Στα ίχνη μιας 32" Sharp(1080p)

Murinus

New member
28 January 2008
15
Γεια σας και πάλι παιδιά!

Ήταν να πάρω την 40ra της sony και τελικά στην πορεία σκέφτηκα πως μια 32" μπορεί να μου προσφέρει άνετα αυτά που θέλω.. οποτε άρχισα να το ψάχνω και βρήκα αυτή την TV: http://www.sharp.ca/products/index.asp?cat=30&id=682&mod=specs&f= για gaming και μετά ταινιούλες ktlp

Το θέμα είναι πως στην europe αλλάζουν τα ονόματα και οι κωδικοί ktlp ktlp και είναι κάπως δύσκολο να βρω το συγκεκριμένο μοντέλο, τελικά έχει έρθει Ελλάδα?Αν όχι ίσως μπορείτε να μου προτείνεται κάποια άλλη?Η να αρχίσω πάλι να σκέφτομαι την Sony..?(KDL-40X3500)τι κάθομαι και συγκρίνω θα μου πείτε τώρα αλλα τέλος πάντων.

Κόλαση η αγορά TV....

Γεια σας και πάλι παιδιά!

Ήταν να πάρω την 40ra της sony και τελικά στην πορεία σκέφτηκα πως μια 32" μπορεί να μου προσφέρει άνετα αυτά που θέλω.. οποτε άρχισα να το ψάχνω και βρήκα αυτή την TV: http://www.sharp.ca/products/index.asp?cat=30&id=682&mod=specs&f= για gaming και μετά ταινιούλες ktlp

Το θέμα είναι πως στην europe αλλάζουν τα ονόματα και οι κωδικοί ktlp ktlp και είναι κάπως δύσκολο να βρω το συγκεκριμένο μοντέλο, τελικά έχει έρθει Ελλάδα?Αν όχι ίσως μπορείτε να μου προτείνεται κάποια άλλη?Η να αρχίσω πάλι να σκέφτομαι την Sony..?(KDL-40X3500)τι κάθομαι και συγκρίνω θα μου πείτε τώρα αλλα τέλος πάντων.

Κόλαση η αγορά TV....

Ναι έχει έρθει Ελλάδα με κωδικό LC-32X20E και με τιμή κοντά στα 1350 ευρω. Με τέτοια τιμή όμως θα έλεγα να πας σε μεγαλύτερες ίντσες.

Με ποσαααα ? 1350 Ευρωωωω?
e022.gif

Καλα ρε Murinus ............. ψαχνεσε για το αν η Καλομοιρα θα κανει καριερα στο εξωτερικο η του να διαλεξεις να την Σκαρλετ Γιοχανσον που σου την πεφτει κιολας ?
Τα θες και τα αναρωτιεσε η απλα ετυχε λογο αναδρομου Ερμη?:flipout::flipout:

Ηταν να παρεις 40αρα και τωρα σκεφτεσαι 32αρα? Δηλαδη οπως λεμε "απο δημαρχος (40") , κλητηρας (32")".

Αν και με μολις 40" δεν γινεται κανεις δημαρχος αλλα το λεω σαν παραδειγμα...:flipout:

Ηταν να παρεις 40αρα και τωρα σκεφτεσαι 32αρα? Δηλαδη οπως λεμε "απο δημαρχος (40") , κλητηρας (32")".

Αν και με μολις 40" δεν γινεται κανεις δημαρχος αλλα το λεω σαν παραδειγμα...:flipout:

Και αν σκεφτεις και με ποια 40ρα μαλιστα ............. τοτε του δινεις και ενα εισητηρειο για υποψηφιος τροφιμος .
Οσον αφορα το που , ονοματα δεν λεμε , απλα για να σας δωσω και την βοηθεια του κοινου σας λεω οτι ειναι και δενδρο με αλλο τονισμο και ενα ορθογραφικο λαθος :flipout::flipout:

Γεια σιγά ρε παιδιά.. δεν είπα ποτε πως η Sharp είναι καλύτερη από την Sony απλά όταν είναι να σκάσεις 2.600euros κάπως το σκέφτεσαι.. και δεν είχα ιδέα για την τιμή της Sharp.Τώρα που ξέρω σίγουρα θα το ξανά σκεφτώ και θα ψάξω για άλλη 32" .. αν είναι βεβαια να πάω για την $ony τότε θα πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα..αλλα απότι καταλαβαίνω η διαφορα είναι τεραστια οποτε το αξίζει.

Γεια σιγά ρε παιδιά.. δεν είπα ποτε πως η Sharp είναι καλύτερη από την Sony απλά όταν είναι να σκάσεις 2.600euros κάπως το σκέφτεσαι.. και δεν είχα ιδέα για την τιμή της Sharp.Τώρα που ξέρω σίγουρα θα το ξανά σκεφτώ και θα ψάξω για άλλη 32" .. αν είναι βεβαια να πάω για την $ony τότε θα πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα..αλλα απότι καταλαβαίνω η διαφορα είναι τεραστια οποτε το αξίζει.

Η ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ
ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕ SHARP

Αν είχα την οικονομική άνεση να αλλάζω τηλεόραση κάθε χρόνο, τότε θα είχα πάρει απευθείας 46". Φυσικά, δεν θα έπαιρνα οποιαδήποτε, αφού (όπως έχω ξαναγράψει) δίνω προτεραιότητα στην ποιότητα απεικόνισης...

Όσο για το 1080p σε 32", έχω τις αμφιβολίες μου στο κατα πόσο είναι χρήσιμο. Σε αυτή τη διάσταση, πρέπει σχεδόν να κολλήσεις τη μύτη σου στην TV για να επωφεληθείς από τη μέγιστη ευκρίνεια. Εκτός αν χρησιμοποιείται και ως οθόνη PC.

.

Κόλαση η αγορά TV....

Ε, αυτά έχουν οι απαιτήσεις... Σε μικρό μέγεθος, ό,τι και να πάρεις, το ίδιο θα σου φαίνεται, ειδικά στο 1080 με μικροσκόπιο ίσως δεις διαφορά! Προσδιόρισε το budget σου πρώτα. Αν είναι να δώσεις 1500, πάρε πειρισσότερες ίντσες. Δεν θα το μετανιώσεις.

Φίλε Murinus, μόλις χθές αγόρασα την Sony 32D3000 από internetικό κατάστημα. Την έβαλα στο μικρό σαλόνι μου (απόσταση θέασης 2 και 2.5 μέτρα) και είναι εξαιρετική σε όλα της:
α) τηλεοπτικό σήμα από μερικά κανάλια σαν να βλέπεις DVD άσε που ξεχωρίζεις περίσσότερες λεπτομέρειες από την CRT 26'' που είχα
β) dvd θέαση, έβαλα τον αρχοντα των δακτυλιδιών να παίξει και έμεινα με ανοιχτό το στόμα
γ) σύνδεση με laptop για να δω τα 720p που είχα κατεβάσει, πραγματική απόλαυση δεν θέλεις να σταματήσεις να βλέπεις

μοναδικό αρνητικό μέχρι τώρα, αργεί περίπου 2 δευτερόλεπτα για να αλλάξει από τό ένα τηλεοπτικό κανάλι σε άλλο (όχι ότι με νοιάζει αλλά το αναφέρω)

Για τα 1075 ευρώ που έδωσα πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο για το σαλονάκι μου. Συστήνεται με κλειστά μάτια!!!

Φίλε Dimitrello, μια που έχουμε την ίδια TV, πώς σου φαίνεται το μαύρο φόντο σε σκοτεινό δωμάτιο; Είναι εντελώς ομοιογενές;

Κοίτα να δεις σύμπτωση, αυτές τις μέρες ψάχνομαι και εγώ γενικός και τελικά κατέληξα στην 32D3000, διάβασα διαφορα σχόλια από τα παιδιά εδώ στο forum και κάτι reviews από site και τελικά το πήρα απόφαση.

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL32D3000/Conclusion.php

Μονη ερώτηση, έχει κάποια διαφορα η 32D3000 με 32D3000E?Γιατί σε πολλά site την βλέπω D3000 σε αλλα D3000E.

Tέλος πάντων..μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας θα την έχω :)

Φίλε Dimitrello, μια που έχουμε την ίδια TV, πώς σου φαίνεται το μαύρο φόντο σε σκοτεινό δωμάτιο; Είναι εντελώς ομοιογενές;

Δεν μου χτύπησε κάτι αρνητικά μέχρι τώρα, αλλά θα το τσεκάρω... Θα προσπαθήσω να έχω και φωτο!