Spotify

κρίμα και άδικο....

Κρίμα ίσως είναι, αλλά άδικο δεν είναι σίγουρα.

Στο Spotify σου νοικιάζουν μουσική, δεν στην πουλάνε. Όταν σταματάς να πληρώνεις, είναι λογικό να μην έχεις πια πρόσβαση στην υπηρεσία.

Κρίμα ίσως είναι, αλλά άδικο δεν είναι σίγουρα.

Στο Spotify σου νοικιάζουν μουσική, δεν στην πουλάνε. Όταν σταματάς να πληρώνεις, είναι λογικό να μην έχεις πια πρόσβαση στην υπηρεσία.

Έχετε δίκιο παιδιά σίγουρα δεν είναι άδικο εξάλλου και δωρεάν ακούς έστω και με διαφημίσεις, ούτε τα 7 είναι πολλά. Ο γραπτός λόγος δεν αποδίδει την διάθεση του γραφοντος κατα την γραφή. Προσωπικά θα μείνω στο premium και όσο για το app που κατεβάζεις την λίστα από το Spotify σε MP3 δεν μου παίζει για κάποιο λόγο. Υπάρχουν και τα flac για καλύτερη ποιότητα από το extreme quality της premium version του Spotify.

Ο τι εχεις κατεβασει offline τα ακούς για 30 μέρες. Αν συνδεθεις εστω και λιγο παρατείνεται για ίδιο διάστημα.
6.99 δεν είναι πολυ. Απλα συνηθίσαμε στα 4.3 με cosmote. Και φυσικά ήταν μεγάλη ευκολία το πακέτο αοριστου χρόνου

Αν ανανεωσω το συμβολαιο της cocmote πριν ληξει (τελος νοεμβριου ) υπαρχει περιπτωση να ανανεωθει αυτοματα για αλλους 18 μηνες το premium πακετο του spotify?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οσο δηλαδη θα διαρκεσει η συνδεση στην cocmote 1500?

σημερα ενεργοποιησα τις 30 μερες δοκιμης του Napster.
δοκιμασμενα και τα 2(spotify&napster)μεσω της ενσωματωμενης εφαρμογης του yamaha 1050,εχω την εντυπωση οτι απο το napster,περνω καλυτερο ηχο.
κανω λαθος?

παιδιά πως γίνεται η μετάβαση από την συνδρομή cosmote σε συνδρομή χωρίς cosmote?
Προσπαθώ μέσα από το site του sporify αλλά με παραπέμπει να παω στην cosmote.

Πρέπει να περιμένω να λήξει η συνδρομή και μετά να ξαναγραφτώ?

Απάντηση: Re: Spotify

παιδιά πως γίνεται η μετάβαση από την συνδρομή cosmote σε συνδρομή χωρίς cosmote?
Προσπαθώ μέσα από το site του sporify αλλά με παραπέμπει να παω στην cosmote.

Πρέπει να περιμένω να λήξει η συνδρομή και μετά να ξαναγραφτώ?

Λογικά ναι, μόλις μας ειδοποιήσει τοτε θα μπορούμε να κάνουμε εκ νεου συνδρομή.

εγω κατέβασα αρκετά κομμάτια και βγήκα εκτός σύνδεσης στο φορητό tablet. για ένα μήνα ακόμα λογικά θα παίζουν όλα :P αν και μέχρι τότε με κοβω να εχω ενεργοποιήσει συνδρομή.

ΥΣ Έχει δοκιμάσει κανείς το οικογενειακό πακέτο? πως καταλαβαίνουν οτι τα email που δίνεις ως οικογένεια, ανήκουν στην ίδια διεύθυνση όπως ζητάνε οι κανόνες χρήσης? αν δεν υπάρχει έλεγχος τοτε εύκολα να μαζευτούμε 6 νοματαίοι να μας πάει κανένα 22αρι το χρόνο έκαστος.

μα δεν είναι να κερδίσουμε ένα μήνα...
έτσι κι αλλιώς θα ξαναγραφτούμε.
Μόνο μη χάσουμε τα σεταρίσματά μας...

Απάντηση: Re: Spotify

μα δεν είναι να κερδίσουμε ένα μήνα...
έτσι κι αλλιώς θα ξαναγραφτούμε.
Μόνο μη χάσουμε τα σεταρίσματά μας...

τον μήνα τον εννούσα μέχρι να βρεθεί κάποια λύση για οικογενειακό πακέτο ή να πάω solo συνδρομή.

Σεταρισματα playlist κλπ δε χάνονται μιας κ ο λογαριασμός γίνεται free, ολα παίζουν το ίδιο απλά με κάποιες διαφημίσεις τσόντα, και χαμηλότερη ποιότητα.

Re: Απάντηση: Re: Spotify

Λογικά ναι, μόλις μας ειδοποιήσει τοτε θα μπορούμε να κάνουμε εκ νεου συνδρομή.

εγω κατέβασα αρκετά κομμάτια και βγήκα εκτός σύνδεσης στο φορητό tablet. για ένα μήνα ακόμα λογικά θα παίζουν όλα :P αν και μέχρι τότε με κοβω να εχω ενεργοποιήσει συνδρομή.

ΥΣ Έχει δοκιμάσει κανείς το οικογενειακό πακέτο? πως καταλαβαίνουν οτι τα email που δίνεις ως οικογένεια, ανήκουν στην ίδια διεύθυνση όπως ζητάνε οι κανόνες χρήσης? αν δεν υπάρχει έλεγχος τοτε εύκολα να μαζευτούμε 6 νοματαίοι να μας πάει κανένα 22αρι το χρόνο έκαστος.

Εγώ έχω κάνει το οικογενειακό με διάφορους φίλους και εδώ και 4 μήνες δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο κάθε χρήστης έδωσε το δικό του email και ακούμε από άλλες IP.....

Πως γινετε αυτο για να μαζευτουμε μερικοι εδω μεσα να ριξουμε τα εξοδα !!!!!
Εγω ειμαι ο ενας , να ακουσω υπαρχουν τιποτα συνοδοιποροι στα μουσικα ταξιδια μας?????