SPL Audio

φετος δεν πηγα καθολου στην εκθεση
περισυ μου εκανε αρχικα εντυπωση σαν Ανθρωπος ο κυριος απο την Αλεξανδρουπολη
ναι το φυλλαδιο ηταν αθλιο και τα μεγαλα ηχεια απλα δυο κουτια με βιδωμενα πανω του τα μεγαφωνα και κρος απο τον κατουμα..

αλλα τα μικρα δεν ηταν ασχημα
ο ανθρωπος ειναι δεκτικος και νομιζω καθε κατασκευαστης θα επρεπε να ειναι ετσι..ωστε να ακουει να φιλτραρει, να ζυγιζει..
ειμαι κατα του χαιδεματος των αυτιων...κανενας δεν θα προσπαθει για βελτιωση και δικιο θα εχει..
και ειναι κριμα απο την στιγμη που μπορει για το καλυτερο..

Απάντηση: Re: SPL Audio

Λοιπόν πέρα από την πλάκα η οποία είναι απαράδεκτο να γίνεται σε κάποιον άνθρωπο που δίνει τον αγώνα του για ένα μεροκάματο (εγώ θα είχα πάθει εγκεφαλικό) και προφανώς για να ασχολείται με αυτό το άθλημα το αγαπάει, να θέσω και μια άλλη πλευρά και ελπίζω να διαβάζει το θέμα κάποιος της εταιρίας.
Πέρσι το μεγάλο σύστημα που είχε στο μέσα χώρο ήταν απαράδεκτο. Όταν μπήκα μέσα μαζί με κάποιον φίλο μου μετά βίας καταφέραμε να περάσουμε πίσω από τις καρέκλες οπού κάθονταν 4-5 άνθρωποι. Στήνω λοιπόν αφτί και ακούω να λένε στον υπεύθυνο : < αυτό που σου κάνει εντύπωση είναι το πόσο ξεκούραστο είναι το σύστημα >.
Τρελάθηκα ……
Αφού είσαι ρε κουφός και άσχετος γιατί εκφέρεις γνώμη και οδηγείς με τις κοτσάνες σου κάποιον επαγγελματία σε λάθος δρόμο ?
Γιατί είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος του έλεγε (που προφανώς το έκανε αφού εφέτος είχε αλλά ηχεία σαν μεγάλα ) ότι φίλτατε με όλη την καλή διάθεση ΑΥΤΑ ΠΕΤΑ ΤΑ θα ήταν πολύ ποιο χρήσιμος από τους άλλους τους παπαρες που έλεγαν την μαλακ… μονό και μονό για να χαϊδέψουν τα αυτιά ενός κατά τα αλλά πολύ συμπαθούς ανθρώπου που όπως φαίνεται μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από αυτά που είδαμε, αρκεί να μην έχει τον κάθε άσχετο να τον καθοδηγεί.
Το να έχεις κάποιους αξιόπιστους και αυστηρούς κριτές για τα προϊόντα σου είναι το σημαντικότερο πράγμα (σας το λέω από προσωπική πείρα) και μπορεί να σε βοηθήσει να ανέβεις πολύ.

Kontr διαφωνω σ αυτα που γραφεις. Κατ αρχην περσι ημουν στην εκθεση και ακουσα για κανα τετραωρο τα ηχεια τα μεγαλα. Προσωπικα μου αρεσαν. Περα ομως απ αυτο, που σε καποιον μπορει να μην του αρεσουν, ενας επαγγελματιας κατασκευαστης δεν θα αποκτησει αποψη για τα προιοντα του απο τους ακροατες σε μια εκθεση. Ειναι γνωστο σε ολους τους χομπιστες οτι στις εκθεσεις δεν υπαρχουν οι καλυτερες συνθηκες ακροασης και πολυ ευκολα μπορει να βγαλεις λανθασμενες εντυπωσεις.

φετος δεν πηγα καθολου στην εκθεση
περισυ μου εκανε αρχικα εντυπωση σαν Ανθρωπος ο κυριος απο την Αλεξανδρουπολη
ναι το φυλλαδιο ηταν αθλιο και τα μεγαλα ηχεια απλα δυο κουτια με βιδωμενα πανω του τα μεγαφωνα και κρος απο τον κατουμα..

αλλα τα μικρα δεν ηταν ασχημα
ο ανθρωπος ειναι δεκτικος και νομιζω καθε κατασκευαστης θα επρεπε να ειναι ετσι..ωστε να ακουει να φιλτραρει, να ζυγιζει..
ειμαι κατα του χαιδεματος των αυτιων...κανενας δεν θα προσπαθει για βελτιωση και δικιο θα εχει..
και ειναι κριμα απο την στιγμη που μπορει για το καλυτερο..

Αντε παλι....
Βρε συνχομπιστες δεν εχει σημασια αν ο ανθρωπος το κατεχει η οχι το αθλημα-αναφορα στο προηγουμενο topic-η το τι μπορεί να κανει σε επιπεδο κατασκευων.....Αυτο μπορει αυτο κανει....
Δεν επιασε κανεναν απο το λαιμο να αγορασει ηχεια του....η ενισχυτες του...
Κανε αυτο που νομιζει ΟΠΩΣ αυτος νομιζει....
Και το δια ταυτα...
Εως τωρα εχω αλλαξει 6 ζευγαρια ηχεια μεταξυ αυτων Audio Spectrum
Spendor B&W με τελευταιο το PMC FB1i
Σας πληροφορω οτι το Callos 2 επαιζε πολυ καλυτερα απο ολα οσα ειχα πριν στην κατοχη μου εκτος του PMC και οτι θα τα αγοραζα πολυ ευχαριστως αν πριν απο 20 μερες απο την εκθεση δεν ειχα αγορασει τα PMC.
Κανει προσπαθεια ο ανθρωπος....
Αυτο και μονο φτανει...
Μην τον πυροβολειται:rifle:

Δεν τον πυροβολεί κανένας...

Αποψεις λένε...Η κριτική για τα γραφόμενα στο σάϊτ,μπορεί πράγματι να ξέφυγε,αλλά νομίζω,πλέον όλοι αποδέχονται,ότι όχι μόνο προσπαθεί,αλλά κι ότι τα καταφέρνει μιά χαρά.

Δεν τον πυροβολεί κανένας...

Αποψεις λένε...Η κριτική για τα γραφόμενα στο σάϊτ,μπορεί πράγματι να ξέφυγε,αλλά νομίζω,πλέον όλοι αποδέχονται,ότι όχι μόνο προσπαθεί,αλλά κι ότι τα καταφέρνει μιά χαρά.

Καλες οι αποψεις.....:singer: ΟΧΙ ομως οταν εχουν να να κανουν με το ΨΩΜΙ του ανθρωπου....Του καθε ανθρωπου.
Δεν επανερχομαι γιατι το κουρασαμε το θεμα πολυ.
Η ουσια ειναι μια ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ-bye-

Re: Απάντηση: SPL Audio

Η βιτρίνα μίας εταιρίας εν έτη 2009 είναι καλώς ή κακώς το Internet...
Για αυτό πρέπει να την προσέχουμε όσο προσέχουμε τη βιτρίνα του κανονικού μας καταστήματος...
Ένα κατάστημα με χάλια βιτρίνα δεν θα προ διαθέσει ποτέ έναν πελάτη να περάσει μέσα...

Η ουσια ειναι μια ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ-bye-

Συμφωνώ απόλυτα.
Αλλά αμφίπλευρα. Σεβασμός και προς αυτόν που θα επισκεφθεί τη σελίδα και τη νοημοσύνη του...

Όπως κάποιος πολύ εύστοχα γράφει στην υπογραφή του, το σημαντικότερο στοιχείο σε ένα σύστημα είναι ο χώρος.

Κουβεντιάζετε για ένα ηχείο με διαστάσεις (ΥΧΒΧΠ) 165cm x 54cm x 37cm να παίζει σε δωμάτιο 2 x 3. (τα DEMOLUSION ήταν νομίζω)

Θεωρείτε πως μπορούν να βγουν αντικειμενικά συμπεράσματα από τέτοιες ακροάσεις?

Αν ναι σε τι ποσοστό?

Ρωτάω για να μάθω, δεν αντιπαραθέτω.

Επειδη εχω μια ηθική αυτουργία στο συγκεκριμένο θεμα
και οπως ειδατε :-) αφησα να αναφερθούνε πρώτα αλλοι

Μιλησαμε για αυτά που γραφει ο ιδιος στο site του

Δε με νοιαζει αν ειναι Γερμανος, Αραβας, Οστρογότθος, Ελληνας
Με νοιαζει τις σημασία δινει ο αλλος στις προσωπικές του υποθέσεις
και ιστοσελιδα σου σε εκφραζει σαν επαγγελματία οπως και τα προϊοντα σου τουλάχιστο σημερα
Δεν μιλάμε για κόστος αλλά για ορθότητα αυτων που αναφέρεις
Αν επενδύσεις εστω 2000 για μια ιστοσελίδα δωσε και 100ευρω για μετάφραση

Ενα βασικό που πρέπει να αναφερθεί ειναι πότε στο παρελθόν εχει γινει αναφορά για τη συγκεκριμένη SPL???
αν εχει γινει μια-δυο φορες sorry
Εσεις που αντιδράσατε και με το δικιο σας, εχατε αναφερθεί ποτε στην SPL

Επειδή χαρις εμένα (:grinning-smiley-043) και τον υπόλοιπων παιδιών που συνεχίζανε και συνεχίζουνε να κρατάνε επίκαιρο το θέμα, η SPL εγινε γνωστή σε τουλάχιστον 500 ανθρώπους που δεν την γνώριζαν πριν και μάλιστα το συγκέκριμένο γκρουπ ειναι και αμεσα ενδιαφερόμενοι.
Κύριε SPL τα δικαιώματα μας για την προώθηση, εστω ηθικά

nbullamatsis;1035159Εσεις που αντιδράσατε και με το δικιο σας said:
?
sorry το ξεχασα
δεν αναφέρομαι σε επαγγελματίες που εκφράστηκαν
γιατί ειναι λογικό να μη διαφημίζεις τους ανταγωνιστές σου