Spiderman 3

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Re: Απάντηση: Spiderman 3

Σε BR αναμένετε όπως και το box με την τριλογία .
Να συμπληρώσω πως η εικόνα του σε DVD είναι εξαιρετική πολύ καλύτερη απ τα δυο προηγούμενα . Φαντάζομαι πως σε BR θα παίζει παπάδες

στο μπλου ρει παπαδες εε?

ετοιμαζομαι να εξορμησω στα σεβεν!!!

μολις δοθει το συνθημα!!!!!!!!!!

τοδα χθες τοσα χρονια, τοσες ταινιες ,πρωτη φορα το αυτι δεν προλαβαινε να ακολουθησει το ματι
τρελλα

Προσωπικά μια χαρά την βρήκα για να περάσω ευχάριστα την ώρα μου. Η εικόνα σε blu-Ray τσακίζει κόκκαλα πάντως.

Τουλαχιστον για εμας που δεν το ειδαμε, βλεπεται ευχαριστα η ταινια???

Ναι φιλε μου! η ταινια βλεπεται ευχαριστα:operator: και κατα την γνωμη μου ηταν αρκετα καλη!

Εγώ την βρήκα πολύ καλή με μπόλικη δόση αυτοσαρκασμού , περισσότερο χιούμορ απ τις προηγούμενες και τεχνικά τουλάχιστον άρτια. Ο Σαμ Ράϊμι δεν ήταν δυνατόν να κάνει συμβατικές περιπέτειες . Αυτό το κάτι διαφορετικό είναι που ξενίζει στην όλη κατάσταση , αυτό το κάτι που εμένα προσωπικά που τον λατρεύω με φτιάχνει

Προσωπικά μια χαρά την βρήκα για να περάσω ευχάριστα την ώρα μου. Η εικόνα σε blu-Ray τσακίζει κόκκαλα πάντως.

η εικονα

σε μπλου ρει ???

κυκλοφορησε?

το αγορασες η το νοικιασες? (και απο που αν επιτρπεται.....)

για πες..........................................

Γιατί ανεπισήμως παίζει κάτι;

Το λέω γιατί, απ όσο ξέρω, δεν παίζει.

Φανταζομαι οτι εννοει καποιες κοπιες που βγαινουν για ανθρωπους του κυκλωματος και για promotion πριν την εμπορικη πρεμιερα του δισκου.

Ο κωστας δεν ειναι σαν εμας ρε :grinning-smiley-043

Φανταζομαι οτι εννοει καποιες κοπιες που βγαινουν για ανθρωπους του κυκλωματος και για promotion πριν την εμπορικη πρεμιερα του δισκου.

Ο κωστας δεν ειναι σαν εμας ρε :grinning-smiley-043
Αν την εχει την full εκδοση (και όχι promo) σε BD πείτε μου που μένει και πάω τώρα. Τέλλλλλλος (tm) :p

Αντε γιατί η 15/10 ειναι μακριά και το Amazon θελει και 2-3 ημερες για Αθήνα.

ΥΓ Αγαπητέ μου κανείς δεν είναι σας εμάς (δλδ και παράνομος και καπιτάλας και Κινσιγκερ (σωστά το λέω; ) και ηθικολόγος του κερατά) :p

Δε μου άρεσε καθόλου.

Η επανάσταση του Spiderman στα comics ήταν ότι για πρώτη φορα ένας άνθρωπος με υπερφυσικές ικανότητες αντιμετώπιζε εντελώς καθημερινές δυσκολίες: η δουλειά, η έλλειψη χρόνου για την κοπέλα του, το μυστικό από τη θεία του κ.λπ. Αυτό ήταν που τον ξεχώρισε από τους υπόλοιπους 86516432 χάρτινους ήρωες - εκτός από αυτούς που τον αντέγραψαν βέβαια.

Και τι βλέπουμε εδώ; Έναν Spidey "διασημότητα", να ερωτοτροπεί και να το παίζει macho. Γελοίες καταστάσεις, μη ρεαλιστική αντιμετώπιση και αφελέστατη ηθικοπλασία. Και πριν με ρωτήσετε "καλά, δεν ξέρεις τι πήγες να δεις;", σας προτείνω να διαβάσετε τα Ultimate Spiderman του Brian Michael Bendis - νομίζω κυκλοφορούν και στα ελληνικά.

