Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Απάντηση: Re: Stahltek Vekian, EMM LABS DAC2....και ο Guest Star!
οταν λες βουβαλια, τι ακριβως εννοεις?

οταν λες βουβαλια, τι ακριβως εννοεις?
αυτα φανταζομαι τα εχεις ονειρευτει απο τη στιγμη που δε το εχεις ακουσει....
Eνω το Stylos το έχεις ακούσει ε? Όπως είχες ακούσει και το Contriva τότε...Ξέρεις, τότε που είχες πάει incognito!
Εγώ είμαι κορόιδο που δεν το αλλάζω με τίποτα που κοστίζει κάτω από 7000Ε φαντάζομαι. Ούτε έχω ακούσει άλλα μηχανήματα ποτέ.
Αντί να χαίρεστε που υπάρχει ενα dacακι που μπορεί να σώσει κόσμο, που ειναι η ευκαιρία του αιώνα, κάθεστε και λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι (ή ότι σας βάζουν στο κεφάλι)!
Aν θέλετε να εκφέρετε άποψη πάρτε το μηχανάκι σπίτι σας και πείτε ότι θέλετε μετά!
δηλαδη οποιος εχει ακουσει το στιλος το εχει αγορασει?
και που ξερεις οτι δεν το εχω ακουσει?
το Contriva δεν το ξερω τι ειναι.
περι κοροιδου μην περιμενεις απο εμενα σχολιο.
θα χαιρομαστε πολυ να υπηρχε ντακακι που να σκιζει τα ακριβα αλλα το συγκεκριμενο δεν παιζει τιποτα και εχει σουξε μονον στην Ελλαδα.
Ποιος είπε ότι όποιος το έχει ακούσει το έχει αγοράσει. Ειπα ότι αν δεν το έχες ακούσει δεν μπορείς να έχεις άποψη. Και ξέρω ότι δεν το έχεις ακούσει επειδή δεν υπήρχε ΠΟΤΕ σαν demo για δανεισμό στο σπίτι και όποιο έρχεται φεύγει αμέσως οπότε δεν τον είχε και ο αντιπρόσωπος στο μαγαζί του στημένο....ΠΟΤΕ. Και τους 5-10 που το έχουν τους ξέρω όλους, οπότε γνωρίζω.
Το contriva είναι το ηχείο που είχες πάει να ακούσεις και είπες ότι τα Tidal ξυρίζουν, τώρα βέβαια δεν έχουν μπάσο αλλά αστο αυτό - άλλο θέμα.
Το αν έχει σουξέ μονο στην Ελλάδα, που δεν έχει - δες λίγο υπερσυστήματα στη Κίνα, δεν μου λέει τίποτα. Δεν περιμενω να γράψει κάποιος στο audiogon ούτε στο Absolute Sound για να αγοράσω κάτι. Δεν θα είχα ούτε Tidal, που πλέον γίνεται πανικός, αν ήταν έτσι. Πριν 3 χρόνια δεν τα ήξερε η μάνα τους.
Και το vekian δεν το ξέρει η μάνα του πουθενά, παρα μόνο οι κινέζοι - κοίτα σύμπτωση, και ομως σκοτώνει!
Εμμέσως πλην σαφώς τι μου λες, ότι έχω κάποιο κέρδος να μιλάω για το Stylos? Στα τέτοια μου ρε Βλαση, ελεος! Μην το πάρει ποτέ κανένας, ας πάρει buffalo.
Καλά μπάνια να έχουμε! Φιλιά!
Καλά μπάνια να έχουμε!
Bλασης και γω ....Βλασης και ο Wind ???????
H για μενα πηγαιναν κατα λαθος τα ανωθεν?
Ποιος είπε ότι όποιος το έχει ακούσει το έχει αγοράσει. Ειπα ότι αν δεν το έχες ακούσει δεν μπορείς να έχεις άποψη. Και ξέρω ότι δεν το έχεις ακούσει επειδή δεν υπήρχε ΠΟΤΕ σαν demo για δανεισμό στο σπίτι και όποιο έρχεται φεύγει αμέσως οπότε δεν τον είχε και ο αντιπρόσωπος στο μαγαζί του στημένο....ΠΟΤΕ. Και τους 5-10 που το έχουν τους ξέρω όλους, οπότε γνωρίζω.
Το contriva είναι το ηχείο που είχες πάει να ακούσεις και είπες ότι τα Tidal ξυρίζουν, τώρα βέβαια δεν έχουν μπάσο αλλά αστο αυτό - άλλο θέμα.
Το αν έχει σουξέ μονο στην Ελλάδα, που δεν έχει - δες λίγο υπερσυστήματα στη Κίνα, δεν μου λέει τίποτα. Δεν περιμενω να γράψει κάποιος στο audiogon ούτε στο Absolute Sound για να αγοράσω κάτι. Δεν θα είχα ούτε Tidal, που πλέον γίνεται πανικός, αν ήταν έτσι. Πριν 3 χρόνια δεν τα ήξερε η μάνα τους.
Και το vekian δεν το ξέρει η μάνα του πουθενά, παρα μόνο οι κινέζοι - κοίτα σύμπτωση, και ομως σκοτώνει!
Εμμέσως πλην σαφώς τι μου λες, ότι έχω κάποιο κέρδος να μιλάω για το Stylos? Στα τέτοια μου ρε Βλαση, ελεος! Μην το πάρει ποτέ κανένας, ας πάρει buffalo.
Καλά μπάνια να έχουμε! Φιλιά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.