ΣΠΟΡ FM TV

τελικα ο αλαφουζος εχει πολλη πλακα .απο τον σκαι καταλαβαινεις γιατι τυπο μιλαμε.λενε καποιοι δημοσιογραφοι σε ενα αθλητικο σαιτ που προφανως τον αβανταρουν να παρει λεει τσαμπιονς λιγκ και τα υπολοιπα ευρωπαικα μα η ουεφα για να δωσει δικαιωματα πρεπει να εχεις καποια σοβαρη βαση συνδρομητων και μια συνδρομητικη πλατφορμα που να μπορει να υποστηριξει τετοιες διοργανωσεις,ειχα πει οτι η κοσμοτε και η νοβα δεν ειναι χαζες να χασουν συνδρομητες και τα μεγαλα πρωταθληματα θα τα κρατησουν οπως φαινεται .ρε αλαφουζε με 10 ευρω συνδρομη για να βλεπουμε τον παναθηναικο στα εντος να σερνετε την α1 που τα μισα παιχνιδια ειναι αδιαφορα και ενα κυπελο ελλαδας ασε καλυτερα δες τα μονος σου.για μενα κλειστην απο τωρα την πλατφορμα θα γλυτωσεις και λεφτα,

Οι φίλαθλοι του παναθηναικου παντως θα το αγοράσουν αναγκαστικά για να βλέπουν τουλάχιστον 2 αγωνες τον μήνα.

τελικα ο αλαφουζος εχει πολλη πλακα .απο τον σκαι καταλαβαινεις γιατι τυπο μιλαμε.λενε καποιοι δημοσιογραφοι σε ενα αθλητικο σαιτ που προφανως τον αβανταρουν να παρει λεει τσαμπιονς λιγκ και τα υπολοιπα ευρωπαικα μα η ουεφα για να δωσει δικαιωματα πρεπει να εχεις καποια σοβαρη βαση συνδρομητων και μια συνδρομητικη πλατφορμα που να μπορει να υποστηριξει τετοιες διοργανωσεις,ειχα πει οτι η κοσμοτε και η νοβα δεν ειναι χαζες να χασουν συνδρομητες και τα μεγαλα πρωταθληματα θα τα κρατησουν οπως φαινεται .ρε αλαφουζε με 10 ευρω συνδρομη για να βλεπουμε τον παναθηναικο στα εντος να σερνετε την α1 που τα μισα παιχνιδια ειναι αδιαφορα και ενα κυπελο ελλαδας ασε καλυτερα δες τα μονος σου.για μενα κλειστην απο τωρα την πλατφορμα θα γλυτωσεις και λεφτα,
Το 2009 είχε κερδίσει τα δικαιώματα των διοργανώσεων UEFA η On Telecoms, χωρίς καθόλου συνδρομητές και κανάλια, η οποία φυσικά δεν λειτούργησε ποτέ και μετά τα πήρε τα δικαιώματα η Nova. Όποιος δώσει τα περισσότερα τα παίρνει. Προφανώς ο νυν κάτοχος σχεδόν πάντα έχει προβάδισμα και λόγω εμπειρίας σε αυτούς τους διαγωνισμούς.

Προς συμπλήρωση των προαναφερθέντων να θέσω και εγώ ένα ερώτημα : δεν είχαν θέσει ως προϋπόθεση από την GBL ότι το πρωτάθλημα θα προβάλλεται σε ελεύθερο κανάλι ; Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει . Ότι δηλ συμφώνησαν με αυτόν τον όρο . (Όχι βέβαια ότι θεωρώ απολύτως αξιόπιστο κάθε τέτοιο δημοσίευμα , ούτε και την ίδια την GBL που για επικοινωνιακούς λόγους θα βολεύονταν με την δημιουργία τέτοιων εντυπώσεων )

Όποιος δώσει τα περισσότερα χρήματα, είναι ο νικητής. Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι. Απορώ με μερικούς που δεν θέλουν να το καταλάβουν. Το ισπανικό το πήρε η percapita και επειδή θέλει να ξεκάνει τον σπορ fm tv, τα δίνει όσο - όσο στην cosmote για έναν χρόνο και του χρόνου, εάν πάρει, champions league και τα άλλα, θα έχει και την Ισπανία.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μηνιαίο πακέτο με 9.99€, ετήσιο αλλά και ημερήσιο πακέτο στα σκαριά για το ΣΠΟΡ-FM TV. - Επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος στις 21 Σεπτεμβρίου 2026.

Για μένα, που είμαι ΠΑΟ, λογικό το βλέπω

Για μένα, που είμαι ΠΑΟ, λογικό το βλέπω
Για εμένα που δεν είμαι μου φαίνεται τσιμπημένο. 😝
Εξαρτάται βέβαια και τελικά τι ακριβώς θα προσφέρει η πλατφόρμα για να έχω πλήρη άποψη. (Έχει ακουστεί ότι θα έχει ταινίες κ.α)

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Και το Ιταλικό και το Ισπανικό που μας έλεγαν οι φίλοι εδω που πηγαν;
Δεν είπε κανείς ότι τα πήρε.... Είπαμε ότι έχει κάνει πρόταση και απάντησαν οι άλλοι (Cosmote Tv) τελευταία στιγμή με μεγαλύτερη... Όπως το μπάσκετ που έκανε τεράστια αντιπρόταση η ΕΡΤ και έκανε αντιπρόταση στην αντιπρόταση o Αλαφούζος..... Βέβαια αν ισχύει το άρθρο που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω, θα κινηθεί για άλλα πρωταθλήματα - διοργανώσεις..... Και για να σε προλάβω, είμαι "κατά" της πλατφόρμας και γενικά καινούριων πειραμάτων..... Είχαμε βρει την υγειά μας τα τελευταία χρόνια με όλα σε μία συνδρομή..... ΥΓ: Και ας αφήσουμε τις ειρωνείες...

• Like
Reactions: Scorpio15
Δεν είπε κανείς ότι τα πήρε.... Είπαμε ότι έχει κάνει πρόταση και απάντησαν οι άλλοι (Cosmote Tv) τελευταία στιγμή με μεγαλύτερη... Όπως το μπάσκετ που έκανε τεράστια αντιπρόταση η ΕΡΤ και έκανε αντιπρόταση στην αντιπρόταση o Αλαφούζος..... Βέβαια αν ισχύει το άρθρο που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω, θα κινηθεί για άλλα πρωταθλήματα - διοργανώσεις..... Και για να σε προλάβω, είμαι "κατά" της πλατφόρμας και γενικά καινούριων πειραμάτων..... Είχαμε βρει την υγειά μας τα τελευταία χρόνια με όλα σε μία συνδρομή..... ΥΓ: Και ας αφήσουμε τις ειρωνείες...
Καποιοι μιλουσαν με σιγουρια για αυτο και η επισημανση και οχι ειρωνια. Συμφωνουμε απολυτα στο οσο λιγοτερεϛ συνδρομεϛ τοσο καλυτερα.

Και το Ιταλικό και το Ισπανικό που μας έλεγαν οι φίλοι εδω που πηγαν;
Δεν πήγe η primera φίλε ούτε στη nova ούτε στη cosmote.
Από ότι φαίνεται τη primera τη πήρε η Percapita.
Και το συμβόλαιο που ήταν προς διαπραγμάτευση ήταν μέχρι το 2031.
Τo ότι τα έδωσε για φέτος στη Cosmote γιατί δεν είναι ακόμη έτοιμο το GRIX (εκκρεμεί η έγκριση της ΕΕ για να μπορεί να ξεκινήσει) δεν σημαίνει ότι και τα επόμενα χρόνια θα παίζει η primera στη Cosmote.
Το πιθανότερο τη Primera να τη βλέπουμε στο GRIX τα επόμενα χρόνια.

• Like
Καλησπέρα σε όλους,

Για να διατηρήσουμε το νήμα καθαρό όσο πλησιάζει η επισημοποίηση του εγχειρήματος του ΣΠΟΡ FM TV, συνιστώ:

1) Αποφυγή στις εικασίες, ας περιμένουμε λίγο περισσότερο για τις επίσημες εξελίξεις.
2) Αποφυγή στις ειρωνείες επίσης.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Δεν πήγe η primera φίλε ούτε στη nova ούτε στη cosmote.
Από ότι φαίνεται τη primera τη πήρε η Percapita.
Και το συμβόλαιο που ήταν προς διαπραγμάτευση ήταν μέχρι το 2031.
Τo ότι τα έδωσε για φέτος στη Cosmote γιατί δεν είναι ακόμη έτοιμο το GRIX (εκκρεμεί η έγκριση της ΕΕ για να μπορεί να ξεκινήσει) δεν σημαίνει ότι και τα επόμενα χρόνια θα παίζει η primera στη Cosmote.
Το πιθανότερο τη Primera να τη βλέπουμε στο GRIX τα επόμενα χρόνια.
Παντωϛ ουτε στο Σπορ fm tv πηγε οπωϛ μεταφεραν οι φημεϛ. Αυτο που λεω ειναι υπομονη και μονο οταν ανακοινωνεται κατι επισημα να το θεωρουμε δεδομενο.

Παντωϛ ουτε στο Σπορ fm tv πηγε οπωϛ μεταφεραν οι φημεϛ. Αυτο που λεω ειναι υπομονη και μονο οταν ανακοινωνεται κατι επισημα να το θεωρουμε δεδομενο.
Ναι φαίνεται τελικά ότι η μεγαλύτερη προσφορά ήταν της Percapita.
Οι προσφορές της EON TV, της Cosmote TV και του ΣΠΟΡ FM TV ήταν μικρότερες.

Ο Αλαφούζος «αδειάζει» την COSMOTE TV - «Βροχή» οι μεταγραφές

...Παρότι υπήρχαν συζητήσεις ώστε η νέα πλατφόρμα να «ανέβει» στην Cosmote tv και στη Nova, το σενάριο αυτό δεν προχωρά...

• Wow
Νομίζω πως η Cosmote την επόμενη σεζόν (2027-28) δε θα έχει κανάλια Cosmote Sports. Θα έχει σαν έξτρα πακέτα τα κανάλια GRIX, τα Novasports και ίσως και του Αλαφούζου.