Stahltek Vekian, EMM LABS DAC2....και ο Guest Star!

Bρε παιδια......τα παλλικαρια εκαναν μια παρειστικη ακροαση σε 3 πολυ καλες μηχανες νταλα του Αυγουστου και εκαναν μια αναφορα στο τι ακουσαν με αυτες!!!

Στο Hi End πολλα κουλα ειδαμε-βλεπουμε και θα δουμε ειτε σε μια σχεδιαση ειτε στο θεμα της τιμολογιακης πολιτικης οπου ειδικα εδω πολλες φορες οι διαφοροι κατασκευαστες μας στελνουν με τα ταμπελακια που κρεμανε στα προιοντα τους.....

Τα εχουμε πει οτι στο Hi End απο ενα σημειο και μετα πληρωνεις πολλα για να παρεις λιγα ----δυστυχως ειτε μας αρεσει ειτε οχι---κακως φυσικα αλλα χωρις να ειναι θεσφατο αυτο ισχυει ....

Εχουμε ακουσει μηχανες που χωρις να αξιζουν μια περιουσια ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ....αβιαστα ,αερινα και το κυριοτερο...γεματα συναισθημα και μουσικο πλουραλισμο......ας το παρουμε οπως θελουμε......ειτε ειναι μαγκας ο σχεδιαστης του μηχανηματος ,ειτε ο αλλος μαγκας βασιζομενος στο marketing ξερει να πουλαει μηχανες σε απιστευτες τιμες και κοστος.

Οπως ειπε ο Χιουστον και ο Geopolitis πριν ενα πολυ βασικο εως και κομβικο σημειο στην αναδειξη των αρετων μιας μηχανης ειναι ειτε ο χωρος ειτε τα αλλα συνοδα οπου ευκολα μπορουν να σε οδηγησουν σε λαθος συμπερασματα(ακομα και αν διακατεχομαστε απο σωστα κριτηρια-βλεπε εμπειριες,χρονια ακουσματα)....

Για μενα ειδικα στα ψηφιακα σιγουρα υπαρχει δρομος βελτιωσης και σιγουρα αρκετες κατασκευες θα βγουν στο προσκηνιο η καθε μια με τον ηχο της,τον χαρακτηρα της,τις αναλογες αναγκες οδηγησης......οι τιμες τωρα...ειναι αλλο θεμα !!!!!

Χαιρομαι που οι λεβεντες εκαναν αυτο το ηχητικο τεστακι και μας ανεφεραν τα σχολια τους,για πολλους αυτες οι μηχανες μπορει να φανταζουν απιαστο ονειρο,υπερβολη,φθονος,λαθος αγορα,ομως νομιζω οτι αυτο δεν πρεπει να μας απασχολει μιας και το κοινο μας ζητουμενο ειναι η σωστη και πραγματικη αποδοση ενος μουσικου δρωμενου,το συναισθημα που βγαζει ο καθε καλλιτεχνης με την μπαντα του και φυσικα η πραγματικη κατα το δυνατον αναπαραγωγη των μουσικων οργανων μιας και αυτα ειναι τα standards και πολυ δυσκολα αλλαζουν χαρακτηρα.........του πο@στη να ακουσουμε ενα βαρβατο σετακι της ΤΑΜΑ να μοιαζει με Τσελλο.......ξερουμε τι ζηταμε ,ξερουμε τι πρεπει να ακουσουμε.......γιαυτο και οι ακροασεις ονειρικων η μη μηχανων παντα γινεται με καλη παρεα,μπυριτσα,κοψιδια και Χαιεντοκουβεντα μεχρι αργα.........

Μπραβο λεβεντες..........

.........του πο@στη να ακουσουμε ενα βαρβατο σετακι της ΤΑΜΑ να μοιαζει με Τσελλο.......ξερουμε τι ζηταμε ,ξερουμε τι πρεπει να ακουσουμε.......γιαυτο και οι ακροασεις ονειρικων η μη μηχανων παντα γινεται με καλη παρεα,μπυριτσα,κοψιδια και Χαιεντοκουβεντα μεχρι αργα.........

Μπούρδες..Ακου ΤΑΜΑ να μοιάζει με τσέλλο..

αντε παρτε τα παραμασχαλα να τ ακουσουμε Σαλονικα το Σεπτεμβρη...μπραβο παιδια , Χιουστονα και geopoliti παντα τετοια...

γραψτε κ καμια κουβεντα παραπανω , να διαφωτιστουμε κι εμεις που δεν τ ακουσαμε...

αντε παρτε τα παραμασχαλα να τ ακουσουμε Σαλονικα το Σεπτεμβρη...μπραβο παιδια , Χιουστονα και geopoliti παντα τετοια...

γραψτε κ καμια κουβεντα παραπανω , να διαφωτιστουμε κι εμεις που δεν τ ακουσαμε...

Αμα ξαναφορεσεις βινυλιο ....ξερεις εσυ ,θα σου φερω το Vekian να το ακουσεις στο τσαρδι σου με τα παλιοηχεια που εχεις!!!!!!!!!-bye--bye-
Αγορι μου τρελλο!!!!!!!!!

Να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω το Vekian.......απο το ταπεινο Dac του ΑMR -77 ΠΑΙΖΩ ΔΙΑ ΜΕΣΩ USB καλωδιου και τους σκληρους μου φυσικα!!!!!!!!!!!!!!

Kάποτε γνωστός μαγαζάτορας καταστήματος με αξεσουάρ στο κέντρο σε ερώτησή μου αν αξίζει η διαφορά για κάτι ακριβό που "ζαχάρωνα" μου απάντησε με την εξής αποστομωτική φράση.

"Τί να σου πώ ρε φίλε, ένας ακούει μια διαφορά και χάνει τον ύπνο του και άλλος με την ίδια λέει ..ε καί;" ...

Πολλές φορές στις πανάκριβες κατηγορίες ισχύει αυτός ο κανόνας

για να μην δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις.

τα 3 ντακ εχουν τελειως διαφορετικη προσεγγιση.

το στιλος παιζει πληροφοριες απο την μεση και πανω. προς τα κατω δεν εχει. απορω τι σας αρεσει σε ενα μηχανημα που παιζει τα μισα απο τα περιεχομενα της ηχογραφησης.

το εμμ και το βεκιαν ειναι πραγματικα σε εντελως αλλο επιπεδο απο το στιλος.
δεν εχουν την ιδια αποψη αλλα παιζουν ολη την πληροφορια .
επειδη δεν τα εχω ακουσει μαζι, δεν εκφερω γνωμη - αποψη.

Eνω το Stylos το έχεις ακούσει ε? Όπως είχες ακούσει και το Contriva τότε...Ξέρεις, τότε που είχες πάει incognito! -bye-

Εγώ είμαι κορόιδο που δεν το αλλάζω με τίποτα που κοστίζει κάτω από 7000Ε φαντάζομαι. Ούτε έχω ακούσει άλλα μηχανήματα ποτέ.

Αντί να χαίρεστε που υπάρχει ενα dacακι που μπορεί να σώσει κόσμο, που ειναι η ευκαιρία του αιώνα, κάθεστε και λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι (ή ότι σας βάζουν στο κεφάλι)!

Aν θέλετε να εκφέρετε άποψη πάρτε το μηχανάκι σπίτι σας και πείτε ότι θέλετε μετά!

Last edited:
το στιλος παιζει πληροφοριες απο την μεση και πανω. προς τα κατω δεν εχει. απορω τι σας αρεσει σε ενα μηχανημα που παιζει τα μισα απο τα περιεχομενα της ηχογραφησης.

αυτα φανταζομαι τα εχεις ονειρευτει απο τη στιγμη που δε το εχεις ακουσει....

Ενταξει,καταλαβαμε,οι μασκες επεσαν,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αφου γνωριζεστε με τα μικρα σας ονοματα δεν λυνετε τις διαφορες σας απο το τηλεφωνο,κοστιζει λιγοτερο και απο το ποιο φθηνο dac.

Ενταξει,καταλαβαμε,οι μασκες επεσαν,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αφου γνωριζεστε με τα μικρα σας ονοματα δεν λυνετε τις διαφορες σας απο το τηλεφωνο,κοστιζει λιγοτερο και απο το ποιο φθηνο dac.

Quader, ψοφας για συνωμοσιολογια ε?

Διαφορες εχουν μονο οι εμποροι γιατι εκει παιζονται λεφτα...

Οι χομπιστες δεν εχουν διαφορες, μονο διαφωνιες....

Συγχαρητήρια για την μεταφορά των εμπειριών!
Οπως όλες περιέχει προσωπικά φίλτρα αλλά αυτό ισχύει πάντα και παντού.

"Τί να σου πώ ρε φίλε, ένας ακούει μια διαφορά και χάνει τον ύπνο του και άλλος με την ίδια λέει ..ε καί;"

Πολύ εύστοχο.

@Χιούστον.
Ασχετο. Συγχαρητήρια για το ηχείο σου. Με τον χαρακτήρα του, αλλά πολύ ευχάριστο. Στην τιμή του απ τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της αγοράς.

Απάντηση: Re: Stahltek Vekian, EMM LABS DAC2....και ο Guest Star!

Μη μιλάς έτσι για τους φίλους μας! :grinning-smiley-043

Συγχαρητήρια για την μεταφορά των εμπειριών!
Οπως όλες περιέχει προσωπικά φίλτρα αλλά αυτό ισχύει πάντα και παντού.

Πολύ εύστοχο.

@Χιούστον.
Ασχετο. Συγχαρητήρια για το ηχείο σου. Με τον χαρακτήρα του, αλλά πολύ ευχάριστο. Στην τιμή του απ τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της αγοράς.

Σε ευχαριστώ πολύ Μανώλη, να είσαι καλά!

Οπου συγκρουονται βουβαλια την πληρωνουν τα μυρμηγκια.