Splitter για δύο δέκτες

Ένα splitter Sat που να περνάει και η τάση (DC Pass). Δεν θες κάτι ιδιαίτερο.
Μιλάμε για να συνδέσεις σε καλώδιο και όχι σε κάποια πρίζα, έτσι? Γιατί από πρίζα μπορεί να συναντήσεις και κανένα θέμα.

Ένα τυπικό sat splitter που να περνάει η τάση και στις 2 εξόδους θα χρειαστείς... αλλά... αν ο ΚΑΟΝ δείνει συνεχώς τάση και δεν "αφήνει" το LNB, ο άλλος δέκτης θα έχει θέμα.
Δεν έχω ΚΑΟΝ ΟΤΕ και δεν μπορώ να ξέρω την συμπεριφορά του, για να είμαι 100% ακριβείς στο αν θα σου δουλέψει σωστά.

Καλη χρονια κι απο μενα! Αρα απ οτι καταλαβαινω δεν μπορει να βαλει κανεις ,ενα Τ (ταφ) στο καλωδιο της δορυφορικης κεραιας ,οπως βαζαμε στο καλωδιο της κεραιας παλια και πηγαινε σε δυο τηλεορασεις για να πηγαινει σε δυο τηλεορασεις που εχουν δικο τους δορυφορικο δεκτη ?

Ενα απλό Τ έτσι οπως είναι για τα επίγεια δεν υπάρχει.
Υπάρχει ομως για δορυφορικούς δέκτες π.χ. της εταιρίας SPAUN, ο διακόπτης SAR12F.
Τον χρησιμοποιώ για δύο δορυφορικούς δέκτες (NOVA και VU+ zero 4K) σε μία TV.
Αυτό που δέν γίνεται, είναι να βλέπεις ταυτόχρονα και στους δύο δέκτες σου, καθώς οπως λέει, είναι διακόπτης και επιλέγεις ένα απο τα δύο.
Εγώ έχω σαν κύριο δέκτη τον VU+, από τον οποίο παίρνω απο την USB 5V για τον διακόπτη. Όταν ο VU+ είναι κλειστός μπορώ να δώ στον δέκτη της NOVA.