Σπορ και Θέαμα...!!!

Πω πω... μας γεμισες σκονες...!!! πολυ ωραιες ολες :a0210::a0210:

Ελπιζω να ξαναπας και να πετυχεις κανενα αλμα οπως και σκηνες απο τα πιτς...

Ειχε κοσμο?

Thanks παιδιά.. Με τη βενζίνη στο 1.70, λίγο δύσκολο να ξαναπάω.. :flipout:

Ίσως ανεβάσω και μερικές ακόμα από το service park κλπ. Ναι είχε αρκετό κόσμο, για καθημερινή ειδικά. Οι περισσότεροι βέβαια ήταν ξένοι :p

Έγραψες! Έτσι μπράβο, αφού το έχεις γιατί ανεβάζεις φωτογραφίες άλλων? :SFGSFGSF:

Μπραβο, στην τελευταία στον έσπασαν τα χαλικια το φακό ή όλα εντάξει?

Ευχαριστώ παιδιά.. Χεχε όχι, όλα καλά :D Ένα καθαρισματάκι πρέπει να κάνω μόνο..

Cacau τι εννοείς;

Η 1η σε μεγαλύτερη ανάλυση.

D700 + 70-300 VR @ f5.6 1/500 ISO 1600 @ 240mm

da2.jpg

Πρώτη φορά τράβηξα με AF-C και χάζεψα. Δεν έχω καμία ανεστίαστη φωτό. Εστίαση με πλήκτρο AF-ON, 21 σημεία εστίασης, focus tracking with lock-on στο off, release με shutter/af-on.

Απο θεαμα σουπερ, απο σπορ... σπόρια...:flipout:

Και τεχνικως μιλωντας, λαθος το μικρο βαθος πεδιου... :violent-smiley-030::flipout:

Η 1η σε μεγαλύτερη ανάλυση.

D700 + 70-300 VR @ f5.6 1/500 ISO 1600 @ 240mm

da2.jpg

Πρώτη φορά τράβηξα με AF-C και χάζεψα. Δεν έχω καμία ανεστίαστη φωτό. Εστίαση με πλήκτρο AF-ON, 21 σημεία εστίασης, focus tracking with lock-on στο off, release με shutter/af-on.

Διαπίστωσες κι εσύ τις πολύ μεγάλες δυνατότητες της d700. Wellcome to the club!!!!

Ε εντάξει παραδείγματα ήταν. Μακάρι βέβαια να είχα τραβήξει έστω μια από αυτές..

Αυτό ήταν απάντηση στη δική μου ερώτηση για το πώς στην εποχή του φιλμ έκαναν panning, εστίαση και άλλα πράγματα που με τα ψηφιακά είναι απείρως ευκολότερα.
Βέβαια, τα αθλήματα όπου υπάρχει συγκεκριμένη και προβλέψιμη κίνηση των αθλητών ή τροχιά των οχημάτων είναι σχετικά εύκολα, με την έννοια ότι μπορείς να προεστιάσεις. Τα δύσκολα είναι σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και γενικά ομαδικά αθλήματα παρόμοιου τύπου (όχι μπέιζμπολ και κρίκετ δηλαδή).

Και βέβαια οι φωτο του racer είναι καταπληκτικές!