Star Trek Beyond

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    41
Re: Star Trek Beyond (2016)

Μεχρι εδω ....

patrick1.jpg

... καλα ηταν !

Τον πηγατε παραπερα και εχασε την περπατησια του ...

Μεχρι εδω ....

patrick1.jpg

... καλα ηταν !

Τον πηγατε παραπερα και εχασε την περπατησια του ...

Μεσα στο παθος της στιγμης εδωσες broken link. Το φαλακρο "μονοπολο" δεν θα εκανε ποτε τετοιο λαθος :ernaehrung004:

Μεσα στο παθος της στιγμης εδωσες broken link. Το φαλακρο "μονοπολο" δεν θα εκανε ποτε τετοιο λαθος :ernaehrung004:

Ισως καλυτερα που "εσπασε" το λινκ ...

Μου υπενθυμισε οτι δεν εχω λογο να φυτιλιαζω τους Πικαρντικους.
Δεν ειναι δικη μου δουλεια (και ιδιοτητα) να αναδεικνυω αρετες του TOS πανω στο TNG.

Αλλα να .... ειδα τον Χατζ μετα απο κατι μηνες .... και παρασυρθηκα .... ο γυμνασιοπαις ! :p

Mα .... ποιος ασχολειται με την Seven ?.... ειμαστε ασεξουαλικοι οι Γουκηδες ! :p
Μεγαλωσαμε με Leia .... :laugh: .... μοναδικος μας ποθος ειναι τα Death Star plans ! :proud:

Απάντηση: Star Trek Beyond (2016)

Το να γυριστεί ταινία Star Trek χωρίς να υπάρχει σενάριο, δεν το περίμενα.
Μάπα το καρπούζι, μόνο αν έχεις τίποτα πατατάκια/ποπ κορν, σε μεγάλη σακούλα ανοιγμένα, για να μη μπαγιατέψουν κάθεσαι και το βλέπεις.
Αν σου τύχει κάτι και πεταχτείς πουθενά για κάνα 20λεπτο, δεν χάνεις τίποτα, όταν επιστρέψεις παρακολουθείς κανονικά τη ...ροή των γεγονότων.
Κρίμα γιατί το καστ είναι καλό και θα μπορούσε να ήταν μια καλή περίοδος Σταρ Τρέκ.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω δει ταινίες που τουλάχιστον κράτησαν ένα επίπεδο και μια ατμόσφαιρα που αρμόζει στο "σύμπαν" του Star Trek.
Η συγκεκριμένη ταινία ήταν (IMO) απογοητευτική! Μακράν η χειρότερη της σειράς! Ο Κέρκ υποτονικός, ο Σπόκ σαν ζόμπι, οι υπόλοιποι με ελάχιστη συμμετοχή, μια "μεταγραφή" χωρίς κάποιο προφανές ενδιαφέρον, και μια (εκτός ταινίας) απώλεια που μας στεναχώρησε ο γνωστός και αγαπητός Τσέκοφ (Peter Yelchin)
Νομίζω πως η σειρά ταινιών, χρειάζεται μεγαλύτερη σεναριακή σοβαρότητα ή αλλαγή στον προσανατολισμό (άλλο πλήρωμα, άλλο σκάφος).
Όταν αποφασίζεις να κάνεις ένα reboot σαν αυτό που έγινε το 2009, οφείλεις να είσαι σοβαρότερος.

το μόνο που θα έσωζε μια τέτοια ταινία είναι να αλλάζανε τα ονόματα και την ονομάζανε space cowboys straight out from the academy

ήξερα ότι θα ήταν ψιλομάπα με βάση τις 2 προηγούμενες, τόσο απαράδεκτα τραγική δεν το φανταζόμουν

αν και οι επόμενες είναι του ίδιου ύφους, δε θα τις δω ούτε από περιέργεια

το franchise απέχει πλέον έτη φωτός από τις μέρες του next generation - μιλάμε για κατάντια

Βρε μανια με το TNG .... :laugh:

Το TNG ηταν η εκδοχη της επιστημονικης κοινοτητας για εξερευνηση αλλων κοσμων.
Και συγκεκριμενα του JPL της NΛSΛ. Eυτυχως ξεμπερδεψαμε με τους μαρκησιους
εκεινης της εποχης. Δυστυχως .... πεσαμε σε χειροτερα. Στα πολυ χειροτερα.
Αλλα οχι οτι αυτο θα πρεπει να μας γυρισει στο TNG.

Star Trek ειναι .....

vgr1.jpg

και με τους αντιστοιχους ηθοποιους !!!

Βρε μανια με το TNG .... :laugh:

Το TNG ηταν η εκδοχη της επιστημονικης κοινοτητας για εξερευνηση αλλων κοσμων.
Και συγκεκριμενα του JPL της NΛSΛ. Eυτυχως ξεμπερδεψαμε με τους μαρκησιους
εκεινης της εποχης. Δυστυχως .... πεσαμε σε χειροτερα. Στα πολυ χειροτερα.
Αλλα οχι οτι αυτο θα πρεπει να μας γυρισει στο TNG.

Star Trek ειναι .....

vgr1.jpg

και με τους αντιστοιχους ηθοποιους !!!

μα τα έχουμε πει 1000 φορές

το star trek δεν είναι επιστημονική φαντασία δράσης, γιαυτό υπάρχει το star wars

οφείλει να είναι πιο ψαγμένο σεναριακά - να το φιλοσοφεί, να το ηθικολογεί, να το κουβεντιάζει, να δημιουργεί χαρακτήρες με βάθος, να ψάχνει τι είναι σωστό και τι λάθος....

το tng τα είχε όλα αυτά σε πολύ μεγάλο βαθμό γιαυτό και είναι κορυφή

το reboot του franchise είναι μακράν ό,τι πιο τραγικό μπορούσαν να κάνουν

συγκρίνω το τελευταίο star wars με αυτό το μαύρο και άραχνο χάλι και με πιάνει θλίψη

δεν έχω ξαναψηφίσει "κακή" για κάποια ταινία, αν υπήρχε επιλογή "χειρότερη και από απαράδεκτη", αυτή θα ψήφιζα!

Ψήφισα απλά καλή για κάποια πράγματα.. οπότε είμαι μαζί με τον Μάνο όπως είδα! :cool:

Είναι αλήθεια ότι η νέα σειρά του franchise έχει αλλάξει ύφος σε σχέση με τις παλιές ταινίες..
Το σενάριο δεν ήταν δυνατό, και από ένα σημείο και μετά όλα ήταν σχεδόν προβλέψιμα..

Αρκετά διχασμένο το Poll! :cool:
(7.3 στο Imdb..)

Ένα χάρτινο Enterprise με χάρτινο πλήρωμα...

Οk ... χαρτινο το πληρωμα.

Το Enterprise ομως ? Και αυτο χαρτινο ? Πουρκουα ?
Νομιζω οτι ειναι ενα απο τα πιο φαντασμαγορικα Enterprises (.... so far).