Στα θετικά η μορφή του Venom (αλλά τον είδαμε ελάχιστα), η σκηνή της δημιουργίας του Sandman και, όπως πάντα, ο J.J. Jameson.

μα νομίζω πως και στο κόμικ ο ήρωας αντιμετωπίζει τέτοιες κρίσεις ταυτότητας όταν έρχεται σε επαφή με αυτή τη μαύρη "ουσία".ίσα ίσα που η ταινία ακολούθησε πιστά αυτό που αποτυπώνεται στο κόμικ.και δεν ήταν τοοοοόσο μελό.περισσότερες σκηνές δράσης είχε νομίζω απο τις άλλες δύο..παρ 'όλα αυτα το καλύτερο μέρος της τριλογίας ήταν το πρώτο.στα + τα κορυφαία εφφέ.:2thumb22sup:

Εγώ την βρήκα πολύ καλή με μπόλικη δόση αυτοσαρκασμού , περισσότερο χιούμορ απ τις προηγούμενες και τεχνικά τουλάχιστον άρτια. Ο Σαμ Ράϊμι δεν ήταν δυνατόν να κάνει συμβατικές περιπέτειες . Αυτό το κάτι διαφορετικό είναι που ξενίζει στην όλη κατάσταση , αυτό το κάτι που εμένα προσωπικά που τον λατρεύω με φτιάχνει

Θα συμφωνησω σε πολλα σημεια με τον Κωστα.
Για το χιουμορ της ταινιας , τον αυτοσαρκασμο της ,
Eπισης για την ολοκληρωση των χαρακτηρων της .
- πιο σκοτεινη και παραλληλα πιο ανθρωπινη .
Τα εφε ειχαν την σωστη δοση για να προωθησουν το "οραμα" του Sam Raimi
για τον χαρτινο ηρωα της Μarvel και δεν μπουκωναν τα ματια και τα αυτια σου.
Τα αυτακια "" τα εβαλα γιατι μιλαμε και για blockbaster ,μην τρελλαθουμε κιολας . :frusty:
Επισης ο Raimi δεν ειναι η και η μετενσαρκωση του Cubrick .
Ομως την προσωπικη του σφραγιδα την βαζει στην ταινια .

Πολυ καλη δεν θα την ελεγα ,
αλλα οτι ειναι η καλυτερη
και η πιο ολοκληρωμενη απο τις υπολοιπες 2...ναι .Το λεω.:D
Kαι να μην ξεχναμε οτι μιλαμε παντα για ενα blockbuster.
Την περιμενα παντως πολυ χαλια και με εξεπληξε ευχαριστα.
Ψηφιζω καλη, και απο τις πολυ καλες ...στο ειδος της.

Re: Απάντηση: Re: Spiderman 3

Εγώ πάλι, μια χαρά κοιμήθηκα στην μισή και βάλε ταινία!!

Eσυ επιασες το νοημα :flipout::flipout:

ΥΓ Αγαπητέ μου κανείς δεν είναι σας εμάς (δλδ και παράνομος και καπιτάλας και Κινσιγκερ (σωστά το λέω; ) και ηθικολόγος του κερατά) :p

Ολοσωστα :SFGSFGSF::BDBDG54::SFGSFGSF:

Εντυπώσει από την θέαση του BR:

Εικόνα: 4,5/5

Ήχος: 4/5

Η ταινία: Απογοήτευση.

Αν και Spider Fan και έχοντας διαβάσει αρκετά για την ταινία ήλπιζα ότι δεν θα ήταν φόλα.

Πόνταρα σε αυτά που είχα διαβάσει περί ‛οπτικής’ και ‛αυτοσαρκασμού’ του Ραιμι αλλά δυστυχώς φρούδες οι ελπίδες….

Η ταινία δεν έχει καθόλου ρυθμό αφού κάνει συνεχώς σκαμπανεβάσματα μεταξύ δράσης και αποπειρών αυτοσαρκασμού στην καλύτερη και γελοίων ‛Αμερικάνικων’ μηνυμάτων στην χειρότερη.

Το αποτέλεσμα είναι ένα μπάχαλο που, συ συνδυασμό με την σχετικά μεγάλη διάρκεια, απλώς κουράζει μέχρι αηδίας.

Απλώς κρίμα.