ΣΠΟΡ FM TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Όντως η μετάδοση του αγώνα Πόλο από την Γαλλία ήταν κάκιστη με πολλά κολλήματα, αλλά έχω την αίσθηση πως όντως ήταν θέμα του γαλλικού μέσου.

Στο iOS δουλεύει το cast.
Υπαρχει τροποϛ παρακαμψηϛ και στο Android. Το εχω κανει με mirroring τηϛ αρχικηϛ οθονηϛ Α56 samsung σε τηλεοραση Lg. Απο εκει ανοιγειϛ τον Chrome βαζειϛ το καναλι να παιζει και κανειϛ μεγιστοποιση. Τα σπασιματα βεβαια δεν λειπουν. Edit το δοκιμασα και με airplay απο ενα αρχαιο iphone7 plus που εχω με πολυ καλο αποτελεσμα.

Last edited:
  • Like
Reactions: ANAGNPANA
Πάντως διάβασα στο site του ΣΚΑΙ ότι είναι ευχαριστημένοι με τα νούμερα των συνδρομητών που μπήκαν στην διαδικασία παρακολούθησης…

Κάπου διάβασα ότι αύριο θα ανέβει η εφαρμογή για iOS. Άντε να δούμε αν ισχύει.

Στάλθηκε από το CPH2791 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως διάβασα στο site του ΣΚΑΙ ότι είναι ευχαριστημένοι με τα νούμερα των συνδρομητών που μπήκαν στην διαδικασία παρακολούθησης…
Λένε ότι είχαν 65.000 ταυτόχρονους χρήστες.
Καθόλου άσχημα σε ένα ΣΚ σαν το προηγούμενο όπου δεν είχαν κανένα ποδοσφαιρικό αγώνα.
Και χωρίς apps (που ουσιαστικά ...αποκλείει τη θέαση σε τηλεόρασεις).

Λένε ότι είχαν 65.000 ταυτόχρονους χρήστες.
Καθόλου άσχημα σε ένα ΣΚ σαν το προηγούμενο όπου δεν είχαν κανένα ποδοσφαιρικό αγώνα.
Και χωρίς apps (που ουσιαστικά ...αποκλείει τη θέαση σε τηλεόρασεις).

Μηδενα προ του τελουϛ μακαριζε. Στουϛ θεατεϛ προφανωϛ ημουν και εγω που εμπαινα κατα διαστηματα και το μεγαλυτρο που εμεινα ηταν 15 λεπτα. Αυτοσυγκρατηση λοιπον, ουτε ενθουσιασμοι αλλα ουτε και προβλεψειϛ για αποτυχια. Ο καιροϛ θα δειξει. ΥΓ εκτοϛ απο καποιεϛδοκιμεϛ στο κινητο βρηκα πατεντεϛ, οπωϛ οι περισσοτεροι νομιζω, και εβλεπα στην τηλεοραση.

Μηδενα προ του τελουϛ μακαριζε. Στουϛ θεατεϛ προφανωϛ ημουν και εγω που εμπαινα κατα διαστηματα και το μεγαλυτρο που εμεινα ηταν 15 λεπτα. Αυτοσυγκρατηση λοιπον, ουτε ενθουσιασμοι αλλα ουτε και προβλεψειϛ για αποτυχια. Ο καιροϛ θα δειξει. ΥΓ εκτοϛ απο καποιεϛδοκιμεϛ στο κινητο βρηκα πατεντεϛ, οπωϛ οι περισσοτεροι νομιζω, και εβλεπα στην τηλεοραση.
Δεν τίθεται θέμα ενθουσιασμού ή μη.
Ακόμη και 50 εκατομμύρια να μπουν αυτό δεν εξασφαλίζει την εμπορική επιτυχία ή αποτυχία της πλατφόρμας.
Ο λόγος που ανέφερα το πόσοι μπήκαν δεν έχει να κάνει με την εμπορική επιτυχία της πλατφόρμας.
Αυτό που εξετάζεται στη φάση αυτή που είναι εξάλλου beta είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Πχ στο πόσοι μπήκαν ταυτόχρονα εξετάζουμε το πόσο αντέχουν οι servers της πλατφόρμας.
Το αν φαίνεται να αντέχουν οι servers τους δεν σημαίνει ότι προεξοφλεί κανείς την επιτυχία ή την αποτυχία του εγχειρήματος.
Και τα έχουμε ξαναπεί με το υπάρχον περιεχόμενο δεν πρόκειται η πλατφόρμα να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό συνδρομητών.
Και δεν πρόκεται να κλείσει αν δεν έχει μεγάλο αριθμό συνδρομητών, δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι δημιουργίας της πλατφόρμας.
Είναι άλλοι οι λόγοι, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ δεν θέλουν να εξαρτώνται οικονομικά από τη Percapita των Μαρινάκη, Βαρδινογιάννη, Κυριακού.
Αυτό δεν θα αλλάξει αν μπαίνει μέσα οικονομικά ο ΣΠΟΡ FM TV.
Το αν θα μπει η συγκεκριμένη πλατφόρμα σε πραγματικό ανταγωνισμό και το αν θα την αντιμετωπίσουν σαν "πραγματικό" προιόν με "κανονικούς" όρους λειτουργίας θα φανεί από άλλες κινήσεις τους. Πχ αν θα πάρουν τα δικαιώματα της UEFA.