Stand προβολεα !!!

Απάντηση: Re: Stand προβολεα !!!

Και δυσκολότερο από όλα, μου έφτιαξε ανταλλακτικό για φωτογραφική φυσούνα με την οποία τραβάω τα μάκρο μου.
Μ´αρέσουν τα δύσκολα.
Είναι πρόκληση και έχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση η επιτυχής κατασκευή τους.

Απάντηση: Re: Stand προβολεα !!!

Μ´αρέσουν τα δύσκολα.
Είναι πρόκληση και έχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση η επιτυχής κατασκευή τους.

Βρε κατασκευαστη της να μην πω, πες μας πως καταφερες να κρυψεις σε 70 ποντους αλλους 90 που ανοιγει και φτανει τα 1,6μετρα :grinning-smiley-043:flipout::ernaehrung004:

Προβολεα για την βεραντα απεκτησα.
Πανι φορητο με τριποδο επισης.
Την προβολη του τηλεοπτικου σηματος την ανελαβε ενας δορυφορικος δεκτης μεσω Nova με συνδεση S-video.
Το μονο που μου ελειπε απο την ολη υλοποιηση ηταν μια βαση τροχηλατη για τον προβολεα μιας και δεν ηθελα να τρυπησω τοιχους η ταβανι στην βεραντα.
Σας παραθετω φωτογραφιες γιατι πιστευω οτι μια τετοια βαση ισως ενδιαφερει και αλλους φιλους. Υποψιν οτι η βαση ειναι χειροποιητη (κοινως DIY) .
Το υψος της ειναι 70 εκ, και τηλεσκοπικα ανεβαινει μεχρι τα 160 εκ.
Να προσθεσω οτι η βαση ειναι παρα πολυ σταθερη. Ακομη και στο μεγιστο ανοιγματης δεν "παλαντζαρει" καθολου.
Οτιδηποτε αλλες πληροφοριες η αποριες εχετε μπορειτε να με ρωτησετε.

ΥΓ. Την βαση δεν την εφτιαξα εγω αλλα την αγορασα ετοιμη .

Προφανως Χρηστο γιατι μετρησα μονο τον σωληνα χωρις το plate και την βαση με τα ροδακια κτλ. Και ισως ειναι και 80 ο καθαρος σωληνας. Δεν μπορω να πω οτι μετρησα και με ακριβεια.. Ηταν βραδυ.... :sleep:

Προφανως Χρηστο γιατι μετρησα μονο τον σωληνα χωρις το plate και την βαση με τα ροδακια κτλ. Και ισως ειναι και 80 ο καθαρος σωληνας. Δεν μπορω να πω οτι μετρησα και με ακριβεια.. Ηταν βραδυ.... :sleep:

:ciao::jester:

Καλά, όχι οτι προφανώς ισχύει σε αυτή την περίπτωση, αλλά με 3 σωλήνες αντί για 2, μπορείς να κρύψεις άνετα 90 πόντους σε 70 (αυτό το κρύψιμο των "τόσων" πόντων μέσα σε "τόσους" με προκαλεί να πω κανα σόκιν αλλά κρατιέμαι!)

Κι εμένα μου έχει φτιάξει μια ίδια, σχεδόν δύο χρόνια πριν.
Επειδή δεν την μετακινώ, την ζήτησα με ακίδες.
Στο διάστημα αυτό έχω αλλάξει δύο φορές χώρο προβολής και το ρυθμιζόμενο ύψος της με διευκόλυνε στις τοποθετήσεις.
Είναι μια πολύ πρακτική και ευέλικτη λύση.