ΣΠΟΡ FM TV

εγω μια απορια εχω πως ξερετε οτι η ισπανια και η ιταλια και η γαλλια θα πανε στον αλαφουζο γιατι κατι τετοια ακουγοντε.δηλαδη η νοβα και ο οτε δεν θελουν να κρατησουν τα πρωταθληματα αυτα να τα δειχνουν στους πελατες τους.και πως ο αλαφουζος με ενα καναλι ιντερνετικο θα μεταδιδει τοσα παιχνιδια.για μενα αυτα ειναι μπουρδες δεν προκειτε ο αλαφουζοα να χτυπησει κανενα απο αυτα τα τρια πρωταθληματα βολευτηκε μα αυτα που πηρε και ειναι μια χαρα.
Δεν θα έχει ένα κανάλι....θα έχει τουλάχιστον 5 αθλητικά κανάλια (Sport Fm 1,2 κλπ) συν ότι άλλο έχει.... Και όσον αφορά αν τα θέλουν οι άλλοι που τα έχουν• δεν έχει να κάνει ποιοι τα θέλουν αλλά ποιοι πληρώνουν τα περισσότερα....

Δεν θα έχει ένα κανάλι....θα έχει τουλάχιστον 5 αθλητικά κανάλια (Sport Fm 1,2 κλπ) συν ότι άλλο έχει.... Και όσον αφορά αν τα θέλουν οι άλλοι που τα έχουν• δεν έχει να κάνει ποιοι τα θέλουν αλλά ποιοι πληρώνουν τα περισσότερα....

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη πλατφόρμας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο «Δημοκρατία 2030» στη Νίσυρο.
Αυτό είναι γεγονός, δεν είναι ούτε φήμη ούτε οτιδήποτε άλλο.
Οπότε πάνω σε αυτό το γεγονός, είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει μόνο ένα κανάλι.
Καμία ξεχωριστή πλατφόρμα στο κόσμο δεν έχει μόνο ένα κανάλι.
Εννοειται οτι μια πλατφορμα δεν μπορει να εχει ενα μονο καναλι, οι φημεϛ που αναφερομαι αφορουν το περιεχομενο και τα πρωταθληματα που εχει κλεισει αφου δεν εχουν υπαρξει επισημεϛ ανακοινωσειϛ πλην των δικαιωματων Παναθηναϊκου, Ηρακλη, κυπελλου Ελλαδαϛ και πρωταθληματοϛ μπασκετ. Επισηϛ δεν εχει ανακοινωθει τιμολογηση και μεσα μεταδοσηϛ. Εκτοϛ αν μου διαφευγει κατι.

Συγνωμη περα απο τα ντεμπι υπαρχει περιπτωση Ελληνας φιλαθλος να θελει να δει αλλο αγων πλην της ομαδας του ; Eδω ακομη και πολεις οπως ο Βολος η Τριπολη η Λειβαδια μαζευουν στα εντος εδρας τους ολες μαζι οσο δεν μαζευει η ΑΕΚ σε ενα ντερμπι στο Ναο
Τελευταίες αγωνιστικές που παίζεται το πρωτάθλημα πχ φέτος προτελευταία Ατρόμητος - ΑΕΚ που έγινε και γκέλα ή ΟΦΗ-Οσφπ τα βλέπουν και αντίπαλοι συχνά

Από που προέκυψε ότι η la liga πάει οπουδήποτε αλλού εκτός nova? 15 μέρες πριν την έναρξη και στο site της la liga αναφέρει ότι οι μεταδόσεις θα είναι από τη nova.

Attachments

• IMG_0631.png
    IMG_0631.png
    323.1 KB · Views: 28
Από που προέκυψε ότι η la liga πάει οπουδήποτε αλλού εκτός nova? 15 μέρες πριν την έναρξη και στο site της la liga αναφέρει ότι οι μεταδόσεις θα είναι από τη nova.
Μην το λαμβάνετε και πολύ υπόψιν αυτό καθώς αν δείτε ακόμα και σε χώρες που έχουν αλλάξει οι πάροχοι εξακολουθεί να εμφανίζει τους παλιούς σε αυτήν την σελίδα, π.χ. Σουηδία.

Ok, να μην λάβουμε υπόψιν το επίσημο site της la liga. Υπάρχει καμία ανακοίνωση ότι θα μεταδίδονται από το spor fm tv? Η nova στο site της έχει ακόμη τη la liga. Ξανά γράφω 15 μέρες πριν την έναρξη.

Ok, να μην λάβουμε υπόψιν το επίσημο site της la liga. Υπάρχει καμία ανακοίνωση ότι θα μεταδίδονται από το spor fm tv? Η nova στο site της έχει ακόμη τη la liga. Ξανά γράφω 15 μέρες πριν την έναρξη.
Όχι, δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση από κανέναν.

Όχι, δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση από κανέναν.
Από νόβα δεν χρειάζεται καμία ανακοίνωση, συνεχίζει ως εχει. Αν κάποιος άλλος τα είχε πάρει θα το διαφήμιζε, 15 μέρες πριν την έναρξη και τίποτα.

Από νόβα δεν χρειάζεται καμία ανακοίνωση, συνεχίζει ως εχει. Αν κάποιος άλλος τα είχε πάρει θα το διαφήμιζε, 15 μέρες πριν την έναρξη και τίποτα.
Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη ο επίσημος διαγωνισμός της La Liga για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Primera División στην Ελλάδα και την Κύπρο και αφορά τον νέο πενταετή κύκλο μετάδοσης (2026-27 έως και 2030-31).
Δεν μπορεί να μην υπάρξει ανακοίνωση για τη κατάληξη ενός διαγωνισμού. Απλά δεν γίνεται.
Η λογική λέει ότι το φαβορί είναι η Nova, λόγω της πολυετής συνεργασίας της με την La Liga.
Το γεγονός όμως ότι είμαστε μόλις 2 εβδομάδες πριν την έναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος και ακόμη δεν υπάρχει ανακοίνωση από την ίδια τη La Liga δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην υπάρχει ανακοίνωση ακόμη γιατί δεν θα μεταδοθούν στην Ελλάδα οι πρώτες αγωνιστικές...

Αρα με λιγα λογια καποια στιγμη θα θελουμε συνδρομη σε οτε η νοβα (αμα φυσικα συνεχισουν τη συνεργασια αλλιως κλαφτα) και στου Αλαφουζου.

Tι περιεργη ανακοινωση εβγαλε η κοσμοτε σημερα??Καμια λογικη δεν εχει
Οι συζητήσεις που είχε με τη πλευρά Αλαφούζου ναυάγησαν το πιθανότερο.
Για αυτό και η ανακοίνωση φάσκει και αντιφάσκει. Για να μπερδέψουν το κόσμιο.
Από τη μια λέει στην αρχή όλη την κατάσταση "μέχρι την ενεργοποίηση της πλατφόρμας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, οι αγώνες θα μεταδίδονται από το κανάλι του ΣΚΑΙ" και στο τέλος λέει "ενώ οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού θα μεταδίδονται από ελεύθερο τηλεοπτικό κανάλι".
Στο τέλος γράφουν τη μισή αλήθεια (ότι μόνο τους πρώτους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟ θα δει ελεύθερα) για να μπερδέψουν το κόσμο και να του δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θα συνεχίσει κανονικά να βλέπει όλους τους αγώνες.
Αλαλούμ ανακοίνωση. Μελετημένη όμως...

Αρα με λιγα λογια καποια στιγμη θα θελουμε συνδρομη σε οτε η νοβα (αμα φυσικα συνεχισουν τη συνεργασια αλλιως κλαφτα) και στου Αλαφουζου.
Προσθεσε και το Grix στη λιστα...

Οι πληροφορίες μου λένε πως δεν θα έχει μόνο αθλητικό περιεχόμενο.
Στην ερώτησή μου «ακόμα και κινηματογραφικά κανάλια»; (μιλαμε και για ένα κανάλι που δεν επένδυσε ποτε σε ταινίες σειρές παρά μόνο σε reality και infotainment), η απάντηση ήταν «κάτι θα εχει».

Θα δούμε. 🤔

ΥΓ: Δεν τρολαρω, ούτε προμοτάρω. Πότε δεν ήμουν τέτοιος.

Αν κρίνω πάντως από την περιγραφή στο σημερινό παιχνίδι χωρίς να θέλω να κρίνω τον αξιόλογο σχολιαστή και δημοσιογράφο Πάνο Βόγλη έχουμε να ακούσουμε πολλά παράπονα και γκρίνια σε κάθε αμφισβητούμενη φάση απέναντι στον Παναθηναΐκό φέτος. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου δίνει ήδη και μακάρι να βγω λάθος. Κάτι παρόμοιο με Mega και Ολυμπιακό. Είδωμεν.

Προσθεσε και το Grix στη λιστα...
Μεχρι 2 συνδρομες ενταξει οχι οτι ειναι ιδανικο αλλα οκ. Δηλαδη Νοβα πχ με τη συνεργασια που εχει με τον οτε προς το παρον και ισως το Σπορ FM εαν παρει κανενα πρωταθλημα που με ενδιαφερει. Απο κει και περα 3 και πανω συνδρομες ειπαμε κατανταει γελοιο μετα.

• Like
Reactions: Scorpio15
Μεχρι 2 συνδρομες ενταξει οχι οτι ειναι ιδανικο αλλα οκ. Δηλαδη Νοβα πχ με τη συνεργασια που εχει με τον οτε προς το παρον και ισως το Σπορ FM εαν παρει κανενα πρωταθλημα που με ενδιαφερει. Απο κει και περα 3 και πανω συνδρομες ειπαμε κατανταει γελοιο μετα.
Ναι και επειδή δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί και η συνεργασία cosmote - nova , εγώ θα ευχομουν να μην πιάσει η προσπάθεια ούτε του skai ούτε καi του grix . Ελεύθερη αγορά θα μου πείτε έχουμε αλλά και από την άλλη η αγορά στην Ελλάδα δεν σηκώνει πάνω από δύο πλατφόρμες . Διαφορετικά θα δίνουμε διπλάσια και θα βλέπουμε τα μισά

Σε διαφήμιση μετα το τέλος του αγώνα ΠΑΟ - Πακσι έλεγε για εντελώς δωρεάν.
Μακάρι . Αν και η λογική (και πολλά δημοσιεύματα )λένε ότι αργά ή γρήγορα θα μετατραπεί σε πλατφόρμα με συνδρομή . (Εννοείται ότι αυτό που επισήμανες είναι κάτι που το θέλουμε όλοι και μακάρι να μείνει έτσι)