SPL AUDIO

Θυμάμαι οτι μπήκα στο δωμάτιο της έκθεσης οπου και έπαιζαν τα 805d και δεν έκατσα πάνω απο 1 λεπτό, ξυράφια δυστηχώς.

Πότε πήγες και τα άκουσες; Γιατί από την Παρασκευή μέχρι το Σάββατο ήταν η μέρα με τη νύχτα τα 805d, με μόλις λίγες ώρες στρώσιμο. Καμιά σχέση με ξυράφια.

Μαλλον ειναι κακογουστα.
Το site εκτος απο την αισθητικη πλευρα στην Αγγλικη εκδοση δεν εχει μεταφρασμενα αρκετα προϊοντα.
Tα subwoofer τα εχει στα "διαφορα".
Το center 8 δεν δειχνει πουθενα που ειναι το tweeter.
Και πολλα, πολλα αλλα...
Μαλλον δειχνει ελλειψη προσοχης.
Δηλαδη το κομματι marketing εχει παει περιπατο ή μαλλον για υπνο.

Τωρα αν κοστιζουν τοσο μαλλον το βλεπω χλωμο εως πρασινωπο να πιαστει κανεις στον υπνο και να τα τσιμπησει.
Και ποσο μαλλον σημερα, που τα χρηματα ειναι κατι που σπανιζουν...

Μαλλον ειναι κακογουστα.
Το site εκτος απο την αισθητικη πλευρα στην Αγγλικη εκδοση δεν εχει μεταφρασμενα αρκετα προϊοντα.
Tα subwoofer τα εχει στα "διαφορα".
Το center 8 δεν δειχνει πουθενα που ειναι το tweeter.
Και πολλα, πολλα αλλα...
Μαλλον δειχνει ελλειψη προσοχης.
Δηλαδη το κομματι marketing εχει παει περιπατο ή μαλλον για υπνο.

Τωρα αν κοστιζουν τοσο μαλλον το βλεπω χλωμο εως πρασινωπο να πιαστει κανεις στον υπνο και να τα τσιμπησει.
Και ποσο μαλλον σημερα, που τα χρηματα ειναι κατι που σπανιζουν...
Αγαπητε φιλε,καλο ειναι να ειμαστε προσεκτικοι,και να μην διατυπωνουμε γνωμη και μαλιστα αρνητικη για ενα προιον που δεν το εχουμε δει ουτε ακουσει.Eδω υποτιθεται αξιολογουνται προιοντα και οχι sites.Πραγματικα πολυ επιφανειακη τοποθετηση.Θα θελατε να αξιολογουν εσας μονο και μονο απο μια φωτογραφια σας;

@ neoptolemos: θα μπορούσες να μας πεις λεπτομέριες απο το τεστ που έγινε?

Τα είχα ακούσει με luxman 550 και marantz black pearl cd καθώς και Project audio expression πικάπ,
o ίδιος ιδιοκτήτης είχε τα 805 diamond στο σύστημά του για ... home cinema
(εκεί χάνεται η μπάλλα οικονομικώς...)
ε λοιπόν ο θρακιώτης είχε πολύ επαρκέστερα και διαγέστερα μεσαία κρυστάλλινες και ταχύτατες υψηλές και επαρκές σώμα στο μπάσο, όπόυ μάλλον υπερίσχυαν τα 805d
τώρα αν, επρόκειτο να αγοράσω θα άφηνα σε κάποιους το ..ενημερωμένο site την σούπερ γουάου εμφάνιση και το με cockney προφορά made in uk και θα αγόραζα ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ επαρκέστερο και εν γένει ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ στα πτωχά μου ώτα ΗΧΟ από τα ανωτέρω, ας είναι και από την θράκη ας είναι και ολίγον ντεμοντέ το Image και Package και internet.
Συγγνώμη κι όλας σε ώρισμένους...

Αγαπητε φιλε,καλο ειναι να ειμαστε προσεκτικοι,και να μην διατυπωνουμε γνωμη και μαλιστα αρνητικη για ενα προιον που δεν το εχουμε δει ουτε ακουσει.Eδω υποτιθεται αξιολογουνται προιοντα και οχι sites.Πραγματικα πολυ επιφανειακη τοποθετηση.Θα θελατε να αξιολογουν εσας μονο και μονο απο μια φωτογραφια σας;

Η γνωμη του καταναλωτη ποτε δεν ειναι αρνητικη.
Αν φτασει στα καταλληλα αυτια τοτε γινεται συμβουλη.

Η μονη αρνητικη κινηση ενος καταναλωτη ειναι η απαξιωση.

Κατα τ`αλλα ποτε δεν βλαπτει να δεχομαστε νεες ιδεες.

@ neoptolemos: θα μπορούσες να μας πεις λεπτομέριες απο το τεστ που έγινε?

Τα είχα ακούσει με luxman 550 και marantz black pearl cd καθώς και Project audio expression πικάπ,
o ίδιος ιδιοκτήτης είχε τα 805 diamond στο σύστημά του για ... home cinema
(εκεί χάνεται η μπάλλα οικονομικώς...)
ε λοιπόν ο θρακιώτης είχε πολύ επαρκέστερα και διαγέστερα μεσαία κρυστάλλινες και ταχύτατες υψηλές και επαρκές σώμα στο μπάσο, όπόυ μάλλον υπερίσχυαν τα 805d
τώρα αν, επρόκειτο να αγοράσω θα άφηνα σε κάποιους το ..ενημερωμένο site την σούπερ γουάου εμφάνιση και το με cockney προφορά made in uk και θα αγόραζα ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ επαρκέστερο και εν γένει ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ στα πτωχά μου ώτα ΗΧΟ από τα ανωτέρω, ας είναι και από την θράκη ας είναι και ολίγον ντεμοντέ το Image και Package και internet.
Συγγνώμη κι όλας σε ώρισμένους...

Έχω την εντύπωση ότι το πρώτο ζευγάρι 805d που ήρθε στην Ελλάδα ήταν αυτό της έκθεσης
Πότε τα άκουσες εσύ τα 805d ?

Α. και ποιός σου είπε αγαπητέ φίλε μου ότι όλοι αγοράζουν από Ελλάδα;
τα ηχεία αγοράσθηκαν στο Λονδίνο

δυστυχώς... αν θες την προσωπική μου γνώμη

Β. περίπου προ δεκαπέντε ημερών, λίγο μετά την έκθεση αν δεν απατώμαι
σε σπίτι φίλου μου στα Νότια Προάστεια

Α. και ποιός σου είπε αγαπητέ φίλε μου ότι όλοι αγοράζουν από Ελλάδα;
τα ηχεία αγοράσθηκαν στο Λονδίνο

δυστυχώς... αν θες την προσωπική μου γνώμη

Β. περίπου προ δεκαπέντε ημερών, λίγο μετά την έκθεση αν δεν απατώμαι
σε σπίτι φίλου μου στα Νότια Προάστεια
Αυτο και αν ηταν τριποντο.