Δεν εχεις tv εχεις ομως pc! (το net ειναι πολυ "χειροτερο" οσον αφορα "χασιμο χρονου")![]()
Κύριε, είστε
Δεν εχεις tv εχεις ομως pc! (το net ειναι πολυ "χειροτερο" οσον αφορα "χασιμο χρονου")![]()
Απο τις γειτονισσεςΔηλαδή δεν βλέπετε την Τατιάνα και την Αννίτα; Ούτε τις ειδήσεις του STAR;
Και πως ενημερώνεστε;
Respect στο δελτίο ειδήσεων του STAR! Το βλέπω ανελλιπώς όταν είμαι δουλειά. Ειδικά το μεσημεριανό με τον Δρακάκη. Του οποίου η φάτσα είναι όλα τα λεφτά μετά από ρεπορτάζ με μαγιώ στην παραλία.
δε χρειάζεται να βλέπουμε μόνο επιμορφωτικά. Και οι βλακείες χρειάζονται, όπως και η ώρα που θα ακούσω μόνο μουσική ή η ώρα που θα διαβάσω τα βιβλία μου ή η ώρα που θα κουβεντιάσω. Το να μπορώ να έχω κάτι από όλα αυτά στο σπίτι μου και να επιλέγω να μην το βάζω, προσωπικά θα το έβλεπα ως αδυναμία μου (όχι δική σου - μην το παρεξηγείς).
δε χρειάζεται να βλέπουμε μόνο επιμορφωτικά. Και οι βλακείες χρειάζονται, όπως και η ώρα που θα ακούσω μόνο μουσική ή η ώρα που θα διαβάσω τα βιβλία μου ή η ώρα που θα κουβεντιάσω. Το να μπορώ να έχω κάτι από όλα αυτά στο σπίτι μου και να επιλέγω να μην το βάζω, προσωπικά θα το έβλεπα ως αδυναμία μου (όχι δική σου - μην το παρεξηγείς).
Να ξεχωρίσουμε λίγο τα πράγματα:
- Αν την έχεις ανάγκη την TV (γιατί σε πιάνουν οι μαύρες σου κλπ) τότε είναι καλύτερα να υπάρχει -αν δηλαδή προσωρινά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Σαφώς όμως, θα πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε πρόγραμμα... απεξάρτησης! :smile:
- Η προσωπική επιτυχία όμως είναι να μην την έχεις ανάγκη, γιατί εκτός του ότι αποτελεί ένα πολύ φτωχό ποιοτικά μέσο διασκέδασης και ενημέρωσης και επίσης ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο κατευθυνόμενης πληροφόρησης, μεταδιδόμενης κακογουστιάς και ...αποχαύνωσης, (ναί, όλα αυτά μαζί :smile: ) υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές ψυχαγωγίας πιο ποιοτικές, ή πιο εξωστρεφείς και επίσης καλύτερες επιλογές ενημέρωσης που μπορείς να επιλέξεις εσύ και να τις διασταυρώσεις.
- Ακόμα καλύτερα, να μην την χρειάζεσαι αλλά και να μην ...παρασύρεσαι, οπότε να την έχεις μεν διαθέσιμη για τις σπάνιες εκείνες περιπτώσεις που πραγματικά αξίζει να πατήσεις το "power"... αλλά να μην κολάς καθημερινά και χαζεύεις ανούσια πράγματα με τις ώρες!
Ερώτηση: Πόσες φορές δεν βγήκατε έξω επειδή είχε "καλό πρόγραμμα" η TV;
SoToS said:Ερώτηση: Πόσες φορές δεν βγήκατε έξω επειδή είχε "καλό πρόγραμμα" η TV;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.