ΣΠΟΡ FM TV

Ο Αλαφουζος εκανε τη πλατφορμα για να βοηθησει τις μικρες ομαδες να παρουν περισοοτερα χρηματα, τα εχουμε πει αυτα.
Αφου σκεφτειτε τη μεγαλοψυχια του που απο τα 20 εκ του ΠΑΟ ειναι διατεθειμενος να δωσει τα 4 στις μικρες ομαδες.
Επιτελει κοινωνικο εργο, αλλα που να το καταλαβουμε εμεις..

Ο Αλαφουζος εκανε τη πλατφορμα για να βοηθησει τις μικρες ομαδες να παρουν περισοοτερα χρηματα, τα εχουμε πει αυτα.
Αφου σκεφτειτε τη μεγαλοψυχια του που απο τα 20 εκ του ΠΑΟ ειναι διατεθειμενος να δωσει τα 4 στις μικρες ομαδες.
Επιτελει κοινωνικο εργο, αλλα που να το καταλαβουμε εμεις..
Εννοείται ότι δεν το κάνει γιατί τις αγάπησε 🤣
Δεν πρόκειται όμως να δεχτούν μακροπρόθεσμα ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης και ο Ηλιόπουλος να τις πληρώνει ο Μαρινάκης.
Η σημερινή κατάσταση είναι προβληματική.
Εγώ απορώ με τον Κυριακού και τον Βαρδινογιάννη. Με τα μυαλά που κουβαλάνε και το πως πιστεύουν ότι θα λειτουργήσει όλο αυτό.

Η κατασταση ειναι γενικα προβληματικη, οταν τα δικαιωματα μιας ομαδας εκ των 14, μονο δλδ του Παναθηναικου αποτιμώνται στα 20εκ.
Αρα δλδ πόσο θα κοστιζει ολη η sl? 80-90εκ? ποιος μπορει να τα δωσει αυτα? με τοσα λεφτα αντε κ κατι παραπανω,παιρνεις ολες τις διοργανωσεις της UEFA για τριετια.

Εννοείται ότι δεν το κάνει γιατί τις αγάπησε 🤣
Δεν πρόκειται όμως να δεχτούν μακροπρόθεσμα ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης και ο Ηλιόπουλος να τις πληρώνει ο Μαρινάκης.
Η σημερινή κατάσταση είναι προβληματική.
Εγώ απορώ με τον Κυριακού και τον Βαρδινογιάννη. Με τα μυαλά που κουβαλάνε και το πως πιστεύουν ότι θα λειτουργήσει όλο αυτό.
Ενω δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν τουϛ πληρωνει ο Αλαφουζοϛ! Τεραϛ αντικειμενικοτηταϛ φιλε μου :p. Για το δευτερο σκελοϛ να σου πω οτι συνασπιστηκαν οι καναλαρχεϛ των κορυφαιων καναλιων σε τηλεθεαση που μαλλον κατι παραπανω απο εμαϛ ξερουν απο μιντιακα σε σχεση με εμαϛ. Και μη μου σκαϛ, δεν ειναι να φανατιζομαστε. Δεν το κρυβω οτι ειμαι Ολυμπιακοϛ, ομωϛ δε με ενδιαφερουν καθολου τα επιχειρηματικα του προεδρου, που δεν τον συμπαθω και ιδιαιτερα.

Ενω δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν τουϛ πληρωνει ο Αλαφουζοϛ! Τεραϛ αντικειμενικοτηταϛ φιλε μου :p. Για το δευτερο σκελοϛ να σου πω οτι συνασπιστηκαν οι καναλαρχεϛ των κορυφαιων καναλιων σε τηλεθεαση που μαλλον κατι παραπανω απο εμαϛ ξερουν απο μιντιακα σε σχεση με εμαϛ. Και μη μου σκαϛ, δεν ειναι να φανατιζομαστε. Δεν το κρυβω οτι ειμαι Ολυμπιακοϛ, ομωϛ δε με ενδιαφερουν καθολου τα επιχειρηματικα του προεδρου, που δεν τον συμπαθω και ιδιαιτερα.
Βεβαίως και θα υπήρχε πρόβλημα αν πλήρωνε τις μικρές ομάδες ο Αλαφούζος.
Ούτε η πλατφόρμα του Αλαφούζου πρέπει να τους πληρώνει, ούτε η πλατφόρμα του Μαρινάκη.
Η μόνη λύση είναι η κεντρική διαχείριση και η δημιουργία της Superleague TV = αυτοδιαχείριση.
Ή τα δικαιώματα να τα πάρει κάποιος τρίτος, η Cosmote ή ή Nova. Και φυσικά όχι μέσω της Percapita του Μαρινάκη.
Το να πληρώνουν τις μικρές ομάδες, πρόεδροι μεγαλύτερων είναι προβληματικό.
Όποιος δεν το βλέπει το πρόβλημα της τωρινής κατάστασης, συγνώμη κιόλας αλλά είτε δεν είναι αντικειμενικός, είτε απλά δεν τον νοιάζει.

Βεβαίως και θα υπήρχε πρόβλημα αν πλήρωνε τις μικρές ομάδες ο Αλαφούζος.
Ούτε η πλατφόρμα του Αλαφούζου πρέπει να τους πληρώνει, ούτε η πλατφόρμα του Μαρινάκη.
Η μόνη λύση είναι η κεντρική διαχείριση και η δημιουργία της Superleague TV = αυτοδιαχείριση.
Ή τα δικαιώματα να τα πάρει κάποιος τρίτος, η Cosmote ή ή Nova. Και φυσικά όχι μέσω της Percapita του Μαρινάκη.
Το να πληρώνουν τις μικρές ομάδες, πρόεδροι μεγαλύτερων είναι προβληματικό.
Όποιος δεν το βλέπει το πρόβλημα της τωρινής κατάστασης, συγνώμη κιόλας αλλά είτε δεν είναι αντικειμενικός, είτε απλά δεν τον νοιάζει.
Ενώ ειναι αντικειμενικο και δικαιο ο Ηρακλής να παίρνει ενα συμβόλαιο απο τον Αλαφουζο όντας ομάδα που αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και να παίρνει και την ψήφο του για να γίνει πρόεδρος στη Super league. Όπου και να το πιάσεις βρωμάει. Όπως εχεις καταλάβει ούτε με το σχήμα των τριών είμαι. Προτιμούσα αυτο που είχα μέχρι περσι. Δεν ξερω αν το εχεις καταλάβει αλλα ειναι ορατός ο κίνδυνος να έχουμε του χρόνου 4 πλατφόρμες με το μηνιαιο κόστος στο Θεό.

• Like
Reactions: tiniakos
Ενώ ειναι αντικειμενικο και δικαιο ο Ηρακλής να παίρνει ενα συμβόλαιο απο τον Αλαφουζο όντας ομάδα που αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και να παίρνει και την ψήφο του για να γίνει πρόεδρος στη Super league. Όπου και να το πιάσεις βρωμάει. Όπως εχεις καταλάβει ούτε με το σχήμα των τριών είμαι. Προτιμούσα αυτο που είχα μέχρι περσι. Δεν ξερω αν το εχεις καταλάβει αλλα ειναι ορατός ο κίνδυνος να έχουμε του χρόνου 4 πλατφόρμες με το μηνιαιο κόστος στο Θεό.
Όχι δεν είναι.
Καμία εταιρεία συμφερόντων προέδρου μεγάλης ομάδας δεν πρέπει να πληρώνει καμία μικρότερη ομάδα.
Ούτε ο Αλαφούζος τον Ηρακλή, ούτε ο Μαρινάκης τις υπόλοιπες 9 μικρές ομάδες.
Τι είχες πέρυσι ακριβώς; Τον Μαρινάκη να πληρώνει τις 10 μικρές ομάδες.
Αλλά όλα καλά με αυτό το μοντέλο αρκεί να τα δίνει στη Cosmote και τη Nova και να πληρώνουμε μια συνδρομή.
Σωστά;

Όχι δεν είναι.
Καμία εταιρεία συμφερόντων προέδρου μεγάλης ομάδας δεν πρέπει να πληρώνει καμία μικρότερη ομάδα.
Ούτε ο Αλαφούζος τον Ηρακλή, ούτε ο Μαρινάκης τις υπόλοιπες 9 μικρές ομάδες.
Τι είχες πέρυσι ακριβώς; Τον Μαρινάκη να πληρώνει τις 10 μικρές ομάδες.
Αλλά όλα καλά με αυτό το μοντέλο αρκεί να τα δίνει στη Cosmote και τη Nova και να πληρώνουμε μια συνδρομή.
Σωστά;
Δεν ηταν ο Μαρινακης αλλα ενα σχήμα τριών καναλαρχων σε αντίθεση με την μονοπροσωπη εταιρία του Αλαφούζου. Απο οτι είδες βέβαια οι 10 ομαδες που λες δεν ψήφισαν Μαρινάκη αλλα οι περισσοτερες απο αυτες Αλαφουζο για πρόεδρο της SL. Επειδή ομως έχουμε ξεφύγει απο το θέμα το κλείνω εδω. Στο κάτω κάτω αν δεν πάρω και εγώ συνδρομή στο Σπορ for tv δεν τρέχει και τίποτα.

Τη μεγαλύτερη ζημιά αυτή η κίνηση του Αλαφούζου την κάνει στους φίλους του Παο.
Όπως μου είπε σήμερα και ένας συνάδελφος:"Δίνω 25 ευρώ από πέρυσι στην Cosmote γιατί να πρέπει να δώσω αλλά 10 φέτος για να βλέπω τον Παναθηναϊκό". Και αυτή είναι η σκληρή αλήθεια, έμεις που δεν υποστηρίζουμε την πράσινη μπορούμε να αντέξουμε οι άλλοι όμως.
Υ. Γ. Πως μοιράζονται έτσι τα εκατομμύρια για αέρα κοπανιστό και υπάρχει κόσμος που δεν έχει ένα πιάτο φαγητό να φάει 🥲
Δίκιο έχεις αλλά να σκεφτούμε επίσης ότι αν η χρονιά πάει για τον Παναθηναϊκό αγωνιστικά με πρόεδρο αλαφουζο όπως τα προηγούμενα 16 χρόνια και έχει απολυτή αποτυχία, θα πέσει μαύρο και αποχή σε τηλεθέαση και γήπεδο και θα το γυρίσουν όλοι αποκλειστικά στο μπάσκετ με Ομπράντοβιτς. Το λέω γιατί δεν είναι τελείως offtopic αυτό, η πλατφόρμα όπως σωστά λες κυρίως από Παναθηναϊκούς θα στηρίζεται εκ του αποτελέσματος, άμα όπως πέρυσι παλεύουμε με το Λεβαδειακό για έξοδο στην Ευρώπη κανείς μέσος Παναθηναϊκός δεν θα ασχοληθεί να πληρώσει ΣΠΟΡ FM TV