Spoilers! [ Off-Topic από "Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?" ]

mce22

Senior Member
19 July 2006
582
Ελεος ρε με τα spoilers!
Θα το κοψουμε κι απο δω το διαβασμα;

Προτεινω ban (απο δω και μπρος) απο τους διαχειριστες

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Προτείνω και εγω μπαν σε αυτούς που δεν κατάλαβαν το ειρωνικό "στυλάκι" του Στέλιου.....

Ελεος ρε με τα spoilers!

Εγώ πραγματικά, δεν κατάλαβα που αναφέρεται ο φίλος μας.

Στο οτι "αποκάλυψε" το τέλος του έργου ο Στέλιος.....
Έλα, και είναι τόσο σοβαρό αυτό για να τιμωρήσουμε συμφορουμίτη και μάλιστα, με προσφορά στη κατηγορία;
Ψυχραμία, και ψάξτε αλλού για προβλήματα.-bye-

Έλα, και είναι τόσο σοβαρό αυτό για να τιμωρήσουμε συμφορουμίτη και μάλιστα, με προσφορά στη κατηγορία;
Ψυχραμία, και ψάξτε αλλού για προβλήματα.-bye-

Ε βέβαια..... Αφού αποκάλυψε ΤΟ τέλος.... Σταυρώστε τον.....χααχχαχα!!!

Υ.Γ (ο Στέλιος ειρωνεύεται την ταινία....δεν την προτείνει)....

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ε βέβαια..... Αφού αποκάλυψε ΤΟ τέλος.... Σταυρώστε τον.....χααχχαχα!!!

Υ.Γ (ο Στέλιος ειρωνεύεται την ταινία....δεν την προτείνει)....

E ρε φιλε μια ελπιδα ειχαμε κι εμεις που δεν το εχουμε δει.

Ειπαμε μια του κλεφτη ο Τσαρλς Μπρονσον
δυο του κλεφτη ο Σβαρτζενεγκερ, αντε ισως με την τριτη να αλλαζε το τελος.

Φυσικα και δεν πρεπει ομως να τον μπαναρουμε επειδη μας ειπε το τελος.
Επειδη το ειδε θα επρεπε μαλλον να τον μπαναραμε.:p
Αλλα αρκετα τιμωρηθηκε βλεποντας το φοβαμαι.:flipout:
Απο μενα απαλλασσεται.

Δεν προτεινα για τον συγκεκριμενο χρηστη.. προτεινα "απο δω και μπρος"

Προσωπικα, ειχα προγραμματισει να δω την ταινια αποψε.. σορρυ αλλα μου πεφτει πολυ ασχημο να μου χαλαει τη βραδιά συμφορουμιτης σε ενα κατα τ'άλλα υψηλου επιπεδου thead

.

τι σας ειπα βρε βρε σινεφιλαρες
ποιο τελος ?

οτι ο καλος κερδιζει τους κακους ?

-bye-

Γρηγορη οχι και νεο - νουαρ
εγω θα ελεγα μια απο τα ιδια !

Ελεος ρε με τα spoilers!

αγαπητε φιλε συμφωνω και επαυξανω
χιλια συγνωμη

:flowers:

Είχα μία φίλη και τις έδινα ταινίες να δει.
Ε δεν κρατούσε ξερό σκατό στο στόμα έπιανε την επόμενη μέρα της προβολής φίλους και γνωστούς και τους έλεγε με το έτσι θέλω την εξέλιξη του έργου.
Η λύση απλή δεν της ξαναέδωσα ταινία και ησύχασαν όλοι.:2thumb22sup:

Είχα μία φίλη και τις έδινα ταινίες να δει.
Ε δεν κρατούσε ξερό σκατό στο στόμα έπιανε την επόμενη μέρα της προβολής φίλους και γνωστούς και τους έλεγε με το έτσι θέλω την εξέλιξη του έργου.
Η λύση απλή δεν της ξαναέδωσα ταινία και ησύχασαν όλοι.:2thumb22sup:

ελα πες και την συνεχεια ...

η φιλη μετα επαιρνε ταινιες μονη της
και εσυ για να μην την χασεις ακουγες ολη την εξελιξη !

.

Το να βλέπουμε (όχι κοιτάζουμε) μια ταινία και να μας ενδιαφέρει το τέλος, ειναι σαν να έχουμε μια "γκομενα" για να τελειώσουμε.. Αν μας ενδιαφέρει το κοιτάζω (κοινώς Hollywood) τότε εχουν νόημα τα spoilers. Αλλιώς δεν εχουν, η καλυτερα, δεν εχουν καιρια σημασια, οπως επισης το σενάριο μιας ταινίας, και οι ηθοποιοί.

Την δεκαετία των 90s κινηματογραφουσαν κατι τέτοιες ταινίες usual suspects, The Sixth Sense, μετα ήρθαν τα σήριαλ τα οποία δανειστηκαν πολλα στοιχεία απο την κινηματογραφικη γλώσσα και έδωσαν μια δοση ρεαλισμού και μια μεγαλύτερη καλλιτεχνικη αξία στις σειρές βλ. Dexter, breaking bad κτλ τα οποία εχουν άκρως κινηματογραφικά πλάνα και πρωτίστως φτιάχνουν χαρακτήρες, και δευτερεύον έρχεται η πλοκή του τι θα γίνει μετα. Αυτα βέβαια στους πρώτους κύκλους, γιατί μετα απλα θέλουν να βγάζουν season, λόγω της ζήτησης.

Last edited by a moderator:

Ελεος ρε με τα spoilers!

Μπαν λόγω spoilers δεν πρόκειται να πέσει ούτε από εδώ και μπρος.
Δέχομαι να κάνουμε όλοι μας μια προσπάθεια "αυτοσυγκράτησης" ως προς την υπόθεση μιας ταινίας αλλά το να μπαναριστεί κάποιος για αυτόν τον λόγο πάει πολύ.
Στο κάτω κάτω της γραφής όποιος δεν έχει δει μια ταινία ας αποφύγει το νήμα της αποφεύγοντας συνάμα και τα ενδεχόμενα spoilers. Μεγάλα παιδιά είμαστε, έναν αυτοέλεγχο τον έχουμε νομίζω.

Οκ, υπερβολικο το μπαν..

Ας σεβόμαστε όμως το netiquette του να μη 'προδίδουμε' την ταινια, όπως είθισται σε ολα τα αντιστοιχα thread/forums παγκοσμίως.

Κι αν θελουμε να θιξουμε κατι που μπορει να ειναι spoiler, υπαρχει το spoiler tag, οπως το διορθωσε μετα ο stelios.

Το νημα εχει το νοημα να το διαβαζουμε για να παιρνουμε καμμια καλη επιλογη ταινιας, όχι να τις "καίμε" για τους άλλους.

Τα αυτονόητα νομιζω λέω.. και στα imdb reviews οι χρηστες προειδοποιουν αν το review εχει spoilers, αλλιως το report παει συννεφο

Re: Spoilers!

Δεν καταλαβαίνω την συνέχεια που δίνεται....

Ζήτησε συγγνώμη ο Στέλιος, τέλος.... Πάμε παρακάτω...

Αυτό έλλειπε σε ένα μέλος με τέτοια προσφορά να αρχίσουμε τα μπαν....για μια Αμερικλανιά....

Δεν προσεξα ποιος ειναι ο χρηστης (απο κινητο μπαινω)
αλλα και ο αντμιν να ηταν παλι θα φωναζα
- το πολύ-πολύ να μη ζητουσα μπαν! :D

Ευγε στον Στελιο για το 'sorry'

Το να βλέπουμε (όχι κοιτάζουμε) μια ταινία και να μας ενδιαφέρει το τέλος, ειναι σαν να έχουμε μια "γκομενα" για να τελειώσουμε.. Αν μας ενδιαφέρει το κοιτάζω (κοινώς Hollywood) τότε εχουν νόημα τα spoilers. Αλλιώς δεν εχουν, η καλυτερα, δεν εχουν καιρια σημασια, οπως επισης το σενάριο μιας ταινίας, και οι ηθοποιοί.

Εκπληκτικη αναλυση (not)
1) μιλαμε για ταινια hollywood
2) πες μου ποια ταινια θα "βλεπεις" αποψε, να σου πω το τελος, μιας και δεν εχει καίρια σημασία στο "βλέπειν" :eek: