ΣΠΟΡ FM TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Τα καλά ματς τα έχει ο σκαι.
Πάντως αν η πλατφόρμα είναι τόσο «καλή» όσο το hybrid καλύτερα μην την ξεκινήσουν. Δυο φορές πήγα να δω ματς εκεί, την μία είχε ασυγχρόνιστη εικόνα με ήχο και σήμερα έπαιζε για μισό λεπτό και μετά με πετούσε πίσω στην σελίδα επιλογής ματς
Πάντως μέσω του site στην κατηγορία Αθλητικά => Live Αγωνες εγώ δεν ειχα κανένα θέμα στο Αρης - Μαρκο σήμερα

Σε περίπου δέκα μέρες, ξεκινά η νέα πλατφόρμα και στην αρχή με μηδενική χρέωση και στην συνέχεια η συνδρομή, δεν θα είναι αυτή που έχει ανακοινωθεί...

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρώμα η δουλειά......... Που έλεγε και ο Λεζές στο "The Kopanoi".....

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Απλά θέλει να πειραματιστεί να δει πως θα πάει …
Νομίζω θα πατώσει όπως ο Aloha digital

Και την τρίτη μιλάνε για την κεντρικη διαχείριση, θα μας τρελάνουν αυτοί.

Και την τρίτη μιλάνε για την κεντρικη διαχείριση, θα μας τρελάνουν αυτοί.
Ε ωραία, ας κάνουνε μια συνεργασία να πάρει μια πλατφόρμα το πρωτάθλημα αλλά να το δείχνουν όλοι όπως και τώρα. Αλλιώς δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Σε περίπου δέκα μέρες, ξεκινά η νέα πλατφόρμα και στην αρχή με μηδενική χρέωση και στην συνέχεια η συνδρομή, δεν θα είναι αυτή που έχει ανακοινωθεί...

Beta testers για να είναι ετοιμοι, μη την πατήσουν όπως ο Αντ1 με το Μουντιάλ, Euro οτι ήταν τέλος πάντων.

Πιστεύετε ακόμα ότι θα βγει πλατφόρμα Σπορ FM TV; Παραγωγή ναι πλατφόρμα όχι. Άλλο δίνω έτοιμη παραγωγή σε πλατφόρμα και άλλο φτιάχνω πλατφόρμα.

Ελπίζω στην συνάντηση που θα κάνουν για την κεντρική διαχείριση να επικρατήσει η λογική για το κοινό συμφέρον και των ομάδων και των συνδρομητών και έτσι να κερδίσουν όλοι. Ο κατακερματισμός δεν βοηθάει κανέναν.

Αυτο στα μάτια μου φαίνεται οτι το εγχείρημα παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες. Εκτός αν σχετίζεται με τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με τη Nova για την ΕΟΝ. Θα δούμε. Αν ειναι δωρεαν καλοδεχουμενο! Όσο για το μικρό κόστος εξαρτάται το τι θεωρει ο καθένας μικρό.

Αυτο στα μάτια μου φαίνεται οτι το εγχείρημα παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες. Εκτός αν σχετίζεται με τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με τη Nova για την ΕΟΝ. Θα δούμε. Αν ειναι δωρεαν καλοδεχουμενο! Όσο για το μικρό κόστος εξαρτάται το τι θεωρει ο καθένας μικρό.
Συμφωνώ μαζί σου. Είναι δύσκολο το εγχείρημα.
Στη θέση τους θα προσπαθούσα να κάνω deal με τη Vodafone και να μπει η πλατφόρμα στη Vodafone TV.
Όπως είναι μέσα το Disney+ και το HBO Max.
Θα ξεκινούσε έτσι η πλατφόρμα με 200 χιλιάδες συνδρομητές για πλάκα. Θα τα έβρισκαν πιστεύω στα οικονομικά.
Κι αυτό γιατί στη Magenta TV και στην ΕΟΝ TV δεν μπορούν να μπουν, δεν αφήνει η Percapita και πρέπει να υπάρχει και ρήτρα για αυτό.
Βέβαια μπορεί και να μην έχουν χτυπήσει ακόμη τη πόρτα της Vodafone γιατί όπως σωστά αναφέρεις είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Nova.

• Like
Reactions: ANAGNPANA
Συμφωνώ μαζί σου. Είναι δύσκολο το εγχείρημα.
Στη θέση τους θα προσπαθούσα να κάνω deal με τη Vodafone και να μπει η πλατφόρμα στη Vodafone TV.
Όπως είναι μέσα το Disney+ και το HBO Max.
Θα ξεκινούσε έτσι η πλατφόρμα με 200 χιλιάδες συνδρομητές για πλάκα. Θα τα έβρισκαν πιστεύω στα οικονομικά.
Κι αυτό γιατί στη Magenta TV και στην ΕΟΝ TV δεν μπορούν να μπουν, δεν αφήνει η Percapita και πρέπει να υπάρχει και ρήτρα για αυτό.
Βέβαια μπορεί και να μην έχουν χτυπήσει ακόμη τη πόρτα της Vodafone γιατί όπως σωστά αναφέρεις είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Nova.
Ειναι πολυ μπερδεμένα τα πράγματα και παίζονται πολλά εκατομμύρια οπότε δεν ειναι καθόλου απίθανο να δουμε στην πορεία ανατροπές που στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσαμε ούτε να σκεφτούμε! Ενα κλίμα θα πάρουμε την Τρίτη στην συνέλευση του ΔΣ της Slgr με τη συμμετοχή των ιδιοκτητών της λεγόμενης big4. Εκει θα διαφανει αν υπάρχει προοπτική για κεντρική διαχείριση και το βασικό απο ποτε. Αυτο που εχω καταλάβει στα όσα χρόνια παρακολουθώ ειναι πως οταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση γίνονται κωλοτουμπες. Σε αυτο το σπορ στην Ελλάδα είμαστε πρωταθλητές 🤪. Όπως εχω ξαναπεί, αν με ενα κόστος στα ίδια περίπου επίπεδα με τα σημερινά μπορώ να βλέπω τα παντα θα ειναι ιδανικό!

• Like
Reactions: voys