ΣΠΟΡ FM TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εξακολουθω να μη μπορω να το πιστεψω οτι θα δωσουν τοσα χρηματα. Δηλαδη αμα χτυπησει και τα ευρωπαϊκα ποδοσφαιρου θα δωσει ενα καρο λεφτα για να παρει ποσα πισω. Γιατι κακα τα ψεματα επιχειρηματιες και εταιριες δεν φημιζεται οτι δινουν ουτε λιγα χρηματα χωρις κερδος ποσο μαλλον τετοια ποσα.
Αυτό σίγουρα εξηγεί πολλά

Οσο και να αυξηθηκαν τα εσοδα κανειϛ δεν επενδυει σε ενα τρυπιο βαρελι, εχονταϛ απεναντι του τρειϛ πολυ ισχυρουϛ οικονομικουϛ παραγοντεϛ με περιουσιακα στοιχεια και εσοδα πολλαπλασια τηϛ οικογενειαϛ Αλαφουζου. Και ολα γινονται, για να μην λεμε μισολογα, σε μια προεκλογικη περιοδο κατα την οποια οι τρειϛ μεγολοκαναλαρχεϛ, για τουϛ δικουϛ του λογουϛ ο καθεναϛ, κανουν πολεμο κατα τηϛ κυβερνησηϛ, ενω ο Αλαφουζοϛ τη στηριζει. Εμαϛ βεβαια δε μαϛ αφορουν αυτα αλλα η τσεπη μαϛ. Ουτε αν χασουν αυτοι ή ιδιοκτητεϛ ΠΑΕ εκατομμυρια. Εμειϛ θελουμε να μπορουμε να βλεπουμε τα σπορ και τιϛ ομαδεϛ που αγαπαμε χωριϛ να ξοδευουμε μια περιουσια.

Για να γνωρίζετε επειδή εχω δει τα τιμολόγια, τα 10" είναι 10 χιλιαρικα στη διαφήμιση . Φανταστείτε τα περισσότερα seconds ....
Εννοείται ότι σε προημητελικά, ημητελικά κ τελικά είναι 2πλά κ 3διπλα ..

Τελικός CL από 100Κ κ πανω ;) τα 10"

Αποκάλυψη Gazzetta: Εντυπωσιακή πρόταση του ΣΚΑΪ για επέκταση συμβολαίου με τη Stoiximan GBL

Ας παρει GBL για τα επομενα 8 χρονια, κυπελλο ποδοσφαιρου για αλλα 8 και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ_Ηρακλη για αλλα 8, αλλα να μη κατεβει για τις UEFA διοργανωσεις, και θα ειμαστε υπερκομπλε!

• Like
Reactions: angelalex
Ας παρει GBL για τα επομενα 8 χρονια, κυπελλο ποδοσφαιρου για αλλα 8 και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ_Ηρακλη για αλλα 8, αλλα να μη κατεβει για τις UEFA διοργανωσεις, και θα ειμαστε υπερκομπλε!
Φίλε εγώ θα ευχόμουν να πάρει την EON TV.
Γιατί αν δει ότι δεν του τη δίνουν υπερκοστολογόντας τη... (νομίζω ότι εμπλέκεται σε αυτό και η συνεργασία που έχει η Nova και η United με τη πλευρά Βαρδινογιάννη).
Τότε η πρόταση που θα κάνει στην UEFA θα είναι τεράστια, θα σπρώξει το χρήμα που θα έδινε για την EON TV στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Οσο και να αυξηθηκαν τα εσοδα κανειϛ δεν επενδυει σε ενα τρυπιο βαρελι, εχονταϛ απεναντι του τρειϛ πολυ ισχυρουϛ οικονομικουϛ παραγοντεϛ με περιουσιακα στοιχεια και εσοδα πολλαπλασια τηϛ οικογενειαϛ Αλαφουζου. Και ολα γινονται, για να μην λεμε μισολογα, σε μια προεκλογικη περιοδο κατα την οποια οι τρειϛ μεγολοκαναλαρχεϛ, για τουϛ δικουϛ του λογουϛ ο καθεναϛ, κανουν πολεμο κατα τηϛ κυβερνησηϛ, ενω ο Αλαφουζοϛ τη στηριζει. Εμαϛ βεβαια δε μαϛ αφορουν αυτα αλλα η τσεπη μαϛ. Ουτε αν χασουν αυτοι ή ιδιοκτητεϛ ΠΑΕ εκατομμυρια. Εμειϛ θελουμε να μπορουμε να βλεπουμε τα σπορ και τιϛ ομαδεϛ που αγαπαμε χωριϛ να ξοδευουμε μια περιουσια.
Αυτο ακριβως, εγω δεν εννοουσα οτι δεν εχει τα χρηματα, προφανως και τα εχει απο πολλες και διαφορες πηγες. Εννοουσα οτι μου φαινεται περιεργο οτι θα ριξει χρηματα χωρις το αναλογο κερδος στη συγκεκριμενη επιχειρηματικη αποπειρα. Επισης ειναι αθλητικη κυριως αποπειρα, οποτε δεν μπορω να καταλαβω πως θα εχει αυτο τοση πολιτικη επιρροη στο τηλεοπτικο κοινο. Βεβαια προφανως και δυστυχως η πολιτικη με το ποδοσφαιρο συνδεονται στη χωρα μας, αλλα δε νομιζω οτι ο σπορφμ εχει αυτη τη λογικη δημιουργιας. Εχουν ετσι και αλλιως καναλια και ραδιοφωνα και ιντερνετικα μεσα που επηρεαζουν ηδη την κοινη γνωμη. Εκτος εαν τα ποσα που ακουγονται και τελικα γραφονται ειναι φουσκωμενα για αλλους παλι λογους. Τελος παντων παλι ο καταναλωτης θα πληρωσει τη νυφη ως συνηθως.

Η συνδρομητική στην Ελλάδα μπορεί να έχει max έσοδα από συνδρομές περί τα 300 εκατομμύρια. 1 εκατομμύριο συνδρομητές με 25 ευρώ το μήνα χωρίς το ΦΠΑ. Φυσικά υπάρχουν και έσοδα διαφημίσεων αλλά δε ξέρω πόσα μπορεί να είναι αυτά.
Αν αυξήσουν την τιμή σε επίπεδα εποχών Nova με 65-70 ευρώ το μήνα, οι συνδρομητές θα μειωθούν στις 400.000 όπως ήταν τότε. Οπότε τα έσοδα θα είναι πάνω κάτω τα ίδια. Για να αυξηθούν πάνω από το 1 εκατομμύριο θα πρέπει να πέσει η τιμή στα επίπεδα της πειρατείας, δηλαδή κάτω από 12 ευρώ το μήνα - πράγμα δύσκολο - και ακόμα και τότε δε νομίζω να ξεπεράσει κατά πολύ τα 300 εκατομμύρια.

Σε αυτά τα 300 εκατομμύρια θα πρέπει να πληρωθούν όλα τα δικαιώματα, τα έξοδα λειτουργίας και να βγαίνει και κάποιο κέρδος. Δε νομίζω πως βγαίνουν τα νούμερα με τα ποσά που δίνουν τώρα.

edit: όπως έγραψε και ένας φίλος παραπάνω, τόσα πολλά χρήματα δίνονταν επί Alpha Digital. Όμως αυτό κατέληξε με τη μία πλατφόρμα χρεωκοπημένη.

Η συνδρομητική στην Ελλάδα μπορεί να έχει max έσοδα από συνδρομές περί τα 300 εκατομμύρια. 1 εκατομμύριο συνδρομητές με 25 ευρώ το μήνα χωρίς το ΦΠΑ. Φυσικά υπάρχουν και έσοδα διαφημίσεων αλλά δε ξέρω πόσα μπορεί να είναι αυτά.
Αν αυξήσουν την τιμή σε επίπεδα εποχών Nova με 65-70 ευρώ το μήνα, οι συνδρομητές θα μειωθούν στις 400.000 όπως ήταν τότε. Οπότε τα έσοδα θα είναι πάνω κάτω τα ίδια. Για να αυξηθούν πάνω από το 1 εκατομμύριο θα πρέπει να πέσει η τιμή στα επίπεδα της πειρατείας, δηλαδή κάτω από 12 ευρώ το μήνα - πράγμα δύσκολο - και ακόμα και τότε δε νομίζω να ξεπεράσει κατά πολύ τα 300 εκατομμύρια.

Σε αυτά τα 300 εκατομμύρια θα πρέπει να πληρωθούν όλα τα δικαιώματα, τα έξοδα λειτουργίας και να βγαίνει και κάποιο κέρδος. Δε νομίζω πως βγαίνουν τα νούμερα με τα ποσά που δίνουν τώρα.

edit: όπως έγραψε και ένας φίλος παραπάνω, τόσα πολλά χρήματα δίνονταν επί Alpha Digital. Όμως αυτό κατέληξε με τη μία πλατφόρμα χρεωκοπημένη.
Λογιστές δεν είμαστε αλλά υπολογίζεις έσοδα μόνο από συνδρομές όχι από διαφημίσεις

Περίπου 40-50εκ είναι συνολικά τα έσοδα από διαφημίσεις τον χρόνο Cosmote και Nova μαζί, αυτό το νούμερο είναι μόνο για τα αθλητικά κανάλια, γιατί έχουν και έσοδα από τα υπόλοιπα κανάλια, που είναι χαμηλότερο ποσό.

Αλλα και μέσα να μπαίνουν δεν τους πειράζει τόσο, καθώς στο πουλάνε σαν πακέτο και βγάζουν λεφτά πολλαπλάσια από κινητή τηλεφωνία, internet κλπ.

• Like
Reactions: athlon6401
Λογιστές δεν είμαστε αλλά υπολογίζεις έσοδα μόνο από συνδρομές όχι από διαφημίσεις
Ναι το έγραψα αυτό, δε μπορώ να ξέρω τα έσοδα διαφημίσεων αλλά εκτιμώ πως είναι ένα μικρό σχετικά ποσοστό των εσόδων από συνδρομές.

Αν ισχύει αυτό που λέει ο @karamela τα έσοδα από διαφημίσεις προσθέτουν max άλλα 60-65 εκατομμύρια

Ναι το έγραψα αυτό, δε μπορώ να ξέρω τα έσοδα διαφημίσεων αλλά εκτιμώ πως είναι ένα μικρό σχετικά ποσοστό των εσόδων από συνδρομές.

Αν ισχύει αυτό που λέει ο @karamela τα έσοδα από διαφημίσεις προσθέτουν max άλλα 60-65 εκατομμύρια
Στον κλάδο της διαφήμισης είμαι και μάλιστα δουλεύω τον έναν από τους 2 μεγάλους που ανέφερα, οπότε το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί εμείς τα πληρώνουμε. Αντε να υπάρχουν και τίποπα έχτρα χορηγίες/συμφωνίες που τις κάνουν μόνοι τους και δεν περνάνε από διαφημιστική και να πάει όπως είπες 60εκ. άλλα ταβάνι αυτό.