Σπορ και Θέαμα...!!!

τι εννοεις οτι δεν εχεις αδεια???:hmmmm2:

έχει λίγο ευαισθησία η φίλη μου στις φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο ίντερνετ (δε θέλει να τις δει κάποιος από τη δουλειά της).
Τις φωτογραφίες τις ήθελε για προσωπική της χρήση και ανέβασα λοιπόν στο flicklr μου μόνο αυτές που βγάζουν μία ένταση λόγω αναταραχής του νερού.
Γενικά έχω πολύ κόσμο που δεν θέλει τις προσωπικές φωτογραφίες του σε κοινή θέα. Κυρίως ηλικίας προ-facebook.

λαθος καταλαβα... νομισα οτι ειναι φωτο απο καποιο επισημο γεγονος

εγω με τους φιλους το εχω λυση το θεμα, αν θελουν τις φωτο τους, υπογραφουν και την καταδικη σε δημοσιο εξευτελισμο
αλλιος να περιμενουν οταν ανοιξει το SIS:flipout:

Acropolis_Tournament_2015-1.jpg

Σπορ και ΘΕΑΜΑ χτες στο ΟΑΚΑ !!

Ηλία πολύ καλές! Μόνο η τελευταία με τα κορίτσια έχει εστίαση λίγο πιο πίσω απ' ό,τι θα έπρεπε. Κατά τ' άλλα η D750 δείχνει τα δόντια της, ειδικά σ'αυτη με τον Αντετοκούμπο! :a0210:

Ευχαριστώ Νασο.
Η αλήθεια είναι πως ήμουν αρκετά μακριά , και δοκίμαζα όλους τους τρόπους συνεχόμενης εστίασης της 750 καθώς δεν την είχα ξανά δοκιμάσει.
Οι κοπέλες είναι τραβηγμένες με AFC auto (γι αυτό και το σημείο εστίασης είναι όπου να ναι ) ενώ του Γιάννη είναι με 3D.
Επίσης ο 70-300VR μάλλον δεν έχει πολύ γρήγορο μοτέρ.
Θέλει δουλειά και με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις (delay etc ) το θηρίο η 750 για να πηγαίνεις στα πιο σίγουρα.
Αν την βγάζω μια φορά στους 3 μήνες κι αυτή σε στατικά θέματα δεν πρόκειται να την μάθω ;)