Σπορ και Θέαμα...!!!

Δεν το φτιαξα και μόνος μου το πλαίσιο :BDBDG54:, ας είναι καλά το perfect photo suite.
Να πλησιάσω σίγουρα δε γινόταν, αλλά είχα μαζί τον teleconverter. Δε θα μου άρεσε, όμως, να πιάνει περισσότερο χώρο στο κάδρο.

Ορίστε και μία (διαφορετικού στυλ) που πιάνει ακόμα λιγότερο!

Paragliding over Lefkada by NassosT, on Flickr

Ισα ισα... αυτη μου φαινεται πιο γεματη... και το αλεξιπτωτο ειναι μερος του θεματος... πολυ ωραιο και το ασπρομαυρο...

Στην τελευταία μ' αρέσει το παιχνίδι με τα δύο σχήματα: τη σιλουέτα του paraglider και το δρόμο από κάτω.

Ηλία, εννοείς στο silver efex προφανώς, έτσι;
Δε θυμάμαι αν επελεξα το μπλε φίλτρο, αλλά έπαιξα με τα sliders ώστε να μείνουν 3-4 τόνοι μόνο. Και η αρχική λήψη βέβαια (της οποίας είναι κροπ αυτό που ανέβασα) δεν είχε και πολλούς περισσότερους (επίσης δε θυμάμαι πού φωτομέτρησα - υποθέτω στον paraglider - με spot, σύμφωνα με το exif).

Αυτη ειναι με τον 85/1,8.

_MG_5482 by 1L1as, on Flickr

Κανει διαφορα το κανονικο usm εναντι του micro-usm... με τον 70-300 ειχα καπως μεγαλυτερο προβλημα με το διχτακι μπροστα συν την πιο αργη εστιαση με το μπρος πισω οταν εχανε το φοκους...

Εντυπωση μου εκανε οτι Δευτεριατικα, ειχε 10.000 κοσμο στο γηπεδο...γεματο ηταν... στο ραδιοφωνο ακουγα, οτι σε ολα τα ελληνικα ποδοσφαιρικα γηπεδα κοπηκαν το ΣΚ που μας περασε 35.000 όλα κι όλα εισητηρια... θα μου πεις αλλο να εχει το εισητηριο 6Ε και αλλο 20Ε που ζηταει η δραμα και ο λεβαδειακος...

_MG_5560 by 1L1as, on Flickr

Πάλι αρχισες να χάνεις το focus μου φαίνεται :P όπως φαίνεται από την τελευταία

Πάλι αρχισες να χάνεις το focus μου φαίνεται :P όπως φαίνεται από την τελευταία

Ειναι θεμα.... θεματος τελικα...!!! πως λενε, αυτος ο φακος εχει χαρακτηρα ή εχει δικο του γραψιμο, ετσι και οι δικοι μου... ψιλοgay μου βγηκανε και επιλεγουνε θεματολογια...:HTEHETH63: που θα πανε, θα τους στρωσω...:Banane0:

αχ τι μου θύμισες, την εποχή που έπαιζα τερματοφύλακας, ειχα μάλιστα παίξει μια φορά και στην Εθνική μας νέων (ναι εχουμε εθνική ομαδα χόκευ επι πάγου)
στο παιχνίδι με την Τουρκία στο Πανευρωπαικό το '96 στην Σόφια και τους κερδισάμε :)

Μετα το μπάσκετ ειναι το αγαπημένο μου άθλημα.
Πολύ γρήγορο και πολύ εντυπωσιακό, λίγο κρύο να είχαμε και μερικα παγοδρόμια..

λίγο κρύο να είχαμε και μερικα παγοδρόμια..

Κρυο εχουμε, τα παγοδρομια ομως τα καναμε... στριπτιζαδικα... ειχα προλαβει το παγοδρομιο διπλα στο παλαι ντε σπορ στη Θεσσ/νικη το 1985 λιγο πριν μετατραπει σε..."πολιτιστικο κεντρο"...

385885_10150414700937511_552897510_9051786_1919699263_n.jpg

Καλη προσπαθεια μπραβο σου.
Ηταν αγωνας στην προπονηση ή απλα ποζαραν?