Σπυρος Σουρλας ,Δημοκηδης,SpyrosA

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες της κατηγορίας και παντού!:ernaehrung004:
Σούρλα, Spyro και Δημοκηδή είστε και οι τρεις πραγματικά ξεχωριστοί και όλοι σας απολαμβάνουμε !:grinning-smiley-043

Χρόνια σας πολλά βρε σείς.

Σπυράκο μου να μείνεις πάντα αγνός,ανήσυχος και δίκαιος όπως έμαθες να είσαι χρόνια τώρα και μας τιμάς.
Δάσκαλος,συνοδοιπόρος,σύντροφος,φίλος,συμβουλάτορας, με μουσικές αγαπημένες να φωτίζεις όλους μας ,αιώνιος έφηβος.

Δημοκηδή μου σου έυχομαι πολλές κρυφές συναντήσεις με την Magdalena σου ,υπό τον ήχο του Γουστάβου.Και να μη προβληματίζεσαι με το παραμικρό.

Σπύρε Α , να χαίρεσαι ις μουσικές σου, να τις μοιράζεσαι με εμάς και να φωτογραφίζεις πάντα τα καλύτερα με τον πιο όμορφο τρόπο. (άρα εγώ αποκλείομαι..:idea:)

Πολύχρονοι 'ολοι σας.:grinning-smiley-043-bye-

Μιάς και πέρασε η μέρα και πάλι πολλά και θερμά ευχαριστώ γιά τις ευχές ολων σας..
Μάς τιμάτε..
Νάστε καλά και να συναντιόμαστε τακτικά και εδώ και δια ζώσης..

:grinning-smiley-043:ernaehrung004:

Σπύρο Σπύρο και Σπύρο, σας εύχομαι θερμά ότι καλύτερο, να σας χαίρονται οι δικοί σας, να είστε πάντα γεροί, και να συνεχίσετε με ζήλο να μας χαρίζετε τα όμορφα κείμενα σας.
-bye--bye--bye-

Δεχτειτε και τις δικες μου ευχες για μακροημερευση με οτι ποθει ο καθενας

Καθυστερημένα μεν, από καρδιάς όμως και οι δικές μου ευχές....Υγεία,σε σας και τις οικογένειές σας, ευτυχία και πολλή πολλή μουσική.

Καθυστερημένα μεν, από καρδιάς όμως και οι δικές μου ευχές....Υγεία,σε σας και τις οικογένειές σας, ευτυχία και πολλή πολλή μουσική.

Χρόνια πολλά και σε σένα.

Ότι επιθυμείς να το βρεις στο δρόμο σου!-bye--bye-

Re: Απάντηση: Σπυρος Σουρλας ,Δημοκηδης,SpyrosA

Και μ///π///δες σύντροφε.:grinning-smiley-043
Μην ξεχνάς τά ´δόκανα´.:flipout::flipout:

Χρονια Πολλά Σπυράκο μας.

να'τα και τα κωδικά κρυπτογραφημένα (σαν τα κλασσικά εικονογραφημένα..):D:grinning-smiley-043

@ Χρόνια πολλά στην αξιαγάπητη και υπομονετική symphonie fantastique η οποία "ανέχεται" την καθε είδους ακουστική ή άλλη ιδιοτροπία μας, τόσοι μαντραχαλέοι σε μια κατηγορία:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:ernaehrung004::ernaehrung004:
Πάντα με την ίδια διάθεση!:a0210: