Επειδή επίκεινται κάποια μεγάλα ταξίδια (πχ. Κίνα, κλπ.) τα σκέπτομαι και γω για το αεροπλάνο, κλπ.
Όμως, πέραν των θεμάτων θορύβου, με ενδιαφέρει πρωτίστως το κομμάτι ηχητικής αποδόσεως... Ότι Bluetooth έχω δοκιμάσει είναι μακράν χειρότερο από τα ενσύρματα...
Αναρωτιέμαι πώς τα πηγαίνει το Σόνυ σε αυτόν τον τομέα...
Flash / tzo ακούει ? Εσύ που έχεις εξαιρετικά ακουστικά, πως βρίσκεις τα MX 3 ?
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κριτική ακρόαση δεν θα κάνω με τα 1000Χ, αλλά δεν προσβάλλει ο ήχος τους.
Τυπικός hi-fi ήχος, όχι audiophile.
Και μόνο που εκμηδενίζουν το noise floor, όσο ήσυχο κι αν είναι το περιβάλλον, ξεκινούν με σοβαρό πλεονέκτημα.
Σε ταξίδι με αεροπλάνο που λες, δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει περισσότερο κανονικό ακουστικό χωρίς ακύρωση θορύβου.
Δεν πα’να κουβαλάς χιλιάδων ευρώ φορητό εξοπλισμό με dap και ακουστικά, θα ξεφτιλιστεί φορώντας ακουστικά ακύρωσης θορύβου μετά.
Και πόση ώρα αντέχεις να ακούς σε δυνατή ένταση με συμβατικά ακουστικά σε ταξίδι; Μια ώρα το πολύ.
Τα ακουστικά με ακύρωση θορύβου δεν θα θες να τα βγάλεις και θα ακούς σε πολύ πιο χαμηλή ένταση.
Τις προάλλες με τα κλειστά Sennheiser HD-820 άκουγα σε ήσυχο περιβάλλον και κάτι φωνές από το δρόμο που τις άκουγα στο βάθος δεν με άφηναν να απολαύσω και αναπολούσα τα Sony 1000Χ. Επίσης τα κανονικά κλειστά ακουστικά είναι αποπνικτικά χωρίς μουσική στα κενά ή σε ήσυχα περάσματα. Τα 1000X άνετα και χωρίς μουσική μπορώ να τα φοράω για πολύ ώρα.
Συνολικά τα χρησιμοποιώ και τα χαίρομαι τα 1000X σε αναλογία 10 προς 1 σε σχέση με τα υπόλοιπα σταθερά μου σετάπ.
Η άποψή μου είναι ότι πλην των ακριβών audiophile ακουστικών δεν θα έπρεπε να βγαίνει κανένα απολύτως ακουστικό χωρίς ακύρωση θορύβου.