Standesign

tsoulfas panagiotis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,046
ωλειται το γνωστο ρακ της Standesign.Το ρακ ειναι 5 θεσεων κ πολυ βαρη!Η τιμη του απο 550 περιπου στα 250.Επικοινωνια 6938103010.Η συγκεκριμενη φωτο ειναι απο το internet,καθως δεν εχω αυτην την στιγμη την ψηφιακη μου σπιτι,προκειτε ομως ακριβως για το ιδιο ρακ.

Attachments

• standesign.jpg
    standesign.jpg
    59.9 KB · Views: 375
Θα ήθελα να μάθω, όπως το κοιτάμε απο μπροστά το βάθος, στο κάτω μέρος, εκεί που πατά στο έδαφος! επίσεις φάρδος και ύψος!

νομιζω πως ειναι 25-26 εκατοστα τουλαχιστον αλλα θα το μετρησω κ θα σου απαντησω αυριο....Ειναι απιστευτο ρακ παντως κ ο μονος λογος που το δινω ειναι γιατι οι συσκευες μου ειναι καπου 8-9

Παναγιωτη καλημερα, θα σου ητανε ευκολο να ανεβασεις φωτο οπως επισης τι κοστος θα εχει για να το στειλεις αθηνα?

ΥΓ: τα ραφια ειναι ειναι με ξυλο ή γυαλι?

Last edited:
καλημερα Στελιο φωτο εχω ειδη σηκωσει.Τα ραφια ειναι απο ξηλο,αλλα καληστα θα μπορουσες να φτιαξεις κ δικα σου απο γυαλι,αν εχεις καποιον,για να ερθει Αθηνα το κοστος θα ειναι 3-4 ευρο

Γεια σου Παναγιώτη, με ενδιαφέρει το rack. Για Αθήνα ανέφερες κόστος μεταφοράς 3-4Ε σωστά;
Θα ήθελα αν γίνεται ένα σταθερό τηλ. για να δούμε πως μπορεί να γίνει η συναλλαγή, μιας και τώρα βρίσκομαι εκτός Ελλάδας. Εγώ μπορώ να σου καταθέσω μια προκαταβολή σε λογαριασμό για το καπάρωμα και σε 20 περίπου μέρες που επιστρέφω μου το στέλνεις.
Χαιρετώ, Τάσος.

λοιπον παιδια το ρακ εκλεισε στον Τασο,Τασο οπως τα ειπαμε τηλεφωνικος....Αυριο θα σου στειλω το πμ με τα στοιχεια κ μιλαμε παλι με το καλο οταν ερθεις.Παρακαλω να κλεισει η αγγελια

Πάνο ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση και τις συμβουλές σου. Σίγουρα ένα καλό παράδειγμα για το φόρουμ! Περιμένω λοιπόν τα στοιχεία σου και τα ξαναλέμε οσονούπω. Τάσος.:a0210: