ΣΤΑ 2 BLURAY TO 3o ΔΩΡΕΑΝ - PLAY.COM

Περίεργο γιατί έχω παραγγείλει πολλά προϊόντα άνω των 30 λιρών από Play και δεν είχα πρόβλημα, και αυτή τη στιγμή έχω ένα με περίπου 45 λίρες στα outstanding orders. DVD, CD, Games, software, μπλουζάκια και βιβλία στέλνει χωρίς πρόβλημα και η τελική τιμή είναι αυτή που βλέπεις από την αρχή. Γενικά μόνο hardware και gadgets αρνείται. Πάντως πρέπει να γυρίσεις τις τιμές σε Euro για να σου δεχτεί την παραγγελία για Ελλάδα.

thx engel85 :SFGSFGSF: , μπορεί να επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος ότι όντως δεν ισχύει αυτό το όριο ώστε να αγοράσω κάποια πραγματάκια που θέλω

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ψάξω για ΒluRay με ελληνικούς υπότιτλος στο play.com
Στο search μπορώ να ψάξω μόνο για dvd...

Απάντηση: Re: ΣΤΑ 2 BLURAY TO 3o ΔΩΡΕΑΝ - PLAY.COM

Περίεργο γιατί έχω παραγγείλει πολλά προϊόντα άνω των 30 λιρών από Play και δεν είχα πρόβλημα, και αυτή τη στιγμή έχω ένα με περίπου 45 λίρες στα outstanding orders. DVD, CD, Games, software, μπλουζάκια και βιβλία στέλνει χωρίς πρόβλημα και η τελική τιμή είναι αυτή που βλέπεις από την αρχή. Γενικά μόνο hardware και gadgets αρνείται. Πάντως πρέπει να γυρίσεις τις τιμές σε Euro για να σου δεχτεί την παραγγελία για Ελλάδα.
ας το επιβεβαιώσει κάποιος ώστε να προχωρήσω στην αγορά κάποιον bd :grandpa:

Μπορείς να παραγγειλεις άφοβα DVD/CD Games και Software. Ηλεκτρονικά δυστυχώς όχι.

Απλά επειδή με την Ελλάδα έχουν γίνει διαφορα παρατράγουδα (ας ειναι καλά τα καλόπαιδα στα ταχυδρομεία) είναι λιγο επιφυλακτικοί σε μεγάλες παραγγελιες ειδικά εαν δεν είσαι πελάτης για καιρό..

Πάντως δοκιμασε δεν χάνεις τιποτα, εαν υπάρξει πρόβλημα δεν θα προχωρήσει η παραγγελία σου και δεν θα χρεωθείς τίποτα. Ειναι πολύ αξιοπιστο eshop και δεν έχεις να φοβάσαι.

Εμένα μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί πολύ αξιόπιστο. Έχω κάνει καμία εικοσαριά παραγγελίες συνολικά και όλες φτάσανε ακριβώς στην ώρα τους χωρίς πρόβλημα. Ίσως και να έχω καλό ταχυδρόμο βέβαια… Για Blu-ray κοίτα και το amazon.co.uk γιατί τις ταινίες της Fox τις έχει φτηνότερα. Στις υπόλοιπες προτίμησε Play.