Σπορ και Θέαμα...!!!

Συγχαρητήρια Παναγιώτη :-) Εντυπωσιάστηκε ο τύπος με την ταχύτητα κλείστρου σου! Ωραίος!

Τραβηγμένη από την ταβέρνα Πανόραμα πριν το Διακοπτό. Ωραίο σημείο ψηλά με τον γρεμό δίπλα στο τραπέζι. Εκεί που τρώγαμε περνούσαν αλεξιπτωτιστές. Άρχισα να τραβάω φωτογραφίες και με χαιρετούσαν. Περνούσαν πολύ κοντά από το σημείο που βρισκόμασταν.

Parachuter 3 by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Freedom by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Μπράβο για τα πλάνα και τα χρώματα.

Είναι απωθημένο μου ... πιο συγκεκριμένα το μηχανοκίνητο παραπέντε σε συνδυασμό με φωτογραφία από ψηλά, αλλά μετά ήρθε η κρίση και έμεινε απωθημένο.

Αν έχεις τύχη (και όρεξη για φωτογραφία) διάβαινε! :SFGSFGSF:

Ευχαριστώ για το σχόλιο Δημήτρη!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είναι απωθημένο μου ... πιο συγκεκριμένα το μηχανοκίνητο παραπέντε σε συνδυασμό με φωτογραφία από ψηλά, αλλά μετά ήρθε η κρίση και έμεινε απωθημένο.

Ευχαριστώ Βλάση! Το μόνο κακό σε αυτές τις φωτογραφίες είναι ότι χρησιμοποιούσα τον παλιό μου sigma 28-70mm f / 2,8 με τον οποίο η D90 δεν συνεργαζόταν σωστά τραβώντας με 1-2 stop υποέκθεση που δημιουργούσε θόρυβο και άλλα προβλήματα. Εδώ το κακό ήταν μικρό. Ελαφρά επεξεργασία στο Viewnx.

Πραγματικά πολύ ωραίο το παρά πέντε!

Μπορείς να έλθεις στην παρέα μας όποτε θες (Paramoteur λέγεται)

DSC_5373_zpswjo99y8c.jpg

ευχαριστώ Κώστα, με τιμά η πρόσκληση, αλλά υπάρχουν δυο προβληματάκια.

1. Είμαι 500 χλμ μακριά και
2. είμαι 90 κιλά.

το πρώτο παίζει να αλλάξει, το δεύτερο όμως δεν είναι ανασταλτικό;

Καθόλου.

Εαν βρεθείς στην Αθηνα, έλα Σάββατο ή Κυριακή στις αλυκές αναβύσσου και θα βρείς αρκετούς 'παχουλούς' να πετούν μια χαρά. Οσο για φωτογραφία εν πτήση, θεωρώ ότι είναι πρακτικά ... αδύνατον όσο ο κινητήρας είναι σε λειτουργία.

Καθόλου.

Εαν βρεθείς στην Αθηνα, έλα Σάββατο ή Κυριακή στις αλυκές αναβύσσου και θα βρείς αρκετούς 'παχουλούς' να πετούν μια χαρά. Οσο για φωτογραφία εν πτήση, θεωρώ ότι είναι πρακτικά ... αδύνατον όσο ο κινητήρας είναι σε λειτουργία.

λόγω κραδασμών;

Ναι, υπάρχουν κραδασμοί.

Επίσης η ροπή της προπέλας δημιουργεί αντίθετες τάσεις στον σκελετό, με αποτέλεσμα 'στρίβει' και να σπρώχνει το σώμα όταν γκαζώνεις (στο paramoteur πλάτης). Εαν σβήσεις τον κινητήρα κάτι μπορεί να γίνει αλλά μην ξεχνάς ότι τα χέρια είναι μόνιμα απασχολημένα σε χειρισμούς κατεύθυνσης, φοράς κράνος και μάσκα κλπ κλπ.