SSSOOOSSS !!!!!! Πρόβλημα με SONY 40Χ2000

Ελα μωρε τωρα. Σιγα μην κατσουμε να σκασουμε. Ηθελα να ξερα υπαρχει τροπος να μπορεις να φορτωσεις καινουργιο firmware?

Το θεμα ειναι βεβαια απο που γιατι δεν εχει καμια θυρα usb η τιποτα παρομοιο.

Δεν φτάνει που δεν καταλαβαίνουμε πως δουλεύει και κάνει
αυτά τα κουφά, εσύ θέλεις να την σκαλίσεις κιόλας:BDBDG54:

Βρε κάτσε στα αυγά σου :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Εφαγε κολλημα οποτε ουσιαστηκα μονο με βγαλσιμο απο την μπριζα εχεις κανονικο "Reboot"

συμβαινει συχνα σε διαφορα ηλεκτρονικα γιατι ολα εχουν γινει πολυ πολυπλοκα και παραλληλα οι εταιρειες με τον ανελεητο μεταξυ τους ανταγωνισμο βγαζουν τα προιοντα στην αγορα πολυ γρηγορα χωρις επαρκες "Beta testing"

Γνωμη μου ειναι οταν ξαναδεις κατι παρομοιο να την πας στο Service για αναβαθμιση λογισμικου οσο εισαι μεσα στην εγγυηση

Re: Απάντηση: SSSOOOSSS !!!!!! Πρόβλημα με SONY 40Χ2000

Εφαγε κολλημα οποτε ουσιαστηκα μονο με βγαλσιμο απο την μπριζα εχεις κανονικο "Reboot"

συμβαινει συχνα σε διαφορα ηλεκτρονικα γιατι ολα εχουν γινει πολυ πολυπλοκα και παραλληλα οι εταιρειες με τον ανελεητο μεταξυ τους ανταγωνισμο βγαζουν τα προιοντα στην αγορα πολυ γρηγορα χωρις επαρκες "Beta testing"

Γνωμη μου ειναι οταν ξαναδεις κατι παρομοιο να την πας στο Service για αναβαθμιση λογισμικου οσο εισαι μεσα στην εγγυηση

Εάν ζούσα στο εξωτερικό θα το έκανα.
Από την στιγμή όμως που μπορώ και διορθώνω κάτι μόνος μου
(τουλάχιστον έως τώρα) δεν θέλω ούτε να τους ξέρω ούτε να
με ξέρουν. Προτιμώ να το ρισκάρω από το μπλέξω με δαύτους.

Φιλε Αλέξη δεν υπαρχει ανθρωπος που θελει να μπλεκει σε τετοιες περιπετειες αλλα ποιο καλα να το αντιμετωπισεις τωρα παρα αργοτερα και να πληρωνεις και απο πανω

εχω μια crt sony 21in 21cl10 4 χρονια περιπου !!!μια φορα καθε 3-4 μηνες το κανει και μενα!!!απλα κανω οτι εξκανες και συ!! ΝΟ WORRIES!!:smile:

Aμα σου σκασει Αλεξη ξαφνικα και καμια μπλε οθονη τοτε σιγουρα σου εχουν κλοτσησει τα Windows:bang: ,οποτε θελει φορματ και ξαναπερασμα...:flipout: Περα απο την πλακα λογικα δεν θα εχεις στο μελλον καποιο μεγαλυτερο προβλημα περαν αυτα που αναφερεις.