Squid Game [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 41.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 13 31.7%
  • Καλή

Votes: 8 19.5%
  • Μέτρια

Votes: 3 7.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    41
Θα συμφωνισω για την γλωσσα, με κουραζει και εμενα αφανταστα.
Μεχρι στιγμης παντως για μενα το 4ο επεισοδιο ηταν το καλυτερο (αισιως εφτασα στο 6..)

Μετά από 2 επεισόδια μπορώ να πω ότι δεν αντέχω τα Κορεάτικα και τους υπότιτλούς τους. Με εκνευρίζει η γλώσσα και με κουράζει το ότι πρέπει να διαβάζω υπότιτλους.

Και δεν με έχει ιντριγκάρει αρκετά γενικότερα ώστε να το συνεχίσω.

Και εγω παλευω να τελειωσω το πρωτο ακομα, ανεπιτυχως…

Εννοείται ότι το έχουμε δει! Εκπληκτική ταινία!
Αλλά αυτό το τράβηγμα των λέξεων όλο νάζι, δεν παλεύεται κάποιες φορές.

• Like
Reactions: mikemtb
Επίσης δεν παλεύεται όταν τρώνε, που είναι λίγο αηδιαστικό..

Κι εγώ το είχα φοβηθεί αρχικά, λόγω όλου αυτού του hype, και λόγω ποιότητας Netflix, αλλά άξιζε..
Κατά τ άλλα, όσοι είστε στη μέση ακόμα, περιμένετε να τελειώσει και μετά βγάζετε συμπέρασμα..
Απλά αυτό.. χωρίς να θέλω να σποϊλαρω.

Kαλώς-κακώς, όλος ο πλανήτης είναι εξοικειωμένος με την αγγλική γλώσσα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αγγλόφωνες σειρές και ταινίες κάνουν θραύση ενώ οι αντίστοιχες μη αγγλόφωνες περνούν κάτω απο το ραντάρ - πλην εξαιρέσεων, αλλά και πάλι, σε περιορισμένο κοινό. Οι ισπανόφωνες έχουν κάπως καλύτερη αποδοχή λόγω διασποράς της γλώσσας. Απ'όσο έχω δει πάντως, υπάρχουν σειρές που αν ήταν αγγλόφωνες θα σάρωναν, αλλά δεν τις βοηθάει η γλώσσα...

Εμενα η Κορεατικη γλωσσα μ'αρεσει.
Την Αγγλικη δεν παω με τιποτα (στις σειρες). Γι'αυτο τις βλεπω μεταγλωτισμενες στα Γαλλικα. 😝

Τη ειδα την σειρα και την τελειωσα. Πολυ καλη.
Βλεπω αρκετα Κορεατικα. Τα προτεινω γενικα γιατι δυσκολα να βγαλουν παραγωγη που δεν λεει. Αντιθετα με τους Ιαπωνες που μπορει να βγαλουν κατι πολυ καλο και διπλα ενα σωρο που δεν βλεπονται, οι Κορεατες φαινεται να το μετρανε το χρημα που επενδυουν.

• Haha
Reactions: Panoramix
Το τελειωσα και εγω. Καλο ηταν, ισως βεβαια λιγο overhyped. Πολυ αρρωστακια παντως οι Νοτιοκορεατες. Πολυ σαδιστικο story.

Το τελειωσα και εγω. Καλο ηταν, ισως βεβαια λιγο overhyped. Πολυ αρρωστακια παντως οι Νοτιοκορεατες. Πολυ σαδιστικο story.
Μολις το ξεκινησα και εγω δες και το alice in borderland ειναι παρομοιο.

περναει παντως πολλα μηνυματα ζωης

Έρχεται η 2η σεζόν του Squid Game - "Δεν μας αφήσατε άλλη επιλογή"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εγώ τώρα κατάφερα να το δω. Μου άρεσε το επεισόδιο με τους βολους.

Άλλος για τα λεφτά!! :cool: