ΣΠΡΕΫ ΓΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΕ CD

Όχι βέβαια, αλλά τι θα πω στο έτερον. Ήρθε να της γράψω τα CD?

Δε μου ακούγεται και τόσο καλό
:mad::eek::secruity::violent-smiley-030:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Τα σημαδια ειναι τρυπες. Οταν βαζουμε το cd στο φως περναει απο την αλλη.
Ψαχνω ενα υλικο που να τοποθετηται στην πλευρα του cd που ειναι τα γραμματα ωστε να γυριζει η ακτινα του λεϊζερ , που το διαβαζει, πισω.

Το υλικό που ψάχνεις μπορεί να λέγετε αλουμινόχαρτο και μπορείς να το στερεώσεις με σιλοτέϊπ. Κανονικά νομίζω ότι μπορεί να περάσει από απλό cd-player. Για το CD-changer που έχεις δεν γνωρίζω και δεν ξέρω φυσικά αν θα πετύχει. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Απλά να το στερεώσεις πολύ καλά για να μην φύγει μέσα στο player και το ψάχνεις.

Καλό μεσημέρι

Όχι βέβαια, αλλά τι θα πω στο έτερον. Ήρθε να της γράψω τα CD?

Δε μου ακούγεται και τόσο καλό
:mad::eek::secruity::violent-smiley-030:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

μερικές φορές είναι κακό να λες αλήθεια τελικά.

Τα σημαδια ειναι τρυπες. Οταν βαζουμε το cd στο φως περναει απο την αλλη.
Ψαχνω ενα υλικο που να τοποθετηται στην πλευρα του cd που ειναι τα γραμματα ωστε να γυριζει η ακτινα του λεϊζερ , που το διαβαζει, πισω.

Ωχ, καταλαβα!
Θυμαμαι καποτε ειχα ενα cd των Doors
και ειχε γινει με τον καιρο σαν Emmental!!

Υπήρξαν πολλές παρτίδες cds,που είχαν τέτοιο πρόβλημα,που ήταν εγγενές κι οφείλονταν στα μελάνια της ετικέττας.Μπορεί να είναι τέτοια περίπτωση και να μην φταίει το μηχάνημα.

Καλησπέρα! Σχετικά με το πρόβλημά σου ρώτα αν θές σε κάποιο Video club, υπάρχουν κάτι συσκευές οι οποίες αφαιρουν τις γρατζουνιές απο cd ή dvd με τη μέθοδο της λείανσης!
Πώς ακριβώς γίνεται δεν γνωρίζω να σου πώ αλλά όντως πιάνει, σου μιλάω εκ πείρας και τα δισκάκια παίζουν κανονικά αρκεί να μην είναι πολύ βαθειές οι γρατζουνιές!
Αν μένεις και κοντά Ιλίσια, Ζωγράφου μπορώ να σου πώ και σε ποιό πήγα!