Σπορ και Θέαμα...!!!

Εντάξει, πολύ (πολυ) καλές, αλλά ας κάνω και λίγο τον αυστηρο:
Ας τον έκοβες από το γόνατο...
:-)

εγω νομιζω καλυτερα να φαινοταν ολο το ποδηλατο:)

Αυτό θα ήταν ακόμα ιδανικότερο, αν και όσο ανοίγει το κάδρο απομακρύνεται και η έκφραση του προσώπου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μερικές ακόμα από φετινούς βροχερούς αγώνες (οι τρεις πρώτες από τον Ομφάλιο - 126 χλμ με εκκίνηση και τερματισμό στους Δελφούς - και η τελευταια, όπως και αυτη του προηγουμενου ποστ, από τον Αγώνα Θυσίας, με εκκίνηση στην Πάτρα και τερματισμό στην Αγία Λαύρα).

Untitled by Nassos Triantafyllou, on Flickr

Obligatory race stop due to fog by Nassos Triantafyllou, on Flickr

Πραγματικά εκπληκτικές φωτογραφίες. Νομίζω ότι το ζητούμενο σε ορισμένες που δείχνουν "κομμένες" είναι να τονιστεί η προσπάθεια σε συνδυασμό με το να μπορεί να καταλάβει ο θεατής περί τίνος πρόκειται. Είμαι λάτρης της ποδηλασίας, ορεινής και δρόμου, για πάνω από 30 χρόνια.:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε κάλλιστα να κοσμεί σε πόστερ το δωμάτιό μου...

Last edited:
Σας ευχαριστώ και πάλι!

ο αεκτζης γνωστη φατσα φαινεται...

Ονομάζεται Αλέξανδρος Μαλισιώβας.

Γενικά μιλώντας πάντως, "γνωστός" και "Έλληνας αθλητής ποδηλασίας" είναι οξύμωρο σχήμα :frown:

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Ονομάζεται Αλέξανδρος Μαλισιώβας.

Γενικά μιλώντας πάντως, "γνωστός" και "Έλληνας αθλητής ποδηλασίας" είναι οξύμωρο σχήμα :frown:

δικιο εχεις, η ποδηλασια και το...πινκ πονκ ,ειναι απο τα πιο δημοφιλη στην Ελλαδα:award:

Δεν είναι φωτογραφία αλλά είναι σπορ και θέαμα οπότε μπορείτε να με ανεχτείτε.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σ' ευχαριστώ πολύ. Όταν το θέμα που φωτογραφίζεις είναι τα παιδιά σου τότε όλα τα μπορείς. Τώρα έχω και σκόπευτρο...:cool4: