Όντως η μετάδοση του αγώνα Πόλο από την Γαλλία ήταν κάκιστη με πολλά κολλήματα, αλλά έχω την αίσθηση πως όντως ήταν θέμα του γαλλικού μέσου.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Στο iOS δουλεύει το cast.Δεν εβγαλαν που δε εβγαλαν app εχουν κλειδωμενο και το cast. Απορω ποιος τα σκεφτεται ολα αυτα.
Υπαρχει τροποϛ παρακαμψηϛ και στο Android. Το εχω κανει με mirroring τηϛ αρχικηϛ οθονηϛ Α56 samsung σε τηλεοραση Lg. Απο εκει ανοιγειϛ τον Chrome βαζειϛ το καναλι να παιζει και κανειϛ μεγιστοποιση. Τα σπασιματα βεβαια δεν λειπουν. Edit το δοκιμασα και με airplay απο ενα αρχαιο iphone7 plus που εχω με πολυ καλο αποτελεσμα.Στο iOS δουλεύει το cast.
Λένε ότι είχαν 65.000 ταυτόχρονους χρήστες.Πάντως διάβασα στο site του ΣΚΑΙ ότι είναι ευχαριστημένοι με τα νούμερα των συνδρομητών που μπήκαν στην διαδικασία παρακολούθησης…
Μηδενα προ του τελουϛ μακαριζε. Στουϛ θεατεϛ προφανωϛ ημουν και εγω που εμπαινα κατα διαστηματα και το μεγαλυτρο που εμεινα ηταν 15 λεπτα. Αυτοσυγκρατηση λοιπον, ουτε ενθουσιασμοι αλλα ουτε και προβλεψειϛ για αποτυχια. Ο καιροϛ θα δειξει. ΥΓ εκτοϛ απο καποιεϛδοκιμεϛ στο κινητο βρηκα πατεντεϛ, οπωϛ οι περισσοτεροι νομιζω, και εβλεπα στην τηλεοραση.Λένε ότι είχαν 65.000 ταυτόχρονους χρήστες.
Καθόλου άσχημα σε ένα ΣΚ σαν το προηγούμενο όπου δεν είχαν κανένα ποδοσφαιρικό αγώνα.
Και χωρίς apps (που ουσιαστικά ...αποκλείει τη θέαση σε τηλεόρασεις).
![]()
ΣΠΟΡ FM TV: 6.500.000 λεπτά θέασης, στο πρώτο Σαββατοκύριακο - Τυπολογίες - όλα γύρω από τα media
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δυναμική ήταν η έναρξη λειτουργίας του ΣΠΟΡ FM TV, της νέας πλατφόρμας αθλητικού περιεχομένου.Το φίλαθλο κοινό αγκάλιασε το www.sportfmtv.gr με τις μετρήσεις να αποτυπώνουν το ενδιαφέρον του. Το ΣΠΟΡ FM TV συγκέντρωσε 6.500.000 λεπτά θέασης, στο πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας του...typologies.gr
Στειλε link.Εμφανίστηκε η εφαρμογή στις android συσκευές. Κυριολεκτικά ότι βλέπετε στη web έκδοση μεταφέρθηκε σε android app
Δεν τίθεται θέμα ενθουσιασμού ή μη.Μηδενα προ του τελουϛ μακαριζε. Στουϛ θεατεϛ προφανωϛ ημουν και εγω που εμπαινα κατα διαστηματα και το μεγαλυτρο που εμεινα ηταν 15 λεπτα. Αυτοσυγκρατηση λοιπον, ουτε ενθουσιασμοι αλλα ουτε και προβλεψειϛ για αποτυχια. Ο καιροϛ θα δειξει. ΥΓ εκτοϛ απο καποιεϛδοκιμεϛ στο κινητο βρηκα πατεντεϛ, οπωϛ οι περισσοτεροι νομιζω, και εβλεπα στην τηλεοραση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.