Spotify

Re: spotify

Μα οταν πας να αποδεχτεις την premium σου λεει οτι μετα το περας της περιοδου, θα πρεπει να κανεις διακοπη.

Στο λεει, πριν συνεχισεις/αποδεχτεις και προχωρησεις

ήρθε mail παιδιά
απλά έρχεται νωρίς γύρω στις 20 μέρες πριν την λήξη του δίμηνου.
Και σου λέει ότι σε 20 μέρες ή κάτι τέτοιο λήγει η δοκιμαστική περίοδος.
Μετά....ενήλικες είμαστε... ξέρουμε τι σημαίνει.
Εγώ είχα το νού μου, αλλά προφανώς την ώρα που έπρεπε το είχα ήδη ξεχάσει, αν και ήξερα ότι θα το πήγαινα σε σύμβαση αορίστου.

"Αύριο τελειώνει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος. Είναι η τρίτη ειδοποίηση αυτή, αλλά μην ανησυχείτε, η συνδρομή θα διακοπεί αυτόματα, μην τυχόν ξεχαστείτε και χρεωθείτε" :tongue:

δλδ
το να έδινε τους 2 μήνες και όποιος ήθελε να συνέχιζε δεν παίζει ?

μαρκετιά ...
1% ξεχασιάρηδες = λεφτουλάκια από το πουθενά έστω και για έναν μήνα ...

Αυτή τη στιγμή έχω καρφώσει το iphone στον ενισχυτή μέσω του jack των ακουστικών και ακούω τη συλλογή Rock of the World,όπως φαντάζεστε το αποτέλεσμα είναι μετριότατο.Η ερώτησή μου είναι πως μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση;Με κάποιον DAC ας πούμε;Γιατί αν είναι να παραμείνω στην υπηρεσία premium με τα 7 το μήνα θέλω να ακούω και καλύτερα..Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες..

Υπολογιστή αυτή τη στιγμή δεν έχω (φορητό) και δεν προβλέπεται και σύντομα,δυστυχώς.Ο dac μπορεί να αναβαθμίζει τη συμπιεσμένη μουσική
του spotify δηλαδή ικανοποιητικά;Μιλάμε πάντα για φθηνό dac..

Δεν είναι μόνο το θέμα dac.
Μην αγνοείς το βασικότερο θέμα : ενισχυτής.
Η λυση που σου προτεινω και εφαρμοζω εδω και ένα μηνα τουλάχιστον τα καλύπτει και δυο

Εχω παρατηρήσει πως δεν συγχρονίζει μεταξύ των συσκευών.... ακούω από MAC, PC, κινητό... κανονικά δεν θα έπρεπε εκεί που έχεις αφήσει την τελευταία αναπαραγωγή ανεξαρτήτως μέσου εκεί να σου ξανανοίγει στην επόμενη χρήση απο όπου και να μπεις;
Είναι ολίγον τι σπαστικό αυτό...