Σπορ και Θέαμα...!!!

Πολυ ωραια καδρα τα τελευταια σου Νασο... καλλιτεχνικα, με περιεργες γωνιες, ξεφευγουν εντελως απο τα σναπσοτ...

Ρε συ... καλλιτεχνιζεις επικινδυνα, σα να κανεις παρεα με τον Paul μου φαινεται... θα σε χαλασει αυτος, να ξερεις.... :afro: :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ευχαριστώ παιδιά.

Ηλία, λες ε; Αν και με τιμάει, ούτε για αστείο όμως δε στέκει σύγκριση με τον Παύλο! Έχει δουλέψει πάρα πολύ στο στήσιμο του κάδρου, του φωτισμού, του μοντέλου του κλπ. Εγώ, συγκριτικά, τραβάω ό,τι να 'ναι. Απλά, "μου κάθεται" λίγο συχνότερα τελευταία.

Ευχαριστώ παιδιά.

Ηλία, λες ε; Αν και με τιμάει, ούτε για αστείο όμως δε στέκει σύγκριση με τον Παύλο! Έχει δουλέψει πάρα πολύ στο στήσιμο του κάδρου, του φωτισμού, του μοντέλου του κλπ. Εγώ, συγκριτικά, τραβάω ό,τι να 'ναι. Απλά, "μου κάθεται" λίγο συχνότερα τελευταία.

τωρα τα ειδα τα σχολεια , νασται καλα:)
αν εχεις κανα τριγερ Νασσο, δοκιμασε να τραβας με το φλας στο χερι, θα δωσει πιο πολυ ογκο στις φωτο

τωρα τα ειδα τα σχολεια , νασται καλα:)
αν εχεις κανα τριγερ Νασσο, δοκιμασε να τραβας με το φλας στο χερι, θα δωσει πιο πολυ ογκο στις φωτο

Κε Νασο, έχομεν να σας εκχωρήσουμε αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε :-)

Εχω Παύλο και Ντίνο, θενκς! Θα δούμε πώς θα γίνει, δεν είναι και εύκολο στο ποδηλατοδρόμιο!

Μέχρι τότε όμως, λίγη πρόσφατη δράση από τον 38ο Γύρο Θυσίας (Πάτρα > Αγία Λαύρα, Καλάβρυτα).

Η D600 βράχος για μία ακόμα φορά, δε μασάει τίποτα από βροχή.

38ος Γύρος Θυσίας by NassosT, on Flickr

Μουσκεμα γιναμε Νασο μπράβο!!!!
Τι φιλτρο χρησιμοποιησες στις 2 τελευταίες?

Είχα βρει ένα preset για το lightroom (δε θυμάμαι καν πώς το λενε) το οποίο το πείραξα περαιτέρω για να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα. Και τώρα του κάνω διορθώσεις, αναλόγως τη φώτο.

Πολύ ωραία αυτή με το τατουάζ. Αλλά ακόμα καλύτερη αυτή από το ποδηλατοδρομιο. Τρομερή!
Αν γνωρίζεις το άθλημα, και είσαι μέσα του πλέον, έχεις άλλη οπτική.

Μπράβο Νασσο!!!

Πολύ ωραία αυτή με το τατουάζ. Αλλά ακόμα καλύτερη αυτή από το ποδηλατοδρομιο. Τρομερή!
Αν γνωρίζεις το άθλημα, και είσαι μέσα του πλέον, έχεις άλλη οπτική.

Ευχαριστώ παιδιά! Ισχύει αυτό dstil!

Εδώ μία προχθεσινή, από την 5η Ημερίδα Ποδηλασίας Πίστας. Το τελικό σπριντ στον αγώνα για τις θέσεις 7-8 του Κεϊρίν Ανδρών.

Keirin, sprint finish by NassosT, on Flickr