Σπορ και Θέαμα...!!!

Δεν καταλαβα τη διαφορα, αλλα άλλο το κανο και άλλο το καγιακ... αν δεν κανω λαθος, στο ενα καθεσαι στα γονατα και εχεις ενα κουπι, ενω στο αλλο καθεσαι κανονικα και εχεις διπλο κουπι...

Ειχε φυσικα και γυναικειες συμμετοχες... εμφανως πιο αργο το θεαμα (εξ ου και η προσπαθεια πανινγκ)...

αλλα εξισου θεαματικο (και οχι μονο λογω των πολλων upside down)...

Xμ... βλεπω τα θαλασσια σπορ δεν συγκινουν...

...αρα, ή βαζω πιο βατα θεαματα (πχ φιλικο Αρης-Δοξα Δραμας)

...ή βαζω παραλειπομενα απο τις κερκιδες (των θαλασσιων σπορ)...

:flipout::flipout:

:eek::eek:
Η πορνοστάρ στην προτελευταία δε σηκώθηκε καθόλου όρθια να την καμαρώσουμε;

Βρε συ ... αλλα σπορ και θέαμα και άλλο παπαρατσι:speechless-smiley-0

Γιατι βρε Λιακο... δεν αποτυπωσα το θεαμα στις προηγουμενες? :AFADF0: αλλα στο παπαρατσι τα παω καλυτερα ... :AFADF0:

:eek::eek:
Η πορνοστάρ στην προτελευταία δε σηκώθηκε καθόλου όρθια να την καμαρώσουμε;

Ε... οχι και πορνοσταρ... απλα αμερικανιδα ειναι η κοπελα... :afro: σηκωθηκε και χορευε μαλιστα, αλλα... μου βγηκαν κουνημενες και τις εσβησα... καθαρα προβλημα φακου...:flipout::flipout::flipout:

Ας βαλω για μια και μοναδικη φορα κατι μη καλλιτεχνικο...

FF (Full Frame)

attachment.php

Σε ρυθμο crop

attachment.php

καταληγουμε mirrorless 4/3

attachment.php

Attachments

• a.jpg
    a.jpg
    41.4 KB · Views: 114
  • aa.jpg
    aa.jpg
    34.7 KB · Views: 115
  • aaa.jpg
    aaa.jpg
    33.1 KB · Views: 113
Ο Ελληνας αθλητης Τσακμακης απο την Φλωρινα. Περασε στον τελικο (περνανε 30 απο τους 70 αθλητες) αλλα εκει, δεν ξερω τι εκανε... οι δυο αθλητριες που ειχαμε, μου ειπε οτι δεν τα καταφεραν επισης...

τοσο καιρό βλέπω τις καλοκαιρινές που ανεβαίνουν και λεω "ούτε μια paparazzi που είναι αυτός ο Ηλίας?"

back on topic

Δοκίμασα αρκετά στην Λευκάδα εναν FA 100-300 που είχα πάρει 70 ευρώ δεν είναι κακός

6141090387_ce3901bfa9_b.jpg

τοσο καιρό βλέπω τις καλοκαιρινές που ανεβαίνουν και λεω "ούτε μια paparazzi που είναι αυτός ο Ηλίας?"

Χε χε, το καλοκαιρι ειναι ευκολακι και το αφηνω για τους... αρχαριους :flipout:

back on topic

Δοκίμασα αρκετά στην Λευκάδα εναν FA 100-300 που είχα πάρει 70 ευρώ δεν είναι κακός

Ωραιο καδραρισμα... αν ειναι κροπ, ισως αν μετακινουσες το σερφ λιγο πιο ακρη και οχι τοσο κεντρο να εδειχνε καλυτερη (με βαση τον κανονα των τριτων που λενε)...:2thumb22sup:

Μερικές Φωτογραφίες από το 1ο Kitesurf Festival στο Δρέπανο Πατρών...]

Ωραιες σκηνες αλλα περισσοτερο μου αρεσαν τα χρωματα και το φως... με τι μηχανη/φακο ειναι και με τι επεξεργασια?

Ωραιες σκηνες αλλα περισσοτερο μου αρεσαν τα χρωματα και το φως... με τι μηχανη/φακο ειναι και με τι επεξεργασια?

Χαίρομαι που σου άρεσαν....

η μηχανή είναι η D50 της Canon. H πρώτη και η τρίτη ειναι με φακό τον 18-200 της canon ενώ η μεσαία με τον κiter και τα σχοινιά είναι με τον 70-200/2.8L, που βούτηξα κρυφά από την τσάντα ενός φίλου που συνάντησα εκει :2thumb22sup:.

Επεξεργασία για τα βασικά στο Lightroom.

@ilias θα το δοκιμάσω ίσως και να έχεις δικιο. Αν προλάβω καμμια μέρα θα ανεβάσω slideshow με διαφορες καλοκαιρινές να μου πεις την άποψη σου

@asxetopoulos πολύ ωραίες εντυπωσιακο και το άθλημα kitesurf αλλά έβγαιναν νωρίς και δεν τους προλάβαινα εκεί που ήμουνα

asxetopoulos,μ'αρεσει πολυ η 2η φωτογραφια,κυριως χρωματικα...Τα χρωματα ειναι ζωηρα και ευχαριστα.

Παιδια και οι αλλες ειναι πολυ καλες.

asxetopoulos,μ'αρεσει πολυ η 2η φωτογραφια,κυριως χρωματικα...Τα χρωματα ειναι ζωηρα και ευχάριστα.

Ευχαριστώ. Ίσως τελικά είναι πιο κορεσμένη από όσο θα έπρεπε, αλλά έχει σωστές αντιθέσεις στα χρώματα και δεν φαίνεται αφύσικη....