αλλους (μη ενοικιαζομενους τιτλους)!!!!

στα βιντεοσαν ηρθε για ενοικιαση το spiderman3 BR!

τα αλλα δυο οχι... (γιατι? δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους? αποκλειεται).

στα σεβεν τι εχουμε? και τα τρια?

Tα 1-2 παίζουν μόνο ως τμήμα της τριλογίας την οποία ίσως δεν έχουν βγάλει για ενοικίαση (για πώληση έχει έρθει πάντως).

Εχει αγορασει κανενας την τριλογια Spiderman σε Blu-Ray απο το Play? Το κατεβασαν στα 42 (αν θυμαμαι σωστα) και θελω να σιγουρευτω οτι εχει ελληνικα. Ευχαριστω.

Υ.Γ. Δεν βρηκα καταλληλοτεο thread για να ποσταρω.

Εχει αγορασει κανενας την τριλογια Spiderman σε Blu-Ray απο το Play? Το κατεβασαν στα 42 (αν θυμαμαι σωστα) και θελω να σιγουρευτω οτι εχει ελληνικα. Ευχαριστω.

Υ.Γ. Δεν βρηκα καταλληλοτεο thread για να ποσταρω.

ναι έχουν και τα 3
δες και εδώ
πιο φθηνό θα σου βγει με μεταφορικά 1 λιρα extra=37.4

https://www.dvd.co.uk/DVD/Spider-man-Trilogy-Blu-Ray/SBRP6500/product.htm?sr=sa

η τιμη του Play ειναι η πιο συμφερουσα ακομα.

Αυτο που δεν καταλαβα εγω ( για την ευρωπαικη εκδοση, να πουν οσοι το εχουν ηδη) ειναι αν καποιο απο τα 2 πρωτα ειναι εκδοση διαφορετικη απο τα ηδη υπαρχοντα.

σε BLU RAY που αγόρασα χτες (POTC 3) πλήρωσα 1 λίρα μεταφορικά
εάν στο SPiderman είχε άλλη χρέωση επειδή είναι κασετίνα ..........
γράψε mea culpa!!!!

Ακριβώς έτσι είναι, όταν το βάλεις στο καλάθι θα είναι 5 λίρες τα μεταφορικά